Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-02-19 14:09:51
(#275) Oké, akkor...
Skóciában élek az apukámmal. Mindenki nagyon szeret, mert mindig kedves és vidám vagyok. A legjobb barátom egy nagytermetű kutya. Egy napon találkoztam egy jóképű és gazdag fiúval, akibe azonnal bele is szerettem. Ezzel viszont szereztem magamnak egy ellenséget is, egy gazdag és gonosz lány személyében. Időközben meghalt az apukám, ezért Londonba kellett mennem.
Skóciában élek az apukámmal. Mindenki nagyon szeret, mert mindig kedves és vidám vagyok. A legjobb barátom egy nagytermetű kutya. Egy napon találkoztam egy jóképű és gazdag fiúval, akibe azonnal bele is szerettem. Ezzel viszont szereztem magamnak egy ellenséget is, egy gazdag és gonosz lány személyében. Időközben meghalt az apukám, ezért Londonba kellett mennem.
Ichiban Ushiro no Daimaou- Sai Akuto ?
Stimmel te jössz.
Soul-chan: Jó kis hárem ecchi, aminek még története is van
beküldve: 2011-02-19 12:06:26
(#273) beküldve: 2011-02-19 09:54:20
(#272) Nem tom ki lehet...de tetszik
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-02-18 23:47:36
(#271) Na lássuk csak :
Egy árvaházban nevelkedtem, az álmom az volt hogy én legyek majd a Pápa. Ám az új sulimban mindenkinek megjósolták hogy milesz velük a jövőben s nekem ezt mondták :
"Jövöbeli feladatkör : Mao (démonkirály)
Minden démonok leendő ura,az emberiség legnagyobb és
legpusztítóbb ellensége...."
És ezzel meg is pecsételődött a gimis éveim
Hiába tagadok mindent csak rosszabodik a helyzet, s egyre többen akarnak végezni velem vagy az oldalukra állítani ...
Asszem a pápaságról jobb ha lemondok ...
Egy árvaházban nevelkedtem, az álmom az volt hogy én legyek majd a Pápa. Ám az új sulimban mindenkinek megjósolták hogy milesz velük a jövőben s nekem ezt mondták :
"Jövöbeli feladatkör : Mao (démonkirály)
Minden démonok leendő ura,az emberiség legnagyobb és
legpusztítóbb ellensége...."
És ezzel meg is pecsételődött a gimis éveim
Hiába tagadok mindent csak rosszabodik a helyzet, s egyre többen akarnak végezni velem vagy az oldalukra állítani ...
Asszem a pápaságról jobb ha lemondok ...
Uggyvaaan!!! Te jössz!
Szerintem is.Pont akkor olvastam mikor megláttam a szabad lehetőséget hát felhasználtam friss tudásom....:P
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-18 22:22:57
beküldve: 2011-02-18 19:28:23
(#269) beküldve: 2011-02-18 14:37:03
(#268) Én egy sellő vagyok akinek nincs neme. Vagyis van csak változik. Ha nagyon felmelegszik az idő nő leszek, ha lehűl férfi. (Mindkét nevemre kíváncsi vagyok...:P) Egy nap megmentettem egy lányt aki leesett a hídról és szerelmes lettem belé. A lányt aznap dobta a pasija ezért nagyon maga alatt volt. Odaköltöztem hozzá. Kicsit megnehezíti a kapcsolatunk az átváltozásom,de ő így is szeret. Ja és ha nem viszonozná a szerelmem akkor zöld moszattá változnék
meh....
beküldve: 2011-02-18 14:29:17
(#267)
Szerk: C-san 2011-02-18 14:36:17
beküldve: 2011-02-18 14:09:07
(#266) Igen!
Te jössz!
Te jössz!
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.
beküldve: 2011-02-18 14:05:44
(#265) beküldve: 2011-02-18 13:48:42
(#264) A manga jó.
A szereplő nem.
Segítség: emlékezetkiesésben is szenvendett. A főgonosz ikertestvére.
A szereplő nem.
Segítség: emlékezetkiesésben is szenvendett. A főgonosz ikertestvére.
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.
beküldve: 2011-02-17 22:14:43
(#263)
Szerk: Maryke 2011-02-17 22:15:54
beküldve: 2011-02-17 18:58:30
(#262) Monster a manga címe. A karaktert nem lövöm le, mert nem akarok én írni, innentől már nem kell sokat keresni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-02-17 18:58:42
beküldve: 2011-02-17 18:32:06
(#261) Én is kerestem és kerestem de semmi használható...viszont szerintem most szögezük le h addig nem teszünk újat amég kinem találjuk vagy a feladó azt mondja h rakhat aki akar (mert ugye letelt a 3 nap)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"