Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-03-17 13:43:41
(#365) Akkor:
Ausztráliában élő fiúk vagyunk, ikrek. Szerelmesek vagyunk a húgunkba aki amúgy nem vér szerinti tesónk, de ő ezt nem tudja. Kicsi korunkban találtuk apával az erdőbe. Az édesanyja haldoklott és azt mondta, hogy a férjét- egy rabot- keres. Most a húgunk beleszeretett egy angol fiúba ezért hajóra szállt és fiúnak adta ki magát. Egyikük hajósinas és a húgunk után ment, a másikunk otthon maradt az anyjával. Amúgy a lányka azért szökött el mert anyánk elmondta neki, hogy ki is ő és nem volt éppen kedves. Miután azt hitte mindannyian elmegyünk szívrohama lett és nemsokkal később bele is halt.
Ausztráliában élő fiúk vagyunk, ikrek. Szerelmesek vagyunk a húgunkba aki amúgy nem vér szerinti tesónk, de ő ezt nem tudja. Kicsi korunkban találtuk apával az erdőbe. Az édesanyja haldoklott és azt mondta, hogy a férjét- egy rabot- keres. Most a húgunk beleszeretett egy angol fiúba ezért hajóra szállt és fiúnak adta ki magát. Egyikük hajósinas és a húgunk után ment, a másikunk otthon maradt az anyjával. Amúgy a lányka azért szökött el mert anyánk elmondta neki, hogy ki is ő és nem volt éppen kedves. Miután azt hitte mindannyian elmegyünk szívrohama lett és nemsokkal később bele is halt.
Megj.:Szeretem az ikerpárokat.:P Lehetőleg mindkét legény nevét írjátok le. Szerintem azért is nem nagy kérés, mert eég sok mindent elmondtam...
meh....
Szerk: Maryke 2011-03-17 13:43:54
Claymore: Teresa?
Ha eltaláltam akkor köszi a segitséget waterhorse (KIS BETŰVEL xD).
(Mellesleg ezt egy csomó ideje meg akarom nézni, sz'al ha megtudnátok mondani h hol lehet megnézni megköszönném.)
(Mellesleg ezt egy csomó ideje meg akarom nézni, sz'al ha megtudnátok mondani h hol lehet megnézni megköszönném.)
Nekem Ez a sok Claymore nagyon kusza benne, nem a Kedvencem. Ha ilyen kardozós lovagos animét szeretnél inkább Berserk, vagy Ecscaflowne.
Dehát ízlések és ficamok....keress privátban ha még mindig érdekel. Segítek hol érdemes nekiindulni.
Dehát ízlések és ficamok....keress privátban ha még mindig érdekel. Segítek hol érdemes nekiindulni.
beküldve: 2011-03-16 22:29:38
(#362) beküldve: 2011-03-16 22:05:16
(#361) beküldve: 2011-03-16 20:26:00
(#359) Hát akkor rakok én megint. :P Ha senki nem tesz...
Íme:
Egy birodalom hercegnője vagyok. Apám nagy hatalmú király, és van egy visszahúzódó kisöcsém. Nő létemre utálom az érzelmes dolgokat, inkább hajt a birodalom további terjesztése, új területek elfoglalása, egy sereg vezetése. Ezért is próbáltam bevenni hadseregemmel egy számunkra még ismeretlen vidéket, seregemet azonban visszaverte egy különös leopárdfejű ember. Apám nemrégiben foglalta el egy másik birodalom fővárosát, s a sikertelen hadjáratom után úgy rendelkezett, hogy hozzá kell mennem a leigázottak hercegéhez. Először nem akartam, de mikor megláttam, beleszerettem...
Íme:
Egy birodalom hercegnője vagyok. Apám nagy hatalmú király, és van egy visszahúzódó kisöcsém. Nő létemre utálom az érzelmes dolgokat, inkább hajt a birodalom további terjesztése, új területek elfoglalása, egy sereg vezetése. Ezért is próbáltam bevenni hadseregemmel egy számunkra még ismeretlen vidéket, seregemet azonban visszaverte egy különös leopárdfejű ember. Apám nemrégiben foglalta el egy másik birodalom fővárosát, s a sikertelen hadjáratom után úgy rendelkezett, hogy hozzá kell mennem a leigázottak hercegéhez. Először nem akartam, de mikor megláttam, beleszerettem...
beküldve: 2011-03-16 19:23:40
(#358) Ohh, passzolok akkor, jöjjön valaki más.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-03-16 19:09:31
(#356) Riful a Claymoreból
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-03-16 13:39:47
(#354) Claymore: Teresa?
-
Szerk: C-san 2011-03-16 14:01:05
beküldve: 2011-03-16 00:26:29
(#353) Nagyon régen egy szervezethez tartoztam. Nem is akárki voltam ott, a legjobb harcos,
Az 1-es számú Alicia, ezáltal ő a legjobb.
Clare nem lehet mert ő nem ébredt fel, és nem is a legjobb. De nem láttam még végig az animét, így bármi megeshet.
Hilda még az, aki felébredt Priscillán kívül.
Szóval ha lehetne 3 tippem a felsoroltakból valamelyik. Amúgy nekem egyikre se rémlik az leírás többi része (barlang, szolga, remek szórakozás) elsősorban Clare-re gondolok, ha csak egyet lehet tippelni.
1. Clare
2. Alicia
3. Hilda
Itt meg lehet informálódni másoknak is, ha nem találtam el.
[Link]
Szerk: waterhorse 2011-03-16 00:27:27
beküldve: 2011-03-15 20:17:04
(#351)