Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-03-15 20:04:46
(#350) Nos, elég könnyű lesz szerintem. Íme a feladvány:
Nagyon régen egy szervezethez tartoztam. Nem is akárki voltam ott, a legjobb harcos, képességeim nem ismertek határokat. Azonban egyszer túlléptem a határaimat, felébredt a bennem levő erő. Ezzel a szervezet ellenségévé váltam, de nem akadt köztük olyan harcos, aki velem felvehetné a versenyt. Nyugat felé vettem az irányt, és egy ideig ott húztam meg magam. Szolgámmal és egyetlen csatlósommal egy hegy belsejében próbáltuk gyarapítani a csapatunk létszámát, de sajnos csak a gyenge csőcselékhez volt szerencsénk. Azért így is remekül szórakoztam akkor, hála három harcosnak a szervezettől.
Nagyon régen egy szervezethez tartoztam. Nem is akárki voltam ott, a legjobb harcos, képességeim nem ismertek határokat. Azonban egyszer túlléptem a határaimat, felébredt a bennem levő erő. Ezzel a szervezet ellenségévé váltam, de nem akadt köztük olyan harcos, aki velem felvehetné a versenyt. Nyugat felé vettem az irányt, és egy ideig ott húztam meg magam. Szolgámmal és egyetlen csatlósommal egy hegy belsejében próbáltuk gyarapítani a csapatunk létszámát, de sajnos csak a gyenge csőcselékhez volt szerencsénk. Azért így is remekül szórakoztam akkor, hála három harcosnak a szervezettől.
beküldve: 2011-03-15 19:40:54
(#349) beküldve: 2011-03-15 19:30:32
(#348) beküldve: 2011-03-15 18:44:26
(#347) Na hát akkor(nem vagyok túl jó ebben,de próbálok értelmes mondatokat összehozni =D):
Én egy 15 éves lány vagyok .Szüleim nagyon régen elváltak ,és így nem volt alkalmam megismerni a bátyámat. Eddig anyukámmal éltem ,de most apukámhoz kellett költöznöm,mert hozzá közelebb van a középiskola ahova jelentkeztem. Több év után most először találkozhattam a bátyámmal ,aki nagyon durva velem és nem akarja ,hogy a közelében legyek. Vérszerinti rokonok vagyunk bátyámmal ,mégsem tudunk parancsolni érzelmeinknek.
Én egy 15 éves lány vagyok .Szüleim nagyon régen elváltak ,és így nem volt alkalmam megismerni a bátyámat. Eddig anyukámmal éltem ,de most apukámhoz kellett költöznöm,mert hozzá közelebb van a középiskola ahova jelentkeztem. Több év után most először találkozhattam a bátyámmal ,aki nagyon durva velem és nem akarja ,hogy a közelében legyek. Vérszerinti rokonok vagyunk bátyámmal ,mégsem tudunk parancsolni érzelmeinknek.
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-03-14 19:18:36
(#345)
Szerk: Lamia 2011-03-14 19:22:03
Sajna nem naon elmékszem rá nem nem mostanában láttam, meg én ezt nem is mondanám a kedvencemnek.
A következő pedig... hmm, ki is legyen... Á, megvan:
Eredetileg egy energia ital vagyok, de ha isznak belőllem akkor lánnyá változom. Most a gazdámnál (aki ivott belőlem) élek, megcsinálom amit mond ill. megvédem amitől csak szükséges. Bár elösször harcoltam a többi hozzám hasonlóval, most a gazdám (aki mellesleg szintén lány) parancsa miatt visszafogom magam. Amitől pedig leginkább félek az az h a gazdám esetleg úgy dönt h elküld magától v kidob engem. Ja továbbá az is jellemző rám h ha valami ingó dolgot látok, akkor úgy kezdek el viselkedni kb mint egy macska.
Ki vagyok?
Na viszonylag sokat sikerült róla írni róla pedig nem is anyira főszereplő.
A következő pedig... hmm, ki is legyen... Á, megvan:
Eredetileg egy energia ital vagyok, de ha isznak belőllem akkor lánnyá változom. Most a gazdámnál (aki ivott belőlem) élek, megcsinálom amit mond ill. megvédem amitől csak szükséges. Bár elösször harcoltam a többi hozzám hasonlóval, most a gazdám (aki mellesleg szintén lány) parancsa miatt visszafogom magam. Amitől pedig leginkább félek az az h a gazdám esetleg úgy dönt h elküld magától v kidob engem. Ja továbbá az is jellemző rám h ha valami ingó dolgot látok, akkor úgy kezdek el viselkedni kb mint egy macska.
Ki vagyok?
Na viszonylag sokat sikerült róla írni róla pedig nem is anyira főszereplő.
-
Szerk: C-san 2011-03-14 07:42:12
beküldve: 2011-03-13 17:54:41
(#342) beküldve: 2011-03-13 01:07:29
(#341) A történt Tokióban játszódik, egyik főszereplője, akiről szó van, szerencsétlen sorsú alkoholista, nagy részt a saját hibája juttatta ide.
beküldve: 2011-03-12 14:05:34
(#339) Hát ez lenne az, ez az.
....Télen irtó hideg van odakint....Hozzá kellet ehhez szoknom. Idén egy sor véletlen találkozás fordította jobbra az én, és a barátaim sorsát. Persze ebben nagy segítségünkre volt többek között a helyi maffia, és a bicikliversenyző múltam is. Végül minden múltbéli balgaságomon túlléptem. Elvégre ez juttatott, az utcára. Nem akarok úgy járni mint az a szegény aggastyán....Télen irtó hideg van odakint....
Elnézést ha nem pontosak az infók már régen láttam
Cseppet sem vettem annak Voltam fönn, de nem itthonról, most volt több időm kigondolni, ki legyen a feladvány
....Télen irtó hideg van odakint....Hozzá kellet ehhez szoknom. Idén egy sor véletlen találkozás fordította jobbra az én, és a barátaim sorsát. Persze ebben nagy segítségünkre volt többek között a helyi maffia, és a bicikliversenyző múltam is. Végül minden múltbéli balgaságomon túlléptem. Elvégre ez juttatott, az utcára. Nem akarok úgy járni mint az a szegény aggastyán....Télen irtó hideg van odakint....
Elnézést ha nem pontosak az infók már régen láttam
Cseppet sem vettem annak Voltam fönn, de nem itthonról, most volt több időm kigondolni, ki legyen a feladvány
Normál keretek között vitába szállok, ha úgy érzem valakinek nincs igaza, de nem minden esetben. Ellenben mindenki megvédi magát ha támadják, ki-ki amilyen módon tudja. Aztán vica versa lesz belőle, aminek sose lesz vége. Gondolom ezt megelőzendően nem reagál az illető sem. A továbbiakban én se szívesen teszem vele. Egyszóval szerintem minden rendeződött
Szerk: waterhorse 2011-03-12 01:28:58
Oks, én elnézem.
T'om kire gondolsz és remélem hamar le tudjátok zárni a vitás ügyeiteket.
Mellesleg mikor óhajtasz írni? Csak mer voltál azóta fenn.
T'om kire gondolsz és remélem hamar le tudjátok zárni a vitás ügyeiteket.
Mellesleg mikor óhajtasz írni? Csak mer voltál azóta fenn.
Ez az utolsó sor nem kötözködés. Legalábbis nem annak szántam.
-
Szerk: C-san 2011-03-11 18:47:17