Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2010-12-30 10:34:42
(#49) Akkor kezdem.
Nem sok mindenhez van kedvem, de ha a tettek mezejére kell lépni, akkor mindent beleadok. Szeretem órákon át bámulni a felhőket. Másoknak lelki támaszt nyújtok. A legjobb barátom az árnyékom.
tCari17: Yami to Boushi to Hon no Tabibito az anime címe. Ez tényleg kiment a fejemből.
Nem sok mindenhez van kedvem, de ha a tettek mezejére kell lépni, akkor mindent beleadok. Szeretem órákon át bámulni a felhőket. Másoknak lelki támaszt nyújtok. A legjobb barátom az árnyékom.
tCari17: Yami to Boushi to Hon no Tabibito az anime címe. Ez tényleg kiment a fejemből.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
Talált.
Te vagy... Illetve még jó lenne ha leírnád az anime címét is, ami most már valószínüleg sima ügy lesz.^^
Te vagy... Illetve még jó lenne ha leírnád az anime címét is, ami most már valószínüleg sima ügy lesz.^^
-
Szerk: C-san 2010-12-30 06:52:00
Nos, akkor...
Hosszú kékes-fekete hajú lány vagyok. Az én fagyverem szintén egy szamuráj kard. És világok közt utazok, h megtaláljam a szerelmem (aki mellesleg szintén csaj^^).
Na ki vagyok?
Hosszú kékes-fekete hajú lány vagyok. Az én fagyverem szintén egy szamuráj kard. És világok közt utazok, h megtaláljam a szerelmem (aki mellesleg szintén csaj^^).
Na ki vagyok?
Hazuki Azuma. Egy kis keresgélés után, de nem biztos.
beküldve: 2010-12-29 22:11:50
(#46) Ismerős, de nekem se ugrik be.
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-12-29 20:43:16
(#45) Látom ezzel megfogtál minket. Nekem sem rémlik senki.
Valami leszbi nő xD
Hát... igen.
Tipp?
Nincs...
Pedig mintha nemrég olvastam volna róla...
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: C-san 2010-12-29 19:38:30
Nos, akkor...
Na ki vagyok?
Na ki vagyok?
Valami leszbi nő xD
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-29 16:40:56
(#40) Nos, akkor...
Na ki vagyok?
Na ki vagyok?
-
Szerk: C-san 2010-12-29 16:41:39
Oké, feladtam... Én ezt nem ismerem, valószínüleg.
Megesik az ilyen. Én például a Trinity Blood-ot nem láttam még.
Magasnak lenni nem jó ... nagyon nem.
beküldve: 2010-12-29 16:36:54
(#37) beküldve: 2010-12-29 16:36:17
(#36)