Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-03-04 13:31:47
(#305) "Középiskolás srác vagyok,átlagon felüli rajztudásomra egyik nap felfigyel az osztály legjobb tanulója.Azt szeretné,ha közösen mangát készítenénk,ő írja a történetet én pedig megrajzolom..."
Direkt nem raktam nehezet,tele van segítséggel,meg aki figyelemmel követi a mangát,meg a nemrég világhódító útjára indított animét,az vágni fogja,hogy kire gondoltam.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-03-04 13:32:25
beküldve: 2011-03-04 13:25:36
(#304) Angel Beats,Nakamura Yuri.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-03-03 14:08:10
(#301) köszi^^ könnyű:
létrehoztam egy csoportot , a célból ,hogy legyőzzük az angyalokat . vezér típusú lány vagyok , vöröses (vagy lilás) hajjal . (remélem értelmesen fogalmaztam : S)
létrehoztam egy csoportot , a célból ,hogy legyőzzük az angyalokat . vezér típusú lány vagyok , vöröses (vagy lilás) hajjal . (remélem értelmesen fogalmaztam : S)
beküldve: 2011-03-03 13:59:04
(#299) Akkor már én írok, úgyis én jönnék.
Szóval, fekete hajú vörös szemű fickó vagyok, komornyikként dolgozom. De azért mégis több vagyok egy pingvin szerű alaknál... egész pontosan egy démon vagyok.
Ki vagyok?
Szóval, fekete hajú vörös szemű fickó vagyok, komornyikként dolgozom. De azért mégis több vagyok egy pingvin szerű alaknál... egész pontosan egy démon vagyok.
Ki vagyok?
Ha további leírás kell szoljatok nyugodtan.
-
Szerk: C-san 2011-03-03 13:59:43
Szerk: C-san 2011-02-28 14:22:33
beküldve: 2011-02-26 21:39:28
(#294) beküldve: 2011-02-26 21:21:43
(#293) Lila, csúcsosan felálló hajú fiú vagyok. A nagybátyám arra nevelt,hogy vagy ölsz vagy te halsz meg (direkt nem szó szerint idézem a mottóm), de találkoztam egy fiúval aki megváltoztatta a szemléletem. Azóta még erősebb lettem, bár sose tudtam igazán beilleszkedni a bőbeszédű társaim közé.Ha ez esetleg segít a szemem sárga.;)
meh....