Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-06-29 22:24:57
(#559) Lány vagyok,egy kicsike faluban élek.Rövid barna hajam van.Nagyon aranyos vagyok,de olykor-olykor előjön bennem a démon,és egy bárddal gyilkolok.Mivel a falu ahol lakom kis népességű,az iskolámban nincsenek külön osztályok,kicsik-nagyok együtt.Egy klubnak is a tagja vagyok,amiben ha veszít valaki ól megszivatjuk.
Szeintem könnyű,annak aki ismeri^^
Szeintem könnyű,annak aki ismeri^^
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-06-29 18:24:40
(#557)
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-06-29 18:46:18
Akk adok még egy kis segítséget.Műfaja: romantikus,vígjáték.9 fejezetes és a Betsucomiban jelent meg.
Hát nekem még mindig nem ismerős, pedig keresgettem
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Egy 2 kötetes mangáról van szó , ami 2007-ben jelent meg.A leírás pedig az egyik főszereplőé.
Hát igen, az jól jönne ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-06-20 13:54:12
(#552) Köszi :)
Egy középiskolás lány vagyok , akit az állatok egyáltalán nem szeretnek , pedig én imádom őket.Egy nap a macskám felmászik a fára.Próbálom megmenteni, de ez egyáltalán nem megy.Felhívom az édesapámat h segítsen , és közben egy fiú ugrik le a macskámmal együtt.Megköszönöm a segítséget és rákérdezek h mit keresett a fán, de a fiú akkorra már elszalad.Másnap az iskolába egy új diák jön, azonnal felismerem h ez az a fiú aki tegnap megmentette a macskámat.
Egy középiskolás lány vagyok , akit az állatok egyáltalán nem szeretnek , pedig én imádom őket.Egy nap a macskám felmászik a fára.Próbálom megmenteni, de ez egyáltalán nem megy.Felhívom az édesapámat h segítsen , és közben egy fiú ugrik le a macskámmal együtt.Megköszönöm a segítséget és rákérdezek h mit keresett a fán, de a fiú akkorra már elszalad.Másnap az iskolába egy új diák jön, azonnal felismerem h ez az a fiú aki tegnap megmentette a macskámat.
De átadom neki. Vagy másnak, aki jáccani akar.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:24:35
Mirepoch.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-06-10 15:03:57
(#546) Most már kezdem egészen magamra venni, hogy mindig csak nálam akad meg ez a játék... xD
Kis segítség, hátha kell:
2009-10-es anime.
A cím két részből tehető össze, egy japán részből és egy angol részből.
Kis segítség, hátha kell:
2009-10-es anime.
A cím két részből tehető össze, egy japán részből és egy angol részből.