Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-05-01 13:01:34
(#485) Hitagi Crab - Hitagi Senjōgahara?
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2011-04-27 18:55:39
(#484) Oké, akkor legyen egy nehéz...
"A kellemetlen jellemvonásaim összetétele 40 g réz, 25 g cink, 15 g nikkel, és 5 grammnyi zavartság elrejtve 97 kg gyűlölettel."
Na jó, csak vicceltem xD (bár tény, hogy a karakter tényleg mondott ilyet...) Szóval könnyítsünk rajta:
"Még gyerekkoromban az anyám belépett egy szektába, és egyszer hazahozta a szekta vezetőjét, aki majdnem megerőszakolt. Ezek után az anyám elhagyott. Nem sokkal később találkoztam egy rákistennel, aki ellopta a tömegemet, és ezzel együtt az érzéseimet is, így több mint két évig mindössze 5 kg volt a súlyom. Viszont nemrégiben egy segítőkész ex-vámpír srác és egy hawaii inges sintó pap segítségével kapcsolatba léptem a rákistennel, és visszanyertem a súlyomat. Általában önvédelmi eszközként irodai szereket használok, pl. ollókat, tűzőgépeket. Na, ki vagyok?"
"A kellemetlen jellemvonásaim összetétele 40 g réz, 25 g cink, 15 g nikkel, és 5 grammnyi zavartság elrejtve 97 kg gyűlölettel."
Na jó, csak vicceltem xD (bár tény, hogy a karakter tényleg mondott ilyet...) Szóval könnyítsünk rajta:
"Még gyerekkoromban az anyám belépett egy szektába, és egyszer hazahozta a szekta vezetőjét, aki majdnem megerőszakolt. Ezek után az anyám elhagyott. Nem sokkal később találkoztam egy rákistennel, aki ellopta a tömegemet, és ezzel együtt az érzéseimet is, így több mint két évig mindössze 5 kg volt a súlyom. Viszont nemrégiben egy segítőkész ex-vámpír srác és egy hawaii inges sintó pap segítségével kapcsolatba léptem a rákistennel, és visszanyertem a súlyomat. Általában önvédelmi eszközként irodai szereket használok, pl. ollókat, tűzőgépeket. Na, ki vagyok?"
Baromság lenne azt mondani, hogy én nem szoktam hülye dolgokat összehordani hogyha rossz passzban vagyok. De ezeket kéretik elnézni nekem. Még kicsi csíra vagyok. De hát egy napon minden kicsi csírából nagy gyökér lesz... És én olyan közel vagyok ehhez, hogy az már ilyesztő
beküldve: 2011-04-27 15:52:33
(#483) Igen, te jössz :)
beküldve: 2011-04-26 17:41:15
(#482) Saito a Zero no Tsukaima-ból?
Baromság lenne azt mondani, hogy én nem szoktam hülye dolgokat összehordani hogyha rossz passzban vagyok. De ezeket kéretik elnézni nekem. Még kicsi csíra vagyok. De hát egy napon minden kicsi csírából nagy gyökér lesz... És én olyan közel vagyok ehhez, hogy az már ilyesztő
beküldve: 2011-04-26 15:07:32
(#481) Egy 17 éves átlagos srác vagyok.. khm.. voltam, egészen addig a napig amíg el nem romlott a laptopom. Épp munkát kerestem amikor az utcán hirtelen valami magába szippantott. Valahol máshol tértem magamhoz. Nem értem a többi ember nyelvét, és furcsa módon 2 hold van, azt hiszem ez már nem Tokió.. Van itt egy fura lány is rózsaszín hajjal, bár melle nincs, azért aranyosnak tartom. Csak azt nem tudom miért nekem kell mosnom a fehérneműjét?!
Nos ki vagyok?
Nos ki vagyok?
beküldve: 2011-04-25 19:47:01
(#479) Ouran high school host club - Hikaru Hitachiin?
Szerk: Beate 2011-04-25 19:50:55
beküldve: 2011-04-25 19:27:21
(#478) Rendben, akkor legyen valami könnyű.
"Egy ikerpár egyik tagja vagyok, szabadidőmben egy klub tagjaként az iskolám hölgy tagjait szórakoztatom. Nemrég sötétebbre festettem a hajamat."
Ha mégis kell segítség, szóljatok! :)
"Egy ikerpár egyik tagja vagyok, szabadidőmben egy klub tagjaként az iskolám hölgy tagjait szórakoