Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
csak nem L a Death Noteból
Aztaaa hoghy találtad ki ?
Te vagy ^^
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-02-11 21:16:36
(#229) csak nem L a Death Noteból
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Mivel kib*szott jó szívem van,így most a következőt írja aki akarja
Mellesleg van pár degecről érkező tag,akik szépen kivárják a 3 napot,úgysem ír senki az én általam körülírt karakterre egy deka szót sem.Igen,ők a de-geci emberek,akik úgymond ingyenélősködve játszák eme csodás játékot,az helyett,hogy az agyukat is használnák és utánanéznének a neten,hogy a leírás mely karakterekre illik.Tisztelet a kivételnek,mert nem mindenki ilyen,csak páran.Egyik el is szólta magát szépen...gratulálok neki.
Hújaja,ebből még baj lesz..
.Hújaja,ebből még baj lesz..
Hát akkor írok egy roppant egyszerűt...
A Világ "3 legjobb" nyomozója én vagyok most mégis egy Istent játszó gimnazista srác kifogott rajtam...
Szeretek enni és mezítláb járni
Mellesleg van pár degecről érkező tag,akik szépen kivárják a 3 napot,úgysem ír senki az én általam körülírt karakterre egy deka szót sem.Igen,ők a de-geci emberek,akik úgymond ingyenélősködve játszák eme csodás játékot,az helyett,hogy az agyukat is használnák és utánanéznének a neten,hogy a leírás mely karakterekre illik.Tisztelet a kivételnek,mert nem mindenki ilyen,csak páran.Egyik el is szólta magát szépen...gratulálok neki.
Hát akkor írok egy roppant egyszerűt...
A Világ "3 legjobb" nyomozója én vagyok most mégis egy Istent játszó gimnazista srác kifogott rajtam...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-02-11 20:22:09
(#223) Adok egy kis segítséget.
Az életem egy átlagosnak induló nap után, a metróállomáson változott meg véglegesen. Itt találkoztam ismét egy gyerekkori barátommal. Együtt ért utól minket a végzetünk.
Az életem egy átlagosnak induló nap után, a metróállomáson változott meg véglegesen. Itt találkoztam ismét egy gyerekkori barátommal. Együtt ért utól minket a végzetünk.
Nincs ötletem hogy keressem... Olyan változatos honlapokat adott ki,hogy én ezt a kört asszem passzolom...
meh....
beküldve: 2011-02-11 19:27:52
(#221) Na akkor...
Egy középiskolás fiú vagyok. Eléggé nehéz lenne jellemezni mivel eléggé jellemtelen ember vagyok. Nem igazán törődök senkivel és semmivel, ráadásul mérhetetlenül megvetek mindent és mindenkit. Hihetetlenül perverz vagyok. Órán sokszor minden osztálytársamat meztelennek képzelem. Ilyenkor elég kellemetlen, mivel egy lány osztálytársam mindig észreveszi odalent, a perverz gondolataim eredményét.
Ki vagyok? (Remélem rá letet ismerni. Ha nem, kaptok még segítséget.)
Egy középiskolás fiú vagyok. Eléggé nehéz lenne jellemezni mivel eléggé jellemtelen ember vagyok. Nem igazán törődök senkivel és semmivel, ráadásul mérhetetlenül megvetek mindent és mindenkit. Hihetetlenül perverz vagyok. Órán sokszor minden osztálytársamat meztelennek képzelem. Ilyenkor elég kellemetlen, mivel egy lány osztálytársam mindig észreveszi odalent, a perverz gondolataim eredményét.
Ki vagyok? (Remélem rá letet ismerni. Ha nem, kaptok még segítséget.)
Szerk: Ichidori 2011-02-11 19:48:39
Üm... Elég furán hangzik...
Hikaru/Kaoru-Ouran High School Host Club?
Hikaru/Kaoru-Ouran High School Host Club?
Az volt a cálom!;P
És IGEEEEN!!!!! Icshidohri a szhimphad a tihed!
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-11 19:02:31
beküldve: 2011-02-11 18:55:20
(#219) beküldve: 2011-02-11 14:49:56
(#218) Hmm.Belőlem kettő van mégis egy vagyok.Mindent együtt csinálunk magammal.A hajam általában barna,de néha befestjük, hogy megtévesszük az embereket. Soha senki nem tud megkülönböztetni magamtól csak egy fiú aki lány(pontosabban kicsi koromban volt egy aki tudta ki vagyok és ki nem).Ja középiskolás vagyunk és fiú.
Bocsi a rejtvényért,de ha megérted mit takar, sztem könnyű rájönni ki a személy...Főleg,hogy a mit kéne kiadni topicban elég sokan kérik és már így is sokat mondtam sztem...
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-11 16:31:55
Yoite vagy Rokujou Miharu-Nabari-no-ou
Eliza:Van egy link társalgóba ami sztem érdekelhet ;)
Talált! Yoite a Nabari no ou-ból Te jössz