Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Pedig ő egy igen ismert gonosz
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-01-17 18:58:38
(#138) beküldve: 2011-01-17 18:55:37
(#137) No akkor, egy nem túl nehezet~
Látszólag egy megnyerő és kedves úriember vagyok, de a látszat csal! Állandó mosolyom mögött évezredes gonoszság húzódik, cilinderem alatt pedig ki tudja mi rejtőzik... talán egy nyuszifül? Mellesleg a cilinderek a gyengéim, minden alkalomra tartogatok egyet. Szívélyességem és mosolyom megtéveszt minden megtört embert.
Ki vagyok én?
Látszólag egy megnyerő és kedves úriember vagyok, de a látszat csal! Állandó mosolyom mögött évezredes gonoszság húzódik, cilinderem alatt pedig ki tudja mi rejtőzik... talán egy nyuszifül? Mellesleg a cilinderek a gyengéim, minden alkalomra tartogatok egyet. Szívélyességem és mosolyom megtéveszt minden megtört embert.
Ki vagyok én?
Bingó,Natsuki a megfejtés.
Te jössz.
Te jössz.
waterhorse: inkább én kérek elnézést,férleértettem ^^"
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
waterhorse: Yaven jól tette,h rakott újat,addig sem unatkoztunk legalább.
Ja meg tripla postolás,ROAR!
Nem egészen értem Yaven hogy jön ide, nekem Sasuke Uciha-val volt bajom. (63-66-os postot nézd). Tripla post, az bizony ROAR. Gondoltam csak segítek kicsit, h "legalább ne unatkozzunk", amíg a srácok tűkön ülve várják, mikor jár le a 3 nap. belátom az én hibán h nem terjedt a gondolkodásom a szerkeszt gombig.
Szerk: waterhorse 2011-01-17 15:24:49
Hmmm... Hosszas keresgélés után vagy Beelzebub vagy Anedoki. De a gyerekesség miatt inkább Natsuki Hagiwara kisasszonyra tipplenék ^^;
beküldve: 2011-01-16 14:04:27
(#132) A 117. hozzászólásban ott a feladványom,a 120. hozzászólásban meg segítséget is találtok.
Szal őt kérném.
Szal őt kérném.
[QUOTE]Chrono Crussade,Rosette Cristopher. Vagy mi a tököm a neve...
Persze,hogy persze.
Te jössz
Persze,hogy persze.
Te jössz
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Chrono Crussade,Rosette Cristopher. Vagy mi a tököm a neve...
waterhorse: Yaven jól tette,h rakott újat,addig sem unatkoztunk legalább.
Ja meg tripla postolás,ROAR!
Szerk: Souichiro 2011-01-16 13:25:09
beküldve: 2011-01-16 12:37:25
(#129) Nyugi könnyű lesz most,hogy először vagyok én ^^
Egy szőke hajú apáca vagyok,aki nem tud vezetni de nagyon jól bánik a fegverekkel.Egy démon a társam aki nélkül élni nem tudok.Elveszett öcsémet akarom megtalálni,majd útam során kiderül,hogy én magam is apostol vagyok.
Bocs ha bénán fogalmaztam de amúgy is könnyű és nagyon sok segítség van benne
Egy szőke hajú apáca vagyok,aki nem tud vezetni de nagyon jól bánik a fegverekkel.Egy démon a társam aki nélkül élni nem tudok.Elveszett öcsémet akarom megtalálni,majd útam során kiderül,hogy én magam is apostol vagyok.
Bocs ha bénán fogalmaztam de amúgy is könnyű és nagyon sok segítség van benne
beküldve: 2011-01-16 12:27:15
(#127) (Black Leg) Sanji-One Piece eltaláltam ?
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-16 12:27:48
beküldve: 2011-01-16 12:22:12
(#126) Nos, akkor...
Szakács vagyok egy kalózhajón. Szőke a hajam és fekete öltöny szokott rajtam lenni. Sokat dohányzok, továbbá szeretek a szép lányoknak udvarolni. De ha harcra kerül a sor akkor, veszélyes ellenfél vagyok pedig csak a lábamat használom.^^
Na, ki vagyok?
Szakács vagyok egy kalózhajón. Szőke a hajam és fekete öltöny szokott rajtam lenni. Sokat dohányzok, továbbá szeretek a szép lányoknak udvarolni. De ha harcra kerül a sor akkor, veszélyes ellenfél vagyok pedig csak a lábamat használom.^^
Na, ki vagyok?
-