Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Titok.
Fogalmam sincs, mi lesz ebből. Meglássuk.
Mítikus fejetlen nő vagyok, egy motornak álcázott lovon járom a várost, szállítóként dolgozom és irtózom a földönkívüliektől. Száj hiányában beszélni sem vagyok képes, egy telefon segítségével kommunikálok.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Yupp.
Te jösz.
Viszont mi ez a spoiler???
-
Szerk: C-san 2011-02-10 13:30:32
Cast alapján tipp.
Mio, K-ON!?
Mio, K-ON!?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-02-09 21:32:39
(#197) Hát akkor...
Hosszú fekete hajú gimis lány vagyok. A suliban egy zenei clubba járok, ahol gitározni szoktam. Általában én viselkedem a társaim közül a legérettebben, de mégis hajlamos vagyok apróságok miatt beijedni és szinte már kórosan szégyellős vagyok. Tanulásban elég jó vagyok, sőt a többieknek is én szoktam segiteni ha szükség van rá.
Na, ki vagyok?
Hosszú fekete hajú gimis lány vagyok. A suliban egy zenei clubba járok, ahol gitározni szoktam. Általában én viselkedem a társaim közül a legérettebben, de mégis hajlamos vagyok apróságok miatt beijedni és szinte már kórosan szégyellős vagyok. Tanulásban elég jó vagyok, sőt a többieknek is én szoktam segiteni ha szükség van rá.
Na, ki vagyok?
-
Szerk: C-san 2011-02-09 22:06:43
Na ez gyorsan ment , az anime stimmel csak a karakter nem
Kaede Mizuno imádja a macskákat, én visszont allergiás vagyok rájuk....
Jóóó nem oszt nem szoroz mert átadtam volna valakinek ha már nem én találtam ki az anime címet...
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-02-09 13:13:37
(#194) beküldve: 2011-02-08 22:41:39
(#193) Na ez gyorsan ment , az anime stimmel csak a karakter nem
Szerk: Beelzenef 2011-02-08 22:41:50
Ok,
Na lássuk csak:
Egy macskaszerető család tagja vagyok, én visszont ki nem állhatom őket, ugyanis súlyosan allergiás vagyok rájuk. Ám a valódi probléma az életemben egy átok, ami miatt értem amit mondanak és kénytelen vagyok segíteni nekik, különben macskává válok, ami számomra egyenlő a halállal.
( saját magamtól fulladnék meg )
A szerelmi életemről pedig ne is beszéljünk
Na lássuk csak:
Egy macskaszerető család tagja vagyok, én visszont ki nem állhatom őket, ugyanis súlyosan allergiás vagyok rájuk. Ám a valódi probléma az életemben egy átok, ami miatt értem amit mondanak és kénytelen vagyok segíteni nekik, különben macskává válok, ami számomra egyenlő a halállal.
Nyan koi-ból van? o.O
Ha abból van akkor Kaede Mizuno-Nyan Koi
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Ok,
Na lássuk csak:
Na lássuk csak:
Nyan koi-ból van? o.O
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-02-08 21:49:58
(#190) Ok,
Na lássuk csak:
Na lássuk csak:
Talált?
Sztem írhatsz újat, ha nem válaszol. (Na meg a 3 nap is letelt már.)
-
Szerk: C-san 2011-02-08 13:48:38
beküldve: 2011-02-07 23:56:00
(#188) beküldve: 2011-02-06 23:56:08
(#187) Tsukamoto Tenma (School Rumble )
Souichiro-é pedig a Tenjho Tenge -ből Souichirou Nagi volt. Gyakrabban kénye feljárnom, bocs
Szerk: Beelzenef 2011-02-07 00:13:31
beküldve: 2011-02-06 23:42:05
(#186) Souichiro
Szerény jóindulattal. Nem gondolod, h nem kivárják, hanem nem tudják a választ?