Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Nem talált.
Segitség: Késöbb szerzek egy pár barátot, akik közül némelyik animefan és az egyikük különösen szeret rólam és a korábban említett másik lányról yuriszerű jeleneteket kitalálni.
A külsőmről még annyit t'ok mondani h zöld hajam és kék szemem van.
Segitség: Késöbb szerzek egy pár barátot, akik közül némelyik animefan és az egyikük különösen szeret rólam és a korábban említett másik lányról yuriszerű jeleneteket kitalálni.
A külsőmről még annyit t'ok mondani h zöld hajam és kék szemem van.
-
Szerk: C-san 2011-02-26 21:01:02
beküldve: 2011-02-25 20:55:43
(#287) Oké, akkor...
Magas, csöndes lány vagyok, aki szeret olvasni. A legtöbben ridegnek ill. ijesztőnek tartanak és csak egy lány látja h valójában én is "kedves" ember vagyok. Legnagyobb bánatom h eléggé lapos vagyok, pedig már próbálkoztam egy pár dologgal h nagyobb legyen a mellem.
Na, ki vagyok?
Magas, csöndes lány vagyok, aki szeret olvasni. A legtöbben ridegnek ill. ijesztőnek tartanak és csak egy lány látja h valójában én is "kedves" ember vagyok. Legnagyobb bánatom h eléggé lapos vagyok, pedig már próbálkoztam egy pár dologgal h nagyobb legyen a mellem.
Na, ki vagyok?
-
Szerk: Maryke 2011-02-25 20:29:59
beküldve: 2011-02-25 14:40:03
(#285) Megvan!! Alice in the Country of Hearts: Alice Liddell
Ja, és bocs a dupla post miatt.
-
Szerk: C-san 2011-02-25 14:43:16
beküldve: 2011-02-25 14:33:33
(#284) beküldve: 2011-02-24 19:27:56
(#283) Segítek egy kicsit,mert úgy látom nem megyek... A történetem eredetileg egy angol író fejéből pattant ki. Bár most nem önszántamból követtem a nyulat hanem egy bishounen képében rabolt el, hogy elvigyen az otthonába....
meh....
beküldve: 2011-02-22 22:55:17
(#282) Én csak arra vágytam,hogy valaki észrevegyen és szeressen. Nem gondoltam,hogy egy őrült elrabol egy furcsa világban ahol mindenki zakkant és azt állítja,hogy szeret engem, és az emberélet semmit sem ér. Nem gondoltam, hogy találkozok valakivel aki túlságosan is hasonlít egy exemre aki azért dobott,mert a nővéremet szerette (pont, mint mindenki más...)
Persze itt sem vagyok fontos. Csak azért érdeklem az itt élőket, mert "idegen" vagyok.
Persze itt sem vagyok fontos. Csak azért érdeklem az itt élőket, mert "idegen" vagyok.
meh....
Sandybell-Hello! Sandybell
Talált! ^^ De jó! Már azt hittem, senki sem fogja kitalálni...
Te jössz
beküldve: 2011-02-22 22:39:34
(#280) beküldve: 2011-02-20 19:15:08
(#278) Candy Candy című anime, Candice White Ardley?
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-02-20 19:10:02
(#277) Egy kis segítség:
Ez egy 1981-1982-es anime, mely magyarországon is látható volt.
Ez egy 1981-1982-es anime, mely magyarországon is látható volt.
Oké, akkor...
Skóciában élek az apukámmal. Mindenki nagyon szeret, mert mindig kedves és vidám vagyok. A legjobb barátom egy nagytermetű kutya. Egy napon találkoztam egy jóképű és gazdag fiúval, akibe azonnal bele is szerettem. Ezzel viszont szereztem magamnak egy ellenséget is, egy gazdag és gonosz lány személyében. Időközben meghalt az apukám, ezért Londonba kellett mennem.
Skóciában élek az apukámmal. Mindenki nagyon szeret, mert mindig kedves és vidám vagyok. A legjobb barátom egy nagytermetű kutya. Egy napon találkoztam egy jóképű és gazdag fiúval, akibe azonnal bele is szerettem. Ezzel viszont szereztem magamnak egy ellenséget is, egy gazdag és gonosz lány személyében. Időközben meghalt az apukám, ezért Londonba kellett mennem.
Olyan ismerős a leírás,de nem tudok rájönni...
Az is lehet h egy könyv amit olvastam, de sebaj...
meh....