Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-11-07 18:10:04
(#619) Én egy gimnazista fiú vagyok. Egyedül élek, magányos vagyok, a suliban is fél tőlem mindenki. Oka van... Valami furcsa erő birtokában vagyok, ami miatt egyszer amikor kicsi voltam elvesztettem az eszem és megtámadtam egy velem egy korú gyereket.. Aztán amikor nagyobb lettem akkor is elvesztettem az önuralmamat és ismét megtámadtam másokat.. kórházba kerültek... Mind ez nem történne velem, ha meglenne a nyakláncom, amit anyukámtól kaptam amikor kicsi voltam, de sajnos elvesztettem. Egy kő volt, egy nagyon szép kő.. Azt hiszem a folyóba esett, így sokszor kijárok ahhoz a folyóhoz köveket gyűjteni, hátha egyszer megtalálom.. Így telnek mindennapjaim, egészen addig amíg az ajtómban meg nem jelenik egy fiatal lány és a komornyikja... onnantól kezdve megváltozik minden.. A pusztító erőm értelmet nyer... végre valami jóra használhatom a lány segítségével.
Na ki vagyok? (nem hiszem, hogy nehéz, de ha igen, kérjetek segítséget :) )
Na ki vagyok? (nem hiszem, hogy nehéz, de ha igen, kérjetek segítséget :) )
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2011-10-29 15:04:58
(#618) beküldve: 2011-10-28 10:39:21
(#617) Mondtam hogy könnyű lesz.
Te jössz Misszi!
Te jössz Misszi!
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-10-28 10:33:19
(#616) beküldve: 2011-10-28 10:31:58
(#615) Nagyon, nagyon könnyű lesz.
"Én egy vicces, magas lány vagyok, akit megviccelt a sors, mert beleszerettem egy nálam alacsonyabb fiúba. Sok küzdelem árán ugyan, de sikerült megszereznem a szívét."
Szerintem mindenki tudja.
"Én egy vicces, magas lány vagyok, akit megviccelt a sors, mert beleszerettem egy nálam alacsonyabb fiúba. Sok küzdelem árán ugyan, de sikerült megszereznem a szívét."
Szerintem mindenki tudja.
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-10-27 22:29:47
(#614) Lehet,hogy meglepő, de a helyes megfejtés:
Allan Walker a D-Gray Man-ből
remélem tényleg olyan könnyen ment mint ahogy gondoltam
akkor most a kövit : Andie1020 rakhatja
Allan Walker a D-Gray Man-ből
remélem tényleg olyan könnyen ment mint ahogy gondoltam
akkor most a kövit : Andie1020 rakhatja
Szerk: Beelzenef 2011-10-27 22:33:02
beküldve: 2011-10-27 19:46:35
(#613) beküldve: 2011-10-27 15:49:50
(#612) beküldve: 2011-10-26 02:14:54
(#611) Mivel a győztes yui-nyan már 11 hete inaktív így ide is teszek valami könnyűt hátha beindul a dolog....
Egy bohóc vett magához miután a szüleim eltaszítottak a torz bal kezem miatt. Boldog életem volt a cirkuszban míg az "apám"
meg nem halt. Nagyon meg viselt az elvesztése, annyira, hogy meg próbáltam vissza hozni egy "szörnyeteg" segítségével, ám rá döbbentem közben hogy nem helyes s bár nem szándékosan de végeztem a démonnal ami egykor apám volt apám helyet. A tettemnek súlyát azóta is cipelem, mint lelki mint a testi következményeit ; a hajam hirtelen megőszült, a bal szememet átok sújtotta (látom vele a démonok lelkét )
Magamról még csak annyit, hogy egy vidám nagy étvágyú srác vagyok aki kiáll a barátaiért. És egy jó tanács soha se áll ki ellenem pókerezni XD
Egy bohóc vett magához miután a szüleim eltaszítottak a torz bal kezem miatt. Boldog életem volt a cirkuszban míg az "apám"
(a bohócra gondolok, bár van egy olyan érzésem hogy már a többség tudja kiről van szó, de azért még írok valamit...)
meg nem halt. Nagyon meg viselt az elvesztése, annyira, hogy meg próbáltam vissza hozni egy "szörnyeteg" segítségével, ám rá döbbentem közben hogy nem helyes s bár nem szándékosan de végeztem a démonnal ami egykor apám volt apám helyet. A tettemnek súlyát azóta is cipelem, mint lelki mint a testi következményeit ; a hajam hirtelen megőszült, a bal szememet átok sújtotta (látom vele a démonok lelkét )
Magamról még csak annyit, hogy egy vidám nagy étvágyú srác vagyok aki kiáll a barátaiért. És egy jó tanács soha se áll ki ellenem pókerezni XD
Szerk: Beelzenef 2011-10-26 02:15:41
A kérdést feltevő nem jelezte, de eltaláltad
lassan 1 hónapja
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-08 03:24:16
Csak nem(?) Takachiho Kana - Junketsu + Kareshi (Pureblood + Boyfriend)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2011-07-26 14:56:23
Én egy gimnazista lány vagyok.Az iskolámban a klubbok krónikus emberhiányban szenvednek, ezért elég zsúfolt a napom mert besegítek a klubboknak.A barátnőm szerint túl jószívű vagyok és vele nem foglalkozok annyira.Sport ösztöndíjjal kerültem be az iskolába , de megsérültem az egyik osztálytársam átlal okozott túzben.A baleset előtt a futó csapatban voltam.Mivel ki kellett lépnem a többi diák szégyentelennek tart.Kiskoromban a Kito hegyre mentem ahol találkoztam 2 fiúval.Egy nap az egyik fiú megment egy üldözőtől, de utána elmegy én pedig utánamegyek.Miközben keresem azt a fiút egy kisgyereket látok meg akit mindjárt elüt egy autó.Mielőtt elütné én gyorsan ellököm onnan , viszont így engem csap el az autó. Nem tudok megmozdulni.A fiú hirtelen felém hajol és megharap.Ő egy vámpír. Miután megharapott minden fájdalmam eltűnik és a lábam is rendbe jön.
Ki vagyok? :)
Ki vagyok? :)
Szerk: Soso 2011-07-17 00:02:39
Ez gyorsan ment, te jössz
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:49:35