Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc filmek (amcsi, japán, vagy bármi más amit szeretsz :D)
beküldve: 2010-02-06 21:47:20
(#50) én úgy tom h márciusban van amcsiban a premier és áprilisban lesz itt nálunk (jesszus mennyi minden lesz akko áprilisban XD @_@)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-06 21:45:53
(#49) Jaja, nagyon Amint láttam az előzetesét, ott visítottam a nappaliba, hogy húúú, ezt meg kell néznem!!
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-02-06 21:46:36
beküldve: 2010-02-06 21:44:23
(#47) jogos a bőgés jó a stábja nagyon...de a z a sötét mesevilág amiben alkot...huhh Alice is jöhetne már
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
megmondom:
NINCS! Mindben nagyon jók!
tádám a válasz helyes
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
ÉÉÉÉS most nyomtam be a Lion Kinget videoplayeren
1 vagy 2 mert mind2 szeretem D
megmondom:
beküldve: 2010-02-06 21:42:22
(#43) jah azt én is hallottam h rohadt jók benne a dalok D de most őszintén melyik az a film amit Tim rendez és rosszal a betét dalok ?
beküldve: 2010-02-06 21:41:15
(#41) ÉÉÉÉS most nyomtam be a Lion Kinget videoplayeren
Ha musical akkor Vámpírok bálja
Ha musical akkor Vámpírok bálja
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
énis, meg is vettem díszdobozban annyira jók benne a dalok, bár a magyar ferdítést egyre kevésbé olvasom
Sasaki: pótold gyorsan
Jah, horrormusical
nem olyan nagy szégyen, én se rég láttam, de nagyon jóóó!
beküldve: 2010-02-06 21:39:11
(#38) énis, meg is vettem díszdobozban annyira jók benne a dalok, bár a magyar ferdítést egyre kevésbé olvasom
Szerk: Gilje-sama 2010-02-06 21:39:40
Depp minden filmben jó Sweeney Todd?
igen, következő dolog amit meg kell néznem mert még nem láttam ><"" szégyenlem is =(