Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-05-11 10:52:43
(#500) A világ tele van különleges élőlényekkel, melyek se nem emberek, se nem állatok, se nem növények. Megmagyarázhatatlan dolgokat idéznek elő embereknél, és mindenütt jelen vannak. Én ezeket a furcsa élőlényeket látom (mert nem mindenki látja), és vizsgálom, valamint kezelem azokat az embereket, akik valamilyen kapcsolatba kerültek vele. Előfordult, hogy valakinek ezek miatt szarvacskái nőttek, de számtalan furcsa dolgot láttam már életemben.
ühüm
Te jössz
Te jössz
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-10 22:21:36
(#498) beküldve: 2011-05-10 22:08:51
(#497) Én egy lány chevalier-je vagyok. Különös ismertető jelem, hogy hátamon egy koporsóformájú csellótokot hordozok. "Eltorzult" jobb kezem fehér kötéssel takarom. Természetfeletti képességek is vannak a birtokomban, melyeket gyakran használok harc közben.
Szerintem könnyű
Nem akartam többet írni mert az már nagyon egyértelmű lenne^^
Szerintem könnyű
Nem akartam többet írni mert az már nagyon egyértelmű lenne^^
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Igeen, én is, te jössz
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Moderátor 2011-05-11 22:06:41
Happy - Fairy Tail (imádom azt a macskát^^)
beküldve: 2011-05-10 21:33:12
(#494) Én egy fura macska vagyok, aki kék, tojásból kelt ki, és vannak szárnyai. Imádom a halat és mindig azt mondom, hogy "Aye sir!"
Remélem nem túl nehéz (Ha mégis kell segítség szóljatok )
Remélem nem túl nehéz (Ha mégis kell segítség szóljatok )
Szerk: Beate 2011-05-10 21:33:46
beküldve: 2011-05-10 16:52:09
(#493) beküldve: 2011-05-10 16:43:19
(#492) Toradora - Aisaka Taiga
Csak tipp, de Karin a Karin-ból?
beküldve: 2011-05-10 16:01:17
(#490) Akkor írnék ^^"
Egy nagyon picike lány vagyok,középiskolás létemre.Ezért csúfolnak is(hogy minek nem mondom el,túl könnyű lenne)Az évnyitó napján összeütköztem az iskola egy nagyon rémisztó arcú fiújával.Mindenki fél tőle,mert ijesztő a nézése.De én simán beszólok neki bármikor.Betörtem a házába.
Később jóba lettünk,és mivel egymás mellett lakunk,mindig nála reggelizem és vacsorázom.
Ha kel még segítség szóljatok,de szerintem könnyű :3
Egy nagyon picike lány vagyok,középiskolás létemre.Ezért csúfolnak is(hogy minek nem mondom el,túl könnyű lenne)Az évnyitó napján összeütköztem az iskola egy nagyon rémisztó arcú fiújával.Mindenki fél tőle,mert ijesztő a nézése.De én simán beszólok neki bármikor.Betörtem a házába.
Később jóba lettünk,és mivel egymás mellett lakunk,mindig nála reggelizem és vacsorázom.
Ha kel még segítség szóljatok,de szerintem könnyű :3
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-05-10 15:55:37
(#489) Én tőlem nyugodtan írhat bárki. Én csak arra hívtam fel szives figyelmeteket h kicsit elfelejtődött ez a játék.
-
beküldve: 2011-05-10 15:41:02
(#488) beküldve: 2011-05-10 15:32:36
(#487) Ha javasolhatok valamit sztem írjon valaki, mert ez is elfelejtődött egy kicsit (legalábbis nekem naon úgy tünik).
-
beküldve: 2011-05-05 00:01:16
(#486) Bakemonogatari- Hitagi Senjougahara Jó bocsi utána jöttem rá h ez egy és ugyan az ><""
meh....
Szerk: Maryke 2011-05-05 00:17:35