Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Shiro - Deadman Wonderland?
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-07-10 15:34:27
(#574) Oké:)
Egy albínó lány vagyok. Egy börtönben élek régóta, de nem úgy, mint egy rab. Nagyon szeretem a finomságokat és legszívesebben mindig azt ennék. Az álmom, hogy felüljek egy óriáskerékre.
Valójában két oldalam van. A másik oldalam egy veszélyes gyilkoló gép.
Remélem nem nehéz.
Egy albínó lány vagyok. Egy börtönben élek régóta, de nem úgy, mint egy rab. Nagyon szeretem a finomságokat és legszívesebben mindig azt ennék. Az álmom, hogy felüljek egy óriáskerékre.
Valójában két oldalam van. A másik oldalam egy veszélyes gyilkoló gép.
Remélem nem nehéz.
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Igen^^ Te jössz
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-07-10 15:30:03
beküldve: 2011-07-10 15:29:02
(#572) Hiei - Yu Yu Hakusho?
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
XP Rendben
Egy alacsony, de izmos testalkatú, 15-16 évesnek tűnő fiú vagyok (az igazi korom nem ismert...). Az alvilágból érkeztem a földre, azzal a céllal, hogy a világuralomra törjek (+ hogy megtaláljam amit keresek), 2 társam volt az "akcióban", de elbuktunk és engem lecsuknak. Szabadlábra helyezésem feltétele az volt, hogy segítenem kell egy fiúnak és társainak, a feltételt elfogadtam és segítettem nekik (közben barátokká váltunk).
A harcokban leginkább a gyorsaságomat és a kardomat használom, de több különböző különleges technika is van a birtokomban.
Elég lobbanékony természetű vagyok, harcokban pedig általában könyörtelen.
Családomtól még újszülöttként elszakítottak, anyám időközben meghalt, húgomnak pedig sosem mondhatom el, hogy én vagyok a bátyja...
Lehet picit sok lett... de sztem nagyon könnyű :)
Egy alacsony, de izmos testalkatú, 15-16 évesnek tűnő fiú vagyok (az igazi korom nem ismert...). Az alvilágból érkeztem a földre, azzal a céllal, hogy a világuralomra törjek (+ hogy megtaláljam amit keresek), 2 társam volt az "akcióban", de elbuktunk és engem lecsuknak. Szabadlábra helyezésem feltétele az volt, hogy segítenem kell egy fiúnak és társainak, a feltételt elfogadtam és segítettem nekik (közben barátokká váltunk).
A harcokban leginkább a gyorsaságomat és a kardomat használom, de több különböző különleges technika is van a birtokomban.
Elég lobbanékony természetű vagyok, harcokban pedig általában könyörtelen.
Családomtól még újszülöttként elszakítottak, anyám időközben meghalt, húgomnak pedig sosem mondhatom el, hogy én vagyok a bátyja...
Lehet picit sok lett... de sztem nagyon könnyű :)
Sid Arcale - Bakugan?
Igen, eltaláltad!! .........Te jössz!! XD
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Sid Arcale - Bakugan?
Gondoltam, hogy nem jó.. csak tipp volt. xp
De kérném a segítséget! Hátha kitalálom :P
A Bakugan 3. évadában (Gundalian Invaders) szerepel!!
Ez már elég nagy segítség!!..................Az előbbiekkel összevetve innen már könnyű lesz!! (szerintem) XD
Gondoltam, hogy nem jó.. csak tipp volt. xp
Háát tippelek egyet.. Daniel "Dan" Kuso- Bakugan?
Nem ismerem a Bakugant.. csak keresgéltem...xd
Sajnos nem!!........... Ha gondolod kérhetsz segítséget!!
Háát tippelek egyet.. Daniel "Dan" Kuso- Bakugan?
Nem ismerem a Bakugant.. csak keresgéltem...xd
beküldve: 2011-07-03 10:02:36
(#564) Egy szöke srác vagyok, a védö bakuganom (társam) Pyrus elemü.
Szeretek búnyózni és eléggé önfejü vagyok!
Nem vágyok a hatalomra inkább csak a búnyózásra!!
Hát nemtudom, hogy mennyire lesz nehéz.....:)
Aki jól ismeri a Bakugan-t annak szerintem nem nehéz!....:)
Szeretek búnyózni és eléggé önfejü vagyok!
Nem vágyok a hatalomra inkább csak a búnyózásra!!
Hát nemtudom, hogy mennyire lesz nehéz.....:)
Aki jól ismeri a Bakugan-t annak szerintem nem nehéz!....:)
Szerk: vajaskenyér 2011-07-03 10:15:33
beküldve: 2011-07-03 06:38:14
(#563)
Szerk: C-san 2011-06-30 11:43:01
beküldve: 2011-06-30 11:37:11
(#561)