Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Bocsásd meg nekem. Nem akartalak megsérteni a nagybetüvel, igérem máskor ügyelni fogok rá h kisbetüvel írjam a neved.
Este vagy reggel rakok majd, mert most megyek el. Elnézést mindenkitől.
Normális keretek között én is szeretek beszélgetni az ötleteinkről. Nem mondom h aktív játékos de aktív látogató az vagyok. Ha úgy érzem tudom a megfejtést, akkor írok.
Nos az ötleteket támogatom. Nem ragaszkodom görcsösen az én elképzeléseimhez. Az egy hetes türelmi idő nekem megfelelne. Segítség adás is mehetne
Senki sem bénázik tényleg, ha azt vesszük mindenki volt egyszer kezdő netező és animés. Ezt a feladványt sem tudtam.
Kezdőknek tipp. beírtam google-ba. "plüss beszél anime" szavakat, képek keresése, és kerestem egy kék hajú fiút v. lányt
Watrhorse kitaláltad. Te jösz.
Öhm... az új szabályokkal kapcsolatban én nem naon szeretnék okoskodni stb. ezért sok javaslattal nem is naon fogok előállni, de azt tudom mondani, h olyan télleg ne legyen h lenyúljuk a lehetőséget egymástól.
Vagyis a játék menetét kb. így tudom elképzelni:
Valaki ír. Ha kitalálják leokézza és jön a következő.
Ha nem találják ki lehet segitséget adni (és nem "bénázóknak" nevezni az embereket azért mert esetleg nem ismerik akiről szó van), ha így sem megy akkor egyetértek Lula ötletével, h lehessen egy embernek 3 próbálkozása. Az "aki kapja marja" elv sztem csak akkor jöjjön ha senki sem találja ki és az aki írta nem ad semmi segitséget ez esetben én 1 egy hét türelmi időt javasolnék. Ha megfejtésre nem jön válasz, akkor erre is 1 hét türelmi idő utána pedig, "aki kapja marja". Ha pedig leokézták a megfejtést és nem raknak új feladványt erre is egy hét aztán "aki kapja marja". Úgy gondolom ezzel az 1 héttel talán nem tartjuk fel annyira azokat akik játszani szeretnének, és azoknak is kedvez, akik esetleg nem naponta gépeznek.
Phu... most utólag átolvasva talán mégis hosszú lett, de hát végül is ti mindtátok h akik szoktak játszani azok javasoljanak. De persze, ha hibát láttok benne nyugodtan lehet szólni.
Gondolom olyankor illik megvárni a leokézást. Butaság lenne "aki kapja..." elvet alkalmazni olyankor, ha már meg van fejtve a feladvány. A megfejtőnek is kellene időt adni, hogy tegyen újat, de ezt nem az én tisztem eldönteni.
De várom a további véleményeket, javaslatokat ezzel kapcsolatban -amíg az emberi módon van megfogalmazva...-, mert ennyiféle szabályjavaslat mellett nehéz lesz játszani.
Az lenne a legjobb mondjuk, ha az aktív játékosok is beleszólnának végre, nem csak én, mint kívülálló próbálnék diplomatáskodni.
Ismét szabályokkal kapcsolatban. Azt akarom kérdezni, arra mi a szabály, ha vki küld egy jó megfejtést 2 nap múlva. Arra nem jön válasz a meghatározott időn belül. A feladvány napjától számítva nézzük a lejártat akkor is? És ha letelik? Aki kapja marja elven megint?
Még egy. Ha megjött a "rendben", akkor újat kell rakni, tiszta. De onnantól újra datálódik a határidő amíg a megfejtő nem tesz képet?
Ezek fontos kérdések, de nem tértünk ki rá.
Amikor ajánlottam vmit, senki nem mondott semmit. Annyit tehetek ez ügyben, hogy felhatalmazok mindenkit, ha én teszek és biztos a válasz, akkor rám nem kell várni, de a többiek nevében és dolgában nem dönthetek. Viszont így továbbra is az van, hogy várunk a lejáratig és vki elhappolja a kérdezés jogát.
Ne személyeskedjünk és az értelmetlen vádaskodást is abba lehet hagyni. Rohadtul nem érdekel a topik, hogy ki hogyan és miért nem ír, rak be újat, bénázik, satöbbi, még te sem, mert nem jeleskedem ezekben a játékokban és talán mert már öreg vagyok ehhez. Szimplán azért írtam, mert nem értettem egyet, azért írtam, hogy több ötlet legyen, azért írtam hogy hozzatok egy diplomatikus döntést. Együtt. Tetsziktudni.
Nem azért, hogy fel legyek használva indokként egy személyeskedő kommentben.
Tessék hagyni a fiatalokat játszani, majd ha megunják a saját bénázásaikat csinálnak MAGUKNAK szabályzatot.
Ezennel én befejeztem, tessék tovább játszani. Köszönjük~
Támogatom az ötletedet.Végre valaki rajtam kívül feléri más is ésszel,hogy szar az egész topik már hónapok óta ^^
Csak azt nem értem,hogy mi a jó büdös ****ért én vagyok a hibás,amikor mindenkinek a töke tele van a sok bénázó-pofátlan játékossal? Újítani szeretnék,oszt nemhogy segítetek,meg ötleteket adtok,hanem rögtön leordít a kedves Waterhorse,hogy szarezígy.Okoskodni tud a gyerek,de értelmeset mondani nem.
