Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Annyira király vagy: Szung-Ha?
Igen
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-12-31 05:45:43
(#79) beküldve: 2010-12-30 22:13:40
(#78) Magas barna hajú és barna szemű srác. Kettős életet él, az iskolában igazi mintadiák és mellesleg az osztálytitkár, minden lány a barátnője akar lenni, viszont mikor senki se látja maga az ördög, a bandájával járja a várost és mulatozik. De ezt mind megteheti, hiszen gazdag család sarja. Egyetlen lány van, aki elfogadja őt ilyennek, de neki se könnyű. Ennek ellenére kiáll mellette
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Shuichi Shindou
te vagy
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Na akkor:
szeret szintetizátorozni, van egy huga(aki látszólag érettebb), szeret egy bizonyos szerelmesregény írót, folyton egy osztálytársa nyakán lóg,aki mellesleg a gitárosa. És imádja a NG-ből Ryuichi-t.
Remélem nem nehéz^^
szeret szintetizátorozni, van egy huga(aki látszólag érettebb), szeret egy bizonyos szerelmesregény írót, folyton egy osztálytársa nyakán lóg,aki mellesleg a gitárosa. És imádja a NG-ből Ryuichi-t.
Remélem nem nehéz^^
Shuichi Shindou
beküldve: 2010-12-30 21:23:58
(#75) Na akkor:
Remélem nem nehéz^^
Remélem nem nehéz^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
naná eccerü mint az 1x1*ha jol tudom*
Inuyasha nem?[/QUOTE]
dede most modj te
Inuyasha nem?[/QUOTE]
dede most modj te
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
fehér a hajam nagy kutya füleim vanak van 1 bátyám bele vagyok zugva egy lányba de nem mondom meg neki a narátom egy nöcsábász enyiböl ki lehet találni
naná eccerü mint az 1x1*ha jol tudom*
Inuyasha nem?
beküldve: 2010-12-30 20:55:50
(#72) fehér a hajam nagy kutya füleim vanak van 1 bátyám bele vagyok zugva egy lányba de nem mondom meg neki a barátom egy nöcsábász! enyiböl ki lehet találni
Szerk: Sasuke Uciha 2010-12-30 20:57:33
Edward Elric ha jó tudom XD nem?
talált
beküldve: 2010-12-30 20:51:53
(#70) Edward Elric ha jó tudom XD nem?
Szerk: Affy 2010-12-30 20:52:02
beküldve: 2010-12-30 20:49:20
(#69) 2 végtagom is automail az öcsém bádogember ki vagyok?
jah és ne mond rám hogy kicsi vagyok utálom a tejet szöke vGYOK ASZEM ENYI
jah és ne mond rám hogy kicsi vagyok utálom a tejet szöke vGYOK ASZEM ENYI
Szerk: Sasuke Uciha 2010-12-30 20:50:18
CSak nem Kempachi? (:
hogy birtad kitalálni XD jön a kövi
CSak nem Kempachi? (:
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-30 20:39:09
(#66) nagy hegyes a hajam a végén csengökell az egyik szemem le van takarva ki vagyok?(elég egyszerü)