Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Hát, az alant szóló nem reagált vissza, és gőzöm sincs, hogy szeretne-e. Viszont te mondtad a nevet is, úgyhogy részemről oké, legyen a tiéd.
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Meg egyébként is.^^
Sz'al hiába lehet jó a név amit írtam, akkor se enyém a kövi kőr?
Bocs a dupla post miatt. Már nem engedte szerkeszteni az előző hozzászólásomat.
-
Szerk: C-san 2011-03-28 16:07:35
beküldve: 2011-03-28 13:46:11
(#408) Mert onnan van. Már csak mondasz egy nevet is, és tied a következő kör. =) Meg egyébként is.^^
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Chika 2011-03-27 22:11:59
Höh, ez nagyon úgy hangizk, mintha a Liar Gameből lenne.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-03-27 21:17:44
(#405) Egy pszichológia szakon végzett fiatalember vagyok. Szabadidőmben vállalatokat döntök romba, amik abból szedik meg magukat, hogy kegyetlenül átverik az embereket. Most egy lánynak segítek, aki hihetetlenül naiv és jószívű - egyedül semmi esélye sem lenne. Egy nem mindennapi játszmában veszünk részt, amiből ha vesztesként kerülünk ki, egy életfogytig tartó adósságba taszítanak bennünket. A játékvezetők arcát még egyszer sem láttuk, mert állandóan maszkot viselnek. Fordulóról fordulóra egyre agyafúrtabb alakokkal találkozunk, de ezidáig mindet sikerült kijátszanom.
Akkor ez a Rain Town lesz.
beküldve: 2011-03-27 17:53:29
(#402) Segítségnek annyit, mert látom nem megy: 2011-es rövidfilmrõl beszélünk és az alkotó diplomamunkája.
meh....
Akkor rakok én.
Egy robot vagyok és egy városban élek ahol mindig esik az eső. A monoton mindennapjaim egy sárga esőkabátos kislány felbukkanása teszi színessé. Együtt kezdjük el felfedezni az eső áztatta városkát amíg egyszer csak szétesek. A lány még egyszer rám néz aztán haza megy. Már a találkozásunk felidéz bennem egy régi gyermeket még abból az időből mikor itt is sütött a nap.
Egy robot vagyok és egy városban élek ahol mindig esik az eső. A monoton mindennapjaim egy sárga esőkabátos kislány felbukkanása teszi színessé. Együtt kezdjük el felfedezni az eső áztatta városkát amíg egyszer csak szétesek. A lány még egyszer rám néz aztán haza megy. Már a találkozásunk felidéz bennem egy régi gyermeket még abból az időből mikor itt is sütött a nap.
Neve nincs így azt nem kérem csak az anime címe kell. Fene a jó dolgotokat!
meh....
Szerk: Maryke 2011-03-26 11:06:48
beküldve: 2011-03-24 20:36:39
(#400) Nem tudok most senkit se mondani és itthon se leszek jó darabig így inkább átadnám a lehetőséget =)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-03-24 20:11:34
(#399) Natsume Yūjinchō Nyanko sensei/Madara? =)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-03-24 16:39:46
beküldve: 2011-03-24 15:23:30
(#397)
Szerk: C-san 2011-03-24 16:04:30
beküldve: 2011-03-23 15:42:36
(#396) Nem talált. Egy kicsivel régebbi anime =)
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"