Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-01-02 19:30:35
(#95) Meglehetősen jól élek. Egész életemben SOHA, SEMMIVEL nem tartoztam SENKINEK - ki is akadtam volna -. És ki is akadtam, mivel, mikor leestem egy hídról, egy szőke és nagyon fura lány megmentette az életem. Most tartozom neki, amit sürgősen törlesztenem kell, már így is túl gyakran jön rám az asztmaroham.
Ayashi no Ceres: Mikage Aya...? XD
Igen, te jössz
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Hosszú szőkésbarna hajú lány vagyok. Van egy fiú ikertestvérem, akit nagyon szeretek. 16. születésnapomon furcsa dolgok történnek velem: leesem egy hídról de nem halok meg, a szülinapi partimon ott van az egész család, a távoli, soha nem látott rokonokkal együtt. Egy mumifikált kezet kapok tőlük ajándékba, aztán a saját apám meg akar ölni. Végül kétségbeesésemben én ölök meg mindenkit. Lehet két személyiség lakik bennem?
Ayashi no Ceres: Mikage Aya...? XD
beküldve: 2011-01-01 06:08:23
(#92) beküldve: 2010-12-31 20:50:48
(#91) Hosszú szőkésbarna hajú lány vagyok. Van egy fiú ikertestvérem, akit nagyon szeretek. 16. születésnapomon furcsa dolgok történnek velem: leesem egy hídról de nem halok meg, a szülinapi partimon ott van az egész család, a távoli, soha nem látott rokonokkal együtt. Egy mumifikált kezet kapok tőlük ajándékba, aztán a saját apám meg akar ölni. Végül kétségbeesésemben én ölök meg mindenkit. Lehet két személyiség lakik bennem?
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Szóval ezért nem volt ismerős, a Dragon Ballt nem néztem, mert bevallom mindig is gagyinak tartottam. De lehet, h csak azért, mert első pillantás alapján itéltem és nem néztem végig egy részt se.
Az lehet. Mire beindul a történet, kb 80 rész után már érdekes.
Dragon Ball-Krillin
Szóval ezért nem volt ismerős, a Dragon Ballt nem néztem, mert bevallom mindig is gagyinak tartottam. De lehet, h csak azért, mert első pillantás alapján itéltem és nem néztem végig egy részt se.
-
Szerk: C-san 2010-12-31 16:48:48
beküldve: 2010-12-31 16:32:55
(#87) Dragon Ball-Krillin
beküldve: 2010-12-31 16:08:50
(#86) beküldve: 2010-12-31 15:42:40
(#85) Ha nem ír akkor átveszem, tegnap úgyis figyelmen kívül hagytátok az enyémet
Kopaszra borotválom a fejem mert az igazi harcművészek kopaszok. Nincs orrom és az átlagnál alacsonyabb vagyok, de nem vagyok olyan gyenge mint ahogy látszik. Van egy veszélyes természetű szőke feleségem, akivel nem indult olyan felhőtlenül a kapcsolaton.
Kopaszra borotválom a fejem mert az igazi harcművészek kopaszok. Nincs orrom és az átlagnál alacsonyabb vagyok, de nem vagyok olyan gyenge mint ahogy látszik. Van egy veszélyes természetű szőke feleségem, akivel nem indult olyan felhőtlenül a kapcsolaton.
beküldve: 2010-12-31 14:53:49
(#84) Trinity blood, Ester Blanchett ?
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-12-31 11:47:37
(#81) Hát, akkor...
Vörös a hajam, kék a szemem. Apácaként kezdtem és Albion úrnőjeként végeztem. Pocsékul vezetek xD. Az álmom pedig egy olyan világ ahol emberek és vámpírok egymással békében élnek.
Ki vagyok?
Vörös a hajam, kék a szemem. Apácaként kezdtem és Albion úrnőjeként végeztem. Pocsékul vezetek xD. Az álmom pedig egy olyan világ ahol emberek és vámpírok egymással békében élnek.
Ki vagyok?
-