Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
HEEELPP MEE!!! Én kerestem,kerestem és csak kerestem.Egyéb útmutatás nem lehetne?;P
meh....
beküldve: 2011-02-13 16:38:42
(#259) Akkor most én jövök.
Kicsit gondolkodtató:
Fiatal, okos, szép, lány vagyok, aki jól bánik a fegyverrel is, és jártas vagyok az aikidóban is. Ügyvéd szeretnék lenni, Németországban jártam egyetemre, de miután nevelő szüleimet megölték, az ikertestvéremet keresem, hogy megöljem( akit egyszer már meg próbáltam ölni). Utam során sokszor belebotlok egy orvosba.
Remélem, kitaláljátok.
Kicsit gondolkodtató:
Fiatal, okos, szép, lány vagyok, aki jól bánik a fegyverrel is, és jártas vagyok az aikidóban is. Ügyvéd szeretnék lenni, Németországban jártam egyetemre, de miután nevelő szüleimet megölték, az ikertestvéremet keresem, hogy megöljem( akit egyszer már meg próbáltam ölni). Utam során sokszor belebotlok egy orvosba.
Remélem, kitaláljátok.
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.
beküldve: 2011-02-13 13:22:14
(#258) Igen, mondtam én hogy nem nehéz
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-02-13 12:55:39
(#257) Yukari Hayasaka a Paradise Kiss-ből
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.
beküldve: 2011-02-13 12:49:54
(#256) Szerintem nem nehéz
Magas hosszú, fekete hajú, átlagos tinilány vagyok, aki keményen tanul, mert a szüleim ezt várják tőlem. Egyetemre kell mennem, de nem azért mert én akarom, hanem mert ezt várják el tőlem. Igazából nem tudom mit kezdjek az életemmel, egészen addig, míg meg nem ismerkedem egy 4 fős, elsőre furának tűnő csoporttal, akik arra kérnek legyek a modelljük. Először ellenállok, de végül beadom a derekam így belecsöppenek a divatvilág sűrűjébe.
Na ki vagyok?
Magas hosszú, fekete hajú, átlagos tinilány vagyok, aki keményen tanul, mert a szüleim ezt várják tőlem. Egyetemre kell mennem, de nem azért mert én akarom, hanem mert ezt várják el tőlem. Igazából nem tudom mit kezdjek az életemmel, egészen addig, míg meg nem ismerkedem egy 4 fős, elsőre furának tűnő csoporttal, akik arra kérnek legyek a modelljük. Először ellenállok, de végül beadom a derekam így belecsöppenek a divatvilág sűrűjébe.
Na ki vagyok?
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Shizuku,de amúgy igen.Te jösz.
(Én se értettem...Lehet,hogy arra utal,hogy először a srácot egy szőke hercegnek képzelte a fehér lovával sé a könyvekből olvasta a nevét)
(Én se értettem...Lehet,hogy arra utal,hogy először a srácot egy szőke hercegnek képzelte a fehér lovával sé a könyvekből olvasta a nevét)
meh....
beküldve: 2011-02-12 19:35:55
(#254) Könyvek hercege(bár sose értettem miért így kellett lefordítni, mikor az angol címhez semmi köze)
Tsukishima Shizuko
Tsukishima Shizuko
beküldve: 2011-02-12 18:10:45
(#252) Bezony hogy alap , ráadásul még elérhető is .
Azzal pedig, hogy egy álmodozó írópalánta vagy semmi gond szerintem.
Azzal pedig, hogy egy álmodozó írópalánta vagy semmi gond szerintem.
Valamiért az az érzésem hogy az első hozzászoló nem a megfejtést fogja adni hanem közli hogy nem itt van a helye beszélgetésnek...
Az bizony. Szerintem alap mű.Én valószínüleg azért is szeretem ennyire,mert enyhén sokat álmodozó írópalánta vagyok...
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-12 18:30:48
beküldve: 2011-02-12 17:59:33
(#250) Aranyos kis történet .
Ha nem találják ki akkor majd persze
De elég szomorú lenne ha ez nem menne nekik
Ha nem találják ki akkor majd persze
De elég szomorú lenne ha ez nem menne nekik
Tudom. Egyik kedvencem...:P
Milyen rendes vagy! Csak eztán ha látod,hogy nagyon nem megy találd ki légyszi ;)
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-12 18:30:55
beküldve: 2011-02-12 17:53:55
(#248) Jaj, ez nagyon jó kis anime
Kiváncsi vagyok milyen hamar találják ki.
Én tudom, de hagyj játszon más is
Kiváncsi vagyok milyen hamar találják ki.
Én tudom, de hagyj játszon más is
beküldve: 2011-02-12 17:50:15
(#247) Egy álmodozó gimnazista lány vagyok aki elhatározta,hogy a nyáron 20 könyvet elolvas. A könyvtárban figyelmes lettem, hogy egy fiú majdnem minden könyvet amit kiveszek már olvasott. Az apukám amúgy a könyvtár dolgozója és egy nyári nap mikor vittem neki az ebédet egy macskát követve egy aranyos régiségboltra találtam. Itt megismerkedtem egy öreg bácsival utána az unokájával akit elejénte nem bírtam, és teljesen kiborultam mikor kiderült, hogy ő álmaim lovagja a titokzatos olvasó... Végül ő elment külföldre hegedű készítést tanulni és pedig elhatároztam,hogy írok egy könyvet.
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-12 17:58:56