Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Talált szóval az jön aki akar :)
Az anime nekem tetszett, az elején kicsit még fura (az első rész mintha horror lenne). Vannak benne érzelgősebb részek is de a vége (szerintem) szörnyű mert a manga még fut és teljesen nyitva hagyták az anime végét ... Am ha a Kuroshitsuji tetszett ajánlom mert rajzolásban, történetben és karakterekben nagyon hasonlít (de nem koppintás) =)
„Az idő elfeledett, te pedig elvesztetted önmagad"
Szerk: Kuroyuki 2011-05-25 14:57:20
beküldve: 2011-05-25 06:29:46
(#529) Pandora Hearts-Elliot Nightray?
Ha el is találtam, már most megmondom, h nem akarok írni.
Ha el is találtam, már most megmondom, h nem akarok írni.
Am valaki el tudja mondani, h ez az anime milyen?
-
Szerk: C-san 2011-05-25 06:38:58
beküldve: 2011-05-25 05:31:38
(#528) Pandora Hearts jó :) és a Nightray család is jó, csak egy másik férfi tagjára lenne szükség (segítek, 16 éves)
beküldve: 2011-05-24 20:46:10
(#527) Ja nem...Pandora hearts - Sharon Rainsworth
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-24 20:43:39
oké ^^
A sorozatról:
Az anime 2009-ben futott, 25 részt élt meg, a manga még mindig fut.
A történetben található egy enyhe Alíz Csodaországban beütés (főként az elején). A manga talán legismertebb mondata: "A bűnöd, a létezésed" (sokan fordítják önön létezésnek stb ... ^^ˇ)
A keresett szereplő:
Az animében csak kb. 3 részben tűnik fel ( a mangában kb az 50. fejezet után van jelentősége), a hercegi családok egyikének tagja, jó kardforgató és az említett örökbefogadott báty az egyik főszereplő.
Remélem ennyi elég lesz :)
A sorozatról:
Az anime 2009-ben futott, 25 részt élt meg, a manga még mindig fut.
A történetben található egy enyhe Alíz Csodaországban beütés (főként az elején). A manga talán legismertebb mondata: "A bűnöd, a létezésed" (sokan fordítják önön létezésnek stb ... ^^ˇ)
A keresett szereplő:
Az animében csak kb. 3 részben tűnik fel ( a mangában kb az 50. fejezet után van jelentősége), a hercegi családok egyikének tagja, jó kardforgató és az említett örökbefogadott báty az egyik főszereplő.
Remélem ennyi elég lesz :)
Szerk: Kuroyuki 2011-05-24 20:35:18
beküldve: 2011-05-24 20:26:03
(#524) beküldve: 2011-05-24 20:12:56
(#522) beküldve: 2011-05-24 17:06:51
(#521) Akkor:
Egy magas rangú nemesi család sarjaként láttam meg a napvilágot. Gyermekkorom óta arra tanítottak, hogy gyűlöljem azt a családod akiknél a legidősebb (örökbe fogadott) testvérem szolgáló volt.
Komornyikommal, aki egyben a legjobb barátom és lelki-társam is, egy híres, külön előkelőeknek fenntartott akadémiára járunk. Nem elég, hogy az átkozott família női örököse a közelemben van, most még itt a bátya is, akinek hobbija, hogy folyton kockáztatja az életét és hirtelen a barátom akar lenni ...
Megpróbáltam nem spoileres de felismerhető leírást adni ... de ha segítség kell szóljatok ^^
Egy magas rangú nemesi család sarjaként láttam meg a napvilágot. Gyermekkorom óta arra tanítottak, hogy gyűlöljem azt a családod akiknél a legidősebb (örökbe fogadott) testvérem szolgáló volt.
Komornyikommal, aki egyben a legjobb barátom és lelki-társam is, egy híres, külön előkelőeknek fenntartott akadémiára járunk. Nem elég, hogy az átkozott família női örököse a közelemben van, most még itt a bátya is, akinek hobbija, hogy folyton kockáztatja az életét és hirtelen a barátom akar lenni ...
Megpróbáltam nem spoileres de felismerhető leírást adni ... de ha segítség kell szóljatok ^^
Szerk: Kuroyuki 2011-05-24 17:07:41
Igen, te jössz:)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:21:14
Fay-san ( a teljes nevét nem tudom leírni, de azt hiszem: Fay D. Flourite) a TRC-ből? =)
Szerk: Kuroyuki 2011-05-23 15:54:53
Nekem nem ismerős...
Am ha én yaoiban látnák hasonlót mint ami a Seikon no Qwaserban volt, az valószínüleg nekem is sok lenne.
-
Szerk: C-san 2011-05-23 15:04:02
beküldve: 2011-05-23 14:54:48
(#517) Egy kék szemű szőke hajú varázsló vagyok. Bebörtönöztem a világom királyát így menekülnöm kell. A véletlen folytán egy kis csoporthoz keveredem, akikkel különböző világokba járunk és tollakat gyűjtünk. Mindig mosolygom, de valójában nagy problémák nyomják a lelkem, de ezt igyekszem leplezni.
Na ki vagyok?
(hát én nem bírtam végignézni a seikon no qwasert, nálam túl sok volt a "jóból")
Na ki vagyok?
(hát én nem bírtam végignézni a seikon no qwasert, nálam túl sok volt a "jóból")
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Igen, te jösz.
Am én még nem néztem végig, csak majdnem, de nekem eddig teszik.
-