Én elindítok egy új szabályt,erre mintha itt se lennék,más van istenítve.Ha én nem kezdek bele ebbe a változtatásba,akkor Lula sem ír,oszt mivanilyenkor? Maradna minden így,de látom,sokaknak jobbvoltaz.
Waterhorse,te meg ne kételkedj bennem,hiszen nem is ismersz,véleményt meg ne alkoss rólam Az meg hogy ki vagyok? Hozzád képest egy senki,de én viszem valamire legalább és nem verem a mellem féltéglával a sok diplomás majommal ellentétben,nincs még érettségim sem,mégis józan paraszti ésszel többet tudok,mint mások diplomával,na ehhezszójjáhozzá kisfiam Viszont nem szeretem az okoskodó,gyáván a háttérben meghúzódó alakokat,akiknek csak akkor van már pofájuk,amikor valaki elvégzi a munkát,majd mint aki jól végezte a dolgát,jössz és kritizálod azt,amivel inkább egyet kéne érteni,vagy segíteni kéne benne.
Közös döntőre kéne jutni,nem pedig okoskodnod,igazam van?
Egyszóval,marad,amit Lula ajánlott,megnézzük abból mi sül ki ^^
Itt nincs döntnök,én újítani szeretnék,aki rendesen és értelmes körülmények között akar játszani,az segítsen újítani.
Akinek meg bejön-bejött az egymástól ellopott feladványos rendszer,az játszon úgy.Ovis fíling rulz! Mennyen mindenki mászókáznííííííí
És akkor ha már itt tartunk írom a következőt:
Kék hajú srác vagyok. És történetem úgy kezdődik h egyik reggel igen meglepő módon lányként ébredek és egy plüss kezd hozzám beszélni. Késöbb visszaváltozok ugyan, de időnként kénytelen vagyok a női alakomban lenni. Továbbá nagy bánatom h a lány akit szaratek a női alakomba zúgott bele.
Na ki vagyok?
Nem tudom mikor leszek legközelebb, lehet h holnap de könnyen lehet h csak késöbb... szóval előfordulhat pár napig nem válaszolok.
Souichiro: Azért vagyok bizonytalan mert kezdek kételkedni benned. A politizálás után végképp
Egy kérdés. Azt hogy te ki vagy már tudom. De kik vagyunk mi ha te hozod a szabályokat?
A nevemen gondolkozz el, miért hoztad fel, és mi volt vele a célod.
Lula: támogatom az ötleted. Sztem lehetne úgy is, hogy amíg ki nem találja valaki, addig él a feladvány. Közben a feladó ha úgy látja nem megy, segítségeket adhatna. Ha a soron következő megfejtő nem rakna, mittomén meddig, 3 napot úgyis szeretjük, akkor, lehetne újat, nem kéne leokézni se ha biztos a megfejtésben, hogy pörögjön a játék. Rengeteg vitát elkerülnénk ezzel, nem kéne élcelődnünk mások nevével, nem lennénk misterek, önjelölt kiskirályok stb.
Csak egy ötlet, tudom ki a döntnök, ezért feltételes módban írtam és csak félve említettem meg. Hátha majd a jó szíve megesik...
Neeeee~
Bocsásd meg, hogy beleszólok, de ez így nem jó!
Nem szeretem én se ezt a "várok 3 napot, aztán pofátlanul beteszek valami mást" témát, de ne tartsuk már fel a jónépet -aki játszani szeretne- KÉT HÉTIG!!!
Inkább egy olyan verziót támogatnék, hogy ha nem találják ki (mert nem akarják, nem tudják vagy nem jár erre még a madár sem, mindegy) akkor az illető írhat még kétszer. Ha a 3 szereplő közül egyet se találnak ki, akkor jön az aki kapja marja elv. Ez csak 9 nap és heppinessz.
Ez a szabály így hülyeség.
Melyik a rosszabbik?
Á,hagyjuk
Magam sem tudom amúgy
Bizonytalan vagy...ez nem jó
Mivel nagyon jó szívem van,így "miszter" Waterhorse (még a nevét is nagy betűvel írom,me annyi esze sincs,hogy nagy betűvee írja a nevit) majd újít a szabályokon,amit meg az elnök úrnak,azaz "miszter" Waterhorse-nak szerettem volna írni,most inkább hanyagolom,megintcsak túl jó szívem van
Egy tanács,ha rám hallgattok,ezt a "kivárom a 3 napot és inkább a megfejtésen agyalás helyett rakok majd képet" szisztémát hanyagoljátok,mert csak azt teszikek így,mint amit a hazánk és a politikusok tesznek,meglopjátok egymást és főleg a népet!
Melyik a rosszabbik?
Magam sem tudom amúgy
Már megint büntetsz minket, a maroknyi, talán 3-4 ember miatt aki a 3 napra sportolt. Semmiképp sem gúny, nem akarok én rosszat, de ha egyszer véletlen eltalálom és várok, az mindenkivel szemben igazságtalan lesz
Waterhorse,