Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-06-08 10:59:37
(#545) Egy hatalmas könyvtár igazgatójának alkalmazottja vagyok. Rangomat tekintve III. osztályos könyvtáros vagyok. Úgy tűnt, a legjobb barátom, akibe azt hiszem, szerelmes lettem, elárulta a könyvtárt, és elmenekült. Úgy éreztem, így nem tudom teljesíteni a kötelességeim, mint könyvtáros, ezért úgy döntöttem, egy szer segítségével elfelejtem őt, és minden hozzá kapcsolódó érzést.
Képességeim közé tartozik a kardforgatás, de legfőbb tulajdonságom a telepátia.
Képességeim közé tartozik a kardforgatás, de legfőbb tulajdonságom a telepátia.
Tsukasa Nishino,Ichigo 100%.
Rakhat más valaki most helyettem.
Rakhat más valaki most helyettem.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nem,nem erre gondoltam :)
A segítség: 2005-ös 12 részes anime, az iskolai élet körül forog a történet és ecchi jelenetek vannak benne.
Remélem most már menni fog
A segítség: 2005-ös 12 részes anime, az iskolai élet körül forog a történet és ecchi jelenetek vannak benne.
Remélem most már menni fog
beküldve: 2011-06-04 17:16:39
(#542) Akayashi Moka - Rosario to Vampire?
Tegnap kezdtem el nézni, szóval csak tipp
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-06-04 17:17:09
Egy kis segítséget kaphatnánk? :)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Akkor élek a lehetőséggel
Könnyű lesz
Én egy nagyon határozott lány vagyok,az iskolában a fiúk még rajongói klubbot is létesítettek nekem. Valamilyen érthetetlen okból egy határozatlan,kissé perverz srácot választottam,akinek a filmrendezés a hobbija. Időközben mégis sok vetélytársam akad....
Ha kell,szóljatok szívesen segítek
Könnyű lesz
Én egy nagyon határozott lány vagyok,az iskolában a fiúk még rajongói klubbot is létesítettek nekem. Valamilyen érthetetlen okból egy határozatlan,kissé perverz srácot választottam,akinek a filmrendezés a hobbija. Időközben mégis sok vetélytársam akad....
Ha kell,szóljatok szívesen segítek
Szerk: C-san 2011-05-26 03:03:31
Bocs a késésért...hát igen ebben a formában még nem láttam leírva de igen az
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-25 16:42:42
(#537)
Szerk: C-san 2011-05-25 16:43:38
Rendben.
Az eredeti anime amikor az apa harcolt az 1980-ban futott és ott egy hegyért harcoltak egy grizzly medve ellen akinek 1 szeme volt és az akkori főszereplő apjának a gazdája sebesített meg xd (barátok köztös lett kicsit)
Akiről meg szól a leírás az a ,,második" évad főszereplője 2005-ben kezdték és 2006-ban fejezték be a ledaását tévében (Mo.-n nem volt) 26 episodos a manga csak 1 kötetes.
Remélem sokat segítettem.
Az eredeti anime amikor az apa harcolt az 1980-ban futott és ott egy hegyért harcoltak egy grizzly medve ellen akinek 1 szeme volt és az akkori főszereplő apjának a gazdája sebesített meg xd (barátok köztös lett kicsit)
Akiről meg szól a leírás az a ,,második" évad főszereplője 2005-ben kezdték és 2006-ban fejezték be a ledaását tévében (Mo.-n nem volt) 26 episodos a manga csak 1 kötetes.
Remélem sokat segítettem.
Csak tipp.... Wolf's Rain - Kiba?
beküldve: 2011-05-25 15:07:50
(#531) Élek a lehetőséggel köszönöm :)
Én egy kutya vagyok.Apám hoszas időihg harcolt,hogy társaival megszerezze a paradicsomot.Most,hogy egy újabb szörnyeteg támadta meg őket nekem el kellet hagynom apámat és seregét,és kutyákat kell toborozzak,hogy a paradicsom ismét miénk legyen.Még kis kutya vagyok de utam során biztosan megtalálom a harcost magamban.
Na hajrá és még1x köszi
Segítség elérhető..
Én egy kutya vagyok.Apám hoszas időihg harcolt,hogy társaival megszerezze a paradicsomot.Most,hogy egy újabb szörnyeteg támadta meg őket nekem el kellet hagynom apámat és seregét,és kutyákat kell toborozzak,hogy a paradicsom ismét miénk legyen.Még kis kutya vagyok de utam során biztosan megtalálom a harcost magamban.
Na hajrá és még1x köszi
Segítség elérhető..
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-25 15:08:47