Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Talált, süllyedt. Te jössz ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-01-19 00:34:47
(#169) Ha jól kerestem ez Etna, a Disgaea animéből. Nem ismerem, de felkeltette az érdeklődésemet.
beküldve: 2011-01-18 22:15:00
(#168) Nah segítség, mert máshogy nem leszünk meg :'D
Te fiatal vagy én meg türelmetlen a frontváltás miatt. Sry~ >_>
Ez most h jön ide? Csak 4 évvel v'ok fiatalabb, meg én csak annyit közöltem lényegébe, h nem tom a megfejtést.
Mindegy is végülis. Nem kell a vita sz'al inkább vedd úgy, h nem is szóltam. Srry^^
Ja és a dupla post miatt is bocsi.
-
Szerk: C-san 2011-01-18 22:13:53
Te fiatal vagy én meg türelmetlen a frontváltás miatt. Sry~ >_>
Ez most h jön ide? Csak 4 évvel v'ok fiatalabb, meg én csak annyit közöltem lényegébe, h nem tom a megfejtést.
-
Szerk: C-san 2011-01-18 22:04:27
Nem baj. Bocsáss meg, nem akartalak bántani, csak mondtam, hogy én is mondhatnám ezt de nem teszem. Te fiatal vagy én meg türelmetlen a frontváltás miatt. Sry~ >_>
Szerk: Lula 2011-01-18 22:02:05
Most mér baj, h hagyom, h más fejtse meg??
Ha nagyon elakad majd a dolog, akkor majd megerőltetem magam és végzek majd némi nyomozást.
-
Szerk: C-san 2011-01-18 21:53:25
beküldve: 2011-01-18 21:50:30
(#163) Nem tudom énse de ha nem találják ki nekem légyszíves feltételnül küldd el a játék nevét köszi xd
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Én sem, nem nézek animéket már rég, nem játszom japán játékokkal és mangák terén sincs nagy ismeretem. Viszont használom a Google nevű igen hasznos keresőprogramot és az AnimeAddicts nevezetű portált, amikkel eddig több feladványt is megfejtettem...
Legyünk picit önállóbbak és szánjunk rá egy kis időt a megfejtésre, mert nem fogom engedni hogy kivárjuk a 3napot... *troll üzemmód off*
Szerk: Lula 2011-01-18 22:14:54
Nekem se ismerős, és az RPG játék se nagy segitség nekem... én nem nagyon játszok iyenekkel ^^"
-
Szerk: C-san 2011-01-18 21:28:57
Kis segítség: az őt szerepeltető anime/manga eredetileg egy RPG játék volt, de nagy sikere miatt készítettek belőle képregényt. A humor és a fanservice nagy szerepet játszik benne ^^
Semmi baj, majd legközelebb jobban figyelsz =)
A határidő 3napos, ha addig nem találja ki senki akkor lehet csak újat rakni.
köszi*-*
Miya^^Neko-chan^^
Semmi baj, majd legközelebb jobban figyelsz =)
Arra még tessék ügyelni, hogy a Szerkesztés gomb használata ajánlott, moderátoréletek megkönnyítése miatt x)
A megfejtendő karakter:
Érdekes lány vagyok, lelkek megtestesülései rettegik haragom és szolgálnak. Egyáltalán nem tisztelem a főnököm, csak azért vagyok mellette mert a már halott apja megkért, hogy vigyázzak rá és nem akarom megszegni a szavam -őt még bírtam. Miután a főnök megette az egyik sütim, faképnél hagytam és eldöntöttem, hogy én leszek az alvilág úrnője.
Ki vagyok én?
Arra még tessék ügyelni, hogy a Szerkesztés gomb használata ajánlott, moderátoréletek megkönnyítése miatt x)
A megfejtendő karakter:
Érdekes lány vagyok, lelkek megtestesülései rettegik haragom és szolgálnak. Egyáltalán nem tisztelem a főnököm, csak azért vagyok mellette mert a már halott apja megkért, hogy vigyázzak rá és nem akarom megszegni a szavam -őt még bírtam. Miután a főnök megette az egyik sütim, faképnél hagytam és eldöntöttem, hogy én leszek az alvilág úrnője.
Ki vagyok én?
Szerk: Lula 2011-01-17 21:41:22
Ismerni nem ismerem, de gugli szerint Kaichō wa Maid-sama!-ból Misaki Ayuzawa.
az^^
Miya^^Neko-chan^^