Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Amúgy nem találta volna ki senki
És legalább nincs versengés, ki rakjon először.
Szóval te vagy
És legalább nincs versengés, ki rakjon először.
Szóval te vagy
beküldve: 2011-01-16 06:35:36
(#124) A teljes neve Seto Gōzaburō.
De ez most már gondolom nem számít, mert olyen sok segitséget adtál.
De ez most már gondolom nem számít, mert olyen sok segitséget adtál.
-
Szerk: C-san 2011-01-16 06:45:27
beküldve: 2011-01-16 01:03:18
(#123) Na jó ez így sem megy.
Az Anime címe Seto no Hanayome,
és a karakter Seto Gouza_ _ _ _ _
Na ki ő?
Ha innen kitalálom akkor megint én rakok?
Az Anime címe Seto no Hanayome,
és a karakter Seto Gouza_ _ _ _ _
Na ki ő?
Ha innen kitalálom akkor megint én rakok?
Szerk: waterhorse 2011-01-16 01:03:33
beküldve: 2011-01-15 11:49:10
(#122)
Szerk: waterhorse 2011-01-15 11:55:05
beküldve: 2011-01-13 10:37:46
(#121) Ha lejárt újra berakom.
A lányom a mindenem. Ha valaki csak ránéz az halál fia. Középiskolai tanár vagyok, így a suliban is szemmel tarthatom a lányomat. Mellesleg a vízben is megélek, családommal együtt, de ez titok minden szárazföldi előtt. Különös ismertetőjegyem egy x alakú forradás az arcomon.
úgyse találja ki senki, csak nem díjaztam amikor azzal a lendülettel 3 óra múlva vki rakott mintha az enyém ott se lenne.
A lányom a mindenem. Ha valaki csak ránéz az halál fia. Középiskolai tanár vagyok, így a suliban is szemmel tarthatom a lányomat. Mellesleg a vízben is megélek, családommal együtt, de ez titok minden szárazföldi előtt. Különös ismertetőjegyem egy x alakú forradás az arcomon.
úgyse találja ki senki, csak nem díjaztam amikor azzal a lendülettel 3 óra múlva vki rakott mintha az enyém ott se lenne.
Na ki lehet ez?
Súgok: egy 2009-es,Jumpos manga körül kéne keresgélni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Black Star - Soul Eater ? (vagy Sid)
Soul Eater- Black Star
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Vagy Bleach - Grimmjow.
Soul eater- Black Star
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
A mobiltaposás mindent elárult xD
Anime meeteken kedvenc műsorom ezt előadni
Na akkor én jövök:
"Szép,hosszú fekete hajam van,lány vagyok,nem tagadom le a korom sem,17 éves.Otthonról szöktem el,az indok legyen titok.A lakótársam szerint néha nagyon gyerekes tudok lenni,de ettől függetlenül tudok éretten is viselekdni..."
hajrá
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Izéé, nem az a játék lényege, hogy a következő feladványt az mondja, aki kitalálta az előzőt? Na sebaj, legalább addig is volt élet a fórumban.
Karakterem:
Fekete hajam van, prémes kabátom. Szeretem az embereket. Bár férfi vagyok, elsőosztályúan keverem a sz@rt. Lányokat ugyan nem szokásom megverni, de a mobiljukon szívesen ugrálok. A gonosz nevetésemet sokan megirigyelhetnék. Különleges harcmodorom akkor nyilvánul meg leginkább, amikor italautomatával támadnak rám.
ŐŐŐ de ... az aki kitalálta az jön... bocs észre se vettem h te jössz ...na majd akkor most
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Izéé, nem az a játék lényege, hogy a következő feladványt az mondja, aki kitalálta az előzőt? Na sebaj, legalább addig is volt élet a fórumban.
Karakterem:
Fekete hajam van, prémes kabátom. Szeretem az embereket. Bár férfi vagyok, elsőosztályúan keverem a sz@rt. Lányokat ugyan nem szokásom megverni, de a mobiljukon szívesen ugrálok. A gonosz nevetésemet sokan megirigyelhetnék. Különleges harcmodorom akkor nyilvánul meg leginkább, amikor italautomatával támadnak rám.
ŐŐŐ de ... az aki kitalálta az jön...
beküldve: 2011-01-09 19:50:52
(#112) Izéé, nem az a játék lényege, hogy a következő feladványt az mondja, aki kitalálta az előzőt? Na sebaj, legalább addig is volt élet a fórumban.
Karakterem:
Szerk: Yaven 2011-01-09 19:51:54
Vagy Bleach - Grimmjow.
én is rágondoltam még csak nem akartam olyan pofátlan lenni,hogy 3-at írjak xD