Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Nico Robin, ha minden igaz...
ha igen, akkor eltaláltad fekete a haja
beküldve: 2011-12-05 07:22:27
(#634) Akkor én kihasználnám ezt a lehetőséget ha nem gond.
Jellemzőim: magas, fekete hajú lány vagyok. Kisgyerek korom óta magányos vagyok, ugyanis minden barátomat kihasználtam és hátrahagytam, hogy tanulmányozhassam az ősi történelmet. De úgy tűnik most megtaláltam az első igaz barátaimat, akik bármit megtesznek értem.
Jellemzőim: magas, fekete hajú lány vagyok. Kisgyerek korom óta magányos vagyok, ugyanis minden barátomat kihasználtam és hátrahagytam, hogy tanulmányozhassam az ősi történelmet. De úgy tűnik most megtaláltam az első igaz barátaimat, akik bármit megtesznek értem.
beküldve: 2011-12-04 18:32:32
(#633) beküldve: 2011-12-03 21:05:00
(#630) Jellemzőim: Hosszú, szőke haj. Földönkívüli vagyok, és nem is akár milyen: Dogura bolygó hercege. Sokan Baka oujinak
becéznek. Idegesítő természetem miatt, illetve hogy hobbim a mások életét megkeseríteni sokan utálnak.
becéznek. Idegesítő természetem miatt, illetve hogy hobbim a mások életét megkeseríteni sokan utálnak.
Szerk: Soso 2011-12-03 17:56:42
beküldve: 2011-12-03 14:02:36
(#627) Tudtam, hogy kikellet volna azt hagynom XD
Egy olyan személy aki elég nagy szarban van (legalábbis ahol abba maradt a forditás ) de utban a segítség
Na de nem lővöm le még....
Egy olyan személy aki elég nagy szarban van (legalábbis ahol abba maradt a forditás ) de utban a segítség
Na de nem lővöm le még....
Szerk: Beelzenef 2011-12-03 14:03:08
Pont az buktatta le
Teljesen hétköznapi srác vagyok.Nehezen barátkozok,nincsenek is barátaim és nem is nagyon akarok,elvagyok a saját képzeletbeli világomban.Így kívülállóként mindent feljegyzek a telefonomba. Egy nap viszont az egyik "képzeletbeli" barátom szervez egy játékot amiben a telefonom nem egy egyszerű napló lesz, hanem egy olyan napló, ami mindent leír, hogy mi történik körülöttem.
Ki vagyok én?
Teljesen hétköznapi srác vagyok.Nehezen barátkozok,nincsenek is barátaim és nem is nagyon akarok,elvagyok a saját képzeletbeli világomban.Így kívülállóként mindent feljegyzek a telefonomba. Egy nap viszont az egyik "képzeletbeli" barátom szervez egy játékot amiben a telefonom nem egy egyszerű napló lesz, hanem egy olyan napló, ami mindent leír, hogy mi történik körülöttem.
Ki vagyok én?
Bezony ő az
a csivava buktata le mi ?
a csivava buktata le mi ?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-08 03:23:30
beküldve: 2011-12-03 12:06:53
(#623) beküldve: 2011-11-30 22:28:27
(#622) Na akkor egy könnyü:
Egy elég szerencsétlen srác vagyok, akit mindenki csak semmirekellőnek hív,amire van is okuk:.
- A féléves és évvégi jegyeim mindig az utsó 10 helyen vannak.
-Egyike vagyok a három legtöbbet évet ismétlőnek is
-Tesiból is gyenge vagyok,és félek a csivaváktól
De, hirtelen változások történtek az életemben,szereztem pár barátott akik támogatnak engem. A bibi csupán az hogy közülök páran azt szeretnék,hogy én legyek majd egy olasz maffia család új fönöke,de én ezt nem akarom
Én csak szeretnék békében élni a barátaimmal és egy lánnyal...., de már bekerültem egy olyan világba ahonnan már nem tudok szabadulni,mindig visszahúz...
Talán az én sorsom,hogy megváltoztasam a maffia világát? Inkább neeee
Egy elég szerencsétlen srác vagyok, akit mindenki csak semmirekellőnek hív,amire van is okuk:.
- A féléves és évvégi jegyeim mindig az utsó 10 helyen vannak.
-Egyike vagyok a három legtöbbet évet ismétlőnek is
-Tesiból is gyenge vagyok,és félek a csivaváktól
De, hirtelen változások történtek az életemben,szereztem pár barátott akik támogatnak engem. A bibi csupán az hogy közülök páran azt szeretnék,hogy én legyek majd egy olasz maffia család új fönöke,de én ezt nem akarom
Én csak szeretnék békében élni a barátaimmal és egy lánnyal...., de már bekerültem egy olyan világba ahonnan már nem tudok szabadulni,mindig visszahúz...
Talán az én sorsom,hogy megváltoztasam a maffia világát? Inkább neeee
Igen, te jössz
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Moderátor 2011-12-08 03:23:49