Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-07-12 11:40:49
(#590) Akkor én jönnék!
Bátortalan lány vagyok, elég kevés önbizalommal. Kicsi korom óta kiközösítenek a többiek, és különböző pletykákat terjesztenek rólam, ami miatt sokan tartanak tőlem. De mikor egyik reggel egy fiú segítséget kért tőlem az iskola felé vezető úton, utána pedig megköszönte és rám mosolygott, próbáltam én is olyanná válni, mint ő. Mikor pedig végre szereztem magamnak barátokat, sokáig úgy éreztem, hogy a barátságot "ki kell érdemelni", és nem értettem, mikor valaki csak úgy közölte velem, hogy hisz mi már barátok vagyunk, hiába nem tettem érte semmi rendkívülit. Szerelemben is elég szerencsétlen vagyok, pedig kölcsönös érzelmeket táplálunk egymás iránt egy fiúval. Később emiatt akad riválisom is, akiben én megbízok, és úgy hiszem barátok vagyunk, nem pedig ellenségek, míg fel nem világosít.
Kicsit hosszú lett, de pont ezért szerintem nem olyan nehéz. Na hajrá!
Bátortalan lány vagyok, elég kevés önbizalommal. Kicsi korom óta kiközösítenek a többiek, és különböző pletykákat terjesztenek rólam, ami miatt sokan tartanak tőlem. De mikor egyik reggel egy fiú segítséget kért tőlem az iskola felé vezető úton, utána pedig megköszönte és rám mosolygott, próbáltam én is olyanná válni, mint ő. Mikor pedig végre szereztem magamnak barátokat, sokáig úgy éreztem, hogy a barátságot "ki kell érdemelni", és nem értettem, mikor valaki csak úgy közölte velem, hogy hisz mi már barátok vagyunk, hiába nem tettem érte semmi rendkívülit. Szerelemben is elég szerencsétlen vagyok, pedig kölcsönös érzelmeket táplálunk egymás iránt egy fiúval. Később emiatt akad riválisom is, akiben én megbízok, és úgy hiszem barátok vagyunk, nem pedig ellenségek, míg fel nem világosít.
Kicsit hosszú lett, de pont ezért szerintem nem olyan nehéz. Na hajrá!
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2011-07-11 22:29:51
(#589) Pontosan :3 nem akartam írni a vbédelmezőket mert túl egyszerű lett volna x3
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-07-11 18:54:51
(#588) Rima a Shugo Chara!-ból?
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2011-07-11 14:44:03
(#587) Akor lennék én:3
Egy általános iskolás lány vagyok,iskolát váltottam.Magamat egy komoly,elkényesztetett hercegnőnek mutatom,de belül imádom a komédiát.Mikor ez kiderül,már eltávolodnak tőlem az addigi rajongóim.A szüleim folyton veszekednek,és sosem figyelnek rám.Egyszer majdnem elraboltak,azóta szinte ki sem mozdulhatok a házból.
Szerintem könnyű^^
Egy általános iskolás lány vagyok,iskolát váltottam.Magamat egy komoly,elkényesztetett hercegnőnek mutatom,de belül imádom a komédiát.Mikor ez kiderül,már eltávolodnak tőlem az addigi rajongóim.A szüleim folyton veszekednek,és sosem figyelnek rám.Egyszer majdnem elraboltak,azóta szinte ki sem mozdulhatok a házból.
Szerintem könnyű^^
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-07-11 13:33:22
(#586) beküldve: 2011-07-11 13:22:49
(#585) Igen^^ Te jössz!
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Nem tudom a címét de azért szívesen megnézném ezt az animét D
Nagyon jó anime
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-11 10:03:15
(#582) Nem tudom a címét de azért szívesen megnézném ezt az animét D
"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."
beküldve: 2011-07-11 09:52:37
(#581) Hát jó, ha senki akkor írok:)
Egy fiú vagyok, aki elvesztette az emlékeit régebbről. Akkor kezdenek visszatérni, amikor egy furcsa lány bukkan fel az iskolámban. Kiderül, hogy én vérfarkas vagyok és annak a lánynak a szolgája egy ígéret miatt. Az a lány a vámpírok királynője.
Egy fiú vagyok, aki elvesztette az emlékeit régebbről. Akkor kezdenek visszatérni, amikor egy furcsa lány bukkan fel az iskolámban. Kiderül, hogy én vérfarkas vagyok és annak a lánynak a szolgája egy ígéret miatt. Az a lány a vámpírok királynője.
beküldve: 2011-07-10 15:59:57
(#580) Nyugodtan jöhetsz te^^
Shimizu Megumi a Shikiből.
Edit: De már írták előttem, úgy látszik nagyjából egyszerre kezdtük el a választ. De te jössz akkor. :)
Edit: De már írták előttem, úgy látszik nagyjából egyszerre kezdtük el a választ. De te jössz akkor. :)
Szerk: Toushiro 2011-07-10 15:59:05
beküldve: 2011-07-10 15:58:01
(#578) Megumi Shimizu - Shiki?
beküldve: 2011-07-10 15:48:25
(#577) Én egy rózsaszín hajú, határozott egyéniségű fiatal lány vagyok és egy mindentől elzárt kis faluban élek. Beleszerettem a családjával nemrégiben a városból a falunkba költözött fiúba, aki láthatólag nem viszonozza az érzéseim.
Legnagyobb álmom, hogy elhagyhassam a falut és a városban éljek...
Egy nap történik velem egy szörnyűség, majd azután a falu valóságos pokollá változik....
Legnagyobb álmom, hogy elhagyhassam a falut és a városban éljek...
Egy nap történik velem egy szörnyűség, majd azután a falu valóságos pokollá változik....
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-07-10 15:40:05
(#576) Igen. Te jössz:3