Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Cast alapján tipp.
Yui, K-ON!?
Yui, K-ON!?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-02-03 20:02:01
(#183) Gimnazista leányzó vagyok elég lassú felfogással, és nem túl fényes jegyekkel. Van egy húgom és 3 nagyon jó barátnőm. Tetszik egy osztálytársam, de lassú felfogásom miatt nem veszem észre,hogy én tetszek egy másik fiúnak(ugyan csak osztálytárs) és azt hiszem,hogy a húgommal jár. Ki vagyok én??
meh....
Miért zavar, hogy játszani akarnak? lol
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Magyarország,Hungary-chan.Eliza beth Héderváry ééés a Hetaliaból.:P
Igen.
Te jössz!
Souichiro: Én sokat agyaltam azon amit írtál, de nem jöttem rá ki lehet az, nyilván más is így volt vele ezért nem írtak rá. Ezek alapján gondoltam h ha már úgyis 3x lejárt kb. a határidő, akkor írhatok egy másikat csak h itt is legyen ismét élet. Ja és bocsi h lenyúltam a szöveged.
-
Ajajj,ez nagyon csúnya dolog volt,de sebaj.Megint az történt,mint amit megszokhattunk,az helyett,hogy megpróbálnátok kitalálni,kire gondoltam,szépen kivárjátok,hogy leteljen a határidő,majd raktok,mintha a feladványom itt se lenne.Meg se próbáljátok,erőlködni? Minek az.Jobb kivárni azt a pár napot.
Ájmö diszöpójntid
Plusz az "ezer éve nem írt senki" az én szövegem,de ne is zavarjon téged
További jó játékot ^.^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-02-02 16:31:19
Szerk: Maryke 2011-02-02 16:12:59
beküldve: 2011-02-02 16:10:04
(#178) Ezer éve nem írt senki, tehát most írok egy újat (bocsi Souichiro):
Barna hajú, zöld szemű lány vagyok. Azonban gyerekkoromban fiúnak hittem magam. Fegyverem egy serpenyő. A férjem pedig az egyik szomszédos ország.
Na, ki vagyok?
(Hmm... asszem ez elég egyszerű ahoz h ki is találjátok könnyedén^^)
Barna hajú, zöld szemű lány vagyok. Azonban gyerekkoromban fiúnak hittem magam. Fegyverem egy serpenyő. A férjem pedig az egyik szomszédos ország.
Na, ki vagyok?
(Hmm... asszem ez elég egyszerű ahoz h ki is találjátok könnyedén^^)
-
beküldve: 2011-01-24 19:46:16
(#177) "Szőke hajú,középiskolás srác vagyok,imádom a balhékat,főleg okozni.Legjobb barátommal 99 iskola felett vettük át az irányítást,ma lett volna a 100. iskola,de akadályba ütköztünk egy csaj és egy balfék csávó személyében..."
Na kire gondóótam? xD
Na kire gondóótam? xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Excel Saga,Excel.
Ő volt az bizony. Te vagy.
Akinek nem ismerős sürgősen bővítse az ismereteit és nézze meg.
Hát nekem nem ismerős...esetleg valami segítséget leeht kérni?
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Ha érdekel, és van egy fölös PS2-esed, akkor inkább próbáld ki a játékot XD
Hát ha nem is fölös az a ps2, de van Igazából az anime képei tetszettek. Még nem mertem vállalkozni egy FF típusú RPG-re, de előbb-utóbb meglesz az is.
No akkor én jövök
Ki is legyen?
Az iskolai éveim után, egy óriási szervezethez csatlakoztam, igaz a Főnökömön és a társamon kívül még nem sikerült beszervezni mást. Amúgy nem titok, a világ meghódítása a célunk. A kutyusom szokatlan módon mindig eliszkol ha meglát. A társam is érdekes szerzet, mert általában a küldetéseink során legalább egyszer meghal. Ja és ha nem ismernél rám ha összefutnánk, vörösesszőke hajam van, és feltűnően hegyes az egyik szemfogam, de ne ijedj meg nem vagyok vámpír.
Szerk: waterhorse 2011-01-19 22:45:57
Ha érdekel, és van egy fölös PS2-esed, akkor inkább próbáld ki a játékot XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar