ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Most nincs ötletem :S
Átadom Beate-nek a lehetőséget, vagy annak aki szeretne írni :)
Átadom Beate-nek a lehetőséget, vagy annak aki szeretne írni :)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Inuyasha - Goshinki?
Igen, Goshinki az. Te jössz, mivel te mondtad először. :)
beküldve: 2011-07-15 08:34:22
(#601) hmm, én is Goshinki-re tippelek
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2011-07-14 20:27:09
(#600) Inuyasha............Muso, vagy valami ilyesmi????(de lehet, hogy összekeverem valamivel!!)
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2011-07-14 19:58:52
(#599) Kagura csak tipp de szerintem nem ő
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Inuyasha - Goshinki?
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-07-14 17:14:59
(#594) Huh, gyenge tipp, de Inuyasha - Moryomaru?
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2011-07-14 12:45:09
(#593) Egy démon testéből születtem, hozzá hasonlóan én is elvetemült vagyok, ha nem elvetemültebb. Képes vagyok olvasni az emberek gondolataiban, megelőzve a lépéseiket. Az a bolond megpróbált meglepni, erre eltörtem az ócska kardját. Sosem gondoltam volna, hogy valahogy mégis megöl...
Kimi ni Todoke - Kuronuma Sawako
Pontosan! Látom, tényleg nem volt nehéz. ^.^ Akkor te jössz! :)
"Van olyan dolog, ami attól szép, hogy nem lehet a miénk."
beküldve: 2011-07-12 12:07:49
(#591) beküldve: 2011-07-12 11:40:49
(#590) Akkor én jönnék!
Bátortalan lány vagyok, elég kevés önbizalommal. Kicsi korom óta kiközösítenek a többiek, és különböző pletykákat terjesztenek rólam, ami miatt sokan tartanak tőlem. De mikor egyik reggel egy fiú segítséget kért tőlem az iskola felé vezető úton, utána pedig megköszönte és rám mosolygott, próbáltam én is olyanná válni, mint ő. Mikor pedig végre szereztem magamnak barátokat, sokáig úgy éreztem, hogy a barátságot "ki kell érdemelni", és nem értettem, mikor valaki csak úgy közölte velem, hogy hisz mi már barátok vagyunk, hiába nem tettem érte semmi rendkívülit. Szerelemben is elég szerencsétlen vagyok, pedig kölcsönös érzelmeket táplálunk egymás iránt egy fiúval. Később emiatt akad riválisom is, akiben én megbízok, és úgy hiszem barátok vagyunk, nem pedig ellenségek, míg fel nem világosít.
Kicsit hosszú lett, de pont ezért szerintem nem olyan nehéz.
Na hajrá!
Bátortalan lány vagyok, elég kevés önbizalommal. Kicsi korom óta kiközösítenek a többiek, és különböző pletykákat terjesztenek rólam, ami miatt sokan tartanak tőlem. De mikor egyik reggel egy fiú segítséget kért tőlem az iskola felé vezető úton, utána pedig megköszönte és rám mosolygott, próbáltam én is olyanná válni, mint ő. Mikor pedig végre szereztem magamnak barátokat, sokáig úgy éreztem, hogy a barátságot "ki kell érdemelni", és nem értettem, mikor valaki csak úgy közölte velem, hogy hisz mi már barátok vagyunk, hiába nem tettem érte semmi rendkívülit. Szerelemben is elég szerencsétlen vagyok, pedig kölcsönös érzelmeket táplálunk egymás iránt egy fiúval. Később emiatt akad riválisom is, akiben én megbízok, és úgy hiszem barátok vagyunk, nem pedig ellenségek, míg fel nem világosít.
Kicsit hosszú lett, de pont ezért szerintem nem olyan nehéz.
Na hajrá!
"Van olyan dolog, ami attól szép, hogy nem lehet a miénk."
beküldve: 2011-07-11 22:29:51
(#589) Pontosan :3 nem akartam írni a vbédelmezőket mert túl egyszerű lett volna x3
Miya^^Neko-chan^^