Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-03-09 18:00:49
(#320) Persze hogy írhatsz. Meg kell várnod amíg Souichiro 13 nap múlva jelzi a helyes megfejtést.
De az ég adja neki, h egyszer se találjam el a feladványt, és éljek az új szabályai adta lehetőségekkel
De az ég adja neki, h egyszer se találjam el a feladványt, és éljek az új szabályai adta lehetőségekkel
beküldve: 2011-03-09 13:30:20
(#319) Koyoi Bessho: Hatsukoi limited
De most nem tudom írhatok-e, mert szinte majdnem mindent elárultál.
De most nem tudom írhatok-e, mert szinte majdnem mindent elárultál.
-
Szerk: C-san 2011-03-09 13:33:15
De könnyen feladjátok... xD
"Hatsukoi limited" az anime címe,upsz,mármint...na,többet nem súgok xD
A karakter nevét viszont nektek kéne megfejteni.
"Hatsukoi limited" az anime címe,upsz,mármint...na,többet nem súgok xD
A karakter nevét viszont nektek kéne megfejteni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
FELADOOM!!!!Egy órája keresem szakadatlanul és SEMMI!!!Pedig tudom h nagyon sokat segítettél é svszínüleg én vagyok csak béna de ennyi!!Nem bírom tovább...*fejét veri a falba*
meh....
Ecchi,iskola élet,shounen,vígjáték.
Innetől kezdve az animét nem lesz nehéz kiszúrni,viszont a karaktert nevét azért ne én súgjam már meg xD
Innetől kezdve az animét nem lesz nehéz kiszúrni,viszont a karaktert nevét azért ne én súgjam már meg xD
beküldve: 2011-03-08 15:30:58
(#314) Én most kb. fél órája nézem a 2009-es animék ismertetőit, de nem igazán találtam hasonlót.
-
Új szabályok: innentől kezdve amíg a feladvány elkövetője nem ad rá engedélyt,addig senki sem rak feladványt,akármennyi nap eltelte után sem,mégha senki sem írt a feladványára egy büdös szót sem.Ha ráokézik az illető,akkor mehete a kövi feladvány,stb,stb,bla,bla,bla
Legrosszabb esetben,mivel vannak olyan tagok,akik eltűnnek 2-3 hétre is,olyan esetben legyen az új határidő 2 hét.Ha 2 hétig nem ír a feladvány elkövetője,hogy helyes a megfejtés vagy sem,akkor automatikusan rakhat más,de csak abban az esetben
Aszondod nem ismerős? Akkor segítek,2009.-es anime.De megint ezzel annyit segítettem,hogy rögötn kitaláljátok így
Bár ha "Szenttehén fönők úr" erre járna,azonnal tudná kire gondoltam xD
Szerk: Souichiro 2011-03-08 14:37:56
beküldve: 2011-03-08 14:28:05
(#312) Ugyan letelt a 3 nap, nem írok újat (sértődést elkerülendő).
Viszont ez nekem naon nem ismerős. De azért remélem már majd valaki kitalálja.
Viszont ez nekem naon nem ismerős. De azért remélem már majd valaki kitalálja.
-
beküldve: 2011-03-05 20:33:42
(#311) Rakni kéne,igaz?
Neszenektek,örüjjetek.
"Középiskolás leányzó vagyok,szép barna haj,cuki pofi,stb.Imádom a bátyámat,mert csak,amolyan bátyusimádatban szenvedek.Egyik nap megtudtam,hogy a bátyám nem engem szeret,hanem belezúgott egy másik leányzóba,ez miatt a csajra úgy tekintek,mint valami videójáték főellenségre..."
Neszenektek,örüjjetek.
"Középiskolás leányzó vagyok,szép barna haj,cuki pofi,stb.Imádom a bátyámat,mert csak,amolyan bátyusimádatban szenvedek.Egyik nap megtudtam,hogy a bátyám nem engem szeret,hanem belezúgott egy másik leányzóba,ez miatt a csajra úgy tekintek,mint valami videójáték főellenségre..."
LOL egy így leírva,viszont nagyon cuki a karakter,és sztem nem lesz nehéz kitalálni xD Megint annyit segítettem,hogy az csak na!
beküldve: 2011-03-04 14:53:12
(#308) Hím nemű emberpalánta vagyok. A szemem miatt sokan azt hiszik,hogy bűnöző vagyok, de ez nem igaz. Egyik nap egy lány a szerelmeslevelét véletlen az én táskámba tette és nem a legjobb barátoméba ezért majdnem megölt. Azóta szolgájává tett... Amúgy nekem tetszik az ő legjobb barátnője.Ki is vagyok én?
meh....