Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Murder Princess-Faris
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-05-11 22:08:03
Upsz... elírás, na mindegy^^"
A kövi pedig ez lenne:
Egy fejvadász vagyok, de egy baleset következtében testet cseréltem egy hercegnővel. Ez a hercegnő azután h megmentettem az életét újabb szivességet kért tőlem, mégpedig azt h mentsem meg az országát...
Ki vagyok?
A kövi pedig ez lenne:
Egy fejvadász vagyok, de egy baleset következtében testet cseréltem egy hercegnővel. Ez a hercegnő azután h megmentettem az életét újabb szivességet kért tőlem, mégpedig azt h mentsem meg az országát...
Ki vagyok?
Ha segitség kell szoljatok.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-05-11 22:07:49
Szerintem csak azóta nem volt fent itt a forumon ^^ szóval csak türelem
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-04-22 06:40:44
(#465) Nem azért, de nem kéne okézni ha kitaláltam v azt mondani h nem az ha tévedtem.

-
beküldve: 2011-04-21 11:06:37
(#464)
Szerk: C-san 2011-04-21 11:45:44
beküldve: 2011-04-20 09:33:58
(#462) Szerintem ez alapján a leírás alapján eddig sok minden lehet.
Ha nem baj, akkor lehetne bővebben?
-
Szerk: C-san 2011-04-20 09:34:34
Jól van
És bocsi a késésért.
Nagyon egyszerű lesz.
Egy űrhajó kapitánya vagyok. Az galaxis, még ismeretlen területeit fedezzük fel legendás hajómmal, idegen fajok után kutatva.

És bocsi a késésért.
Nagyon egyszerű lesz.
Egy űrhajó kapitánya vagyok. Az galaxis, még ismeretlen területeit fedezzük fel legendás hajómmal, idegen fajok után kutatva.
Szerk: waterhorse 2011-04-19 08:11:48
beküldve: 2011-04-15 16:52:12
(#460) szóval.
görcsöltem egy ideig, de waterhorsenak biztos van valami ötlete is, szóval sztem jöjjön ő
görcsöltem egy ideig, de waterhorsenak biztos van valami ötlete is, szóval sztem jöjjön ő
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ajjjjj, én meg elvesztem annyi játék között, és elfelejtettem h itt a szereplő neve kell
Mind1 majd legközelebb...
Ez a megfejtés micsoda nehéz szülés volt XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-14 22:12:08
(#457) beküldve: 2011-04-14 20:15:19
(#456) Oboro
de nemszeretem ezt a mangát
de nemszeretem ezt a mangát
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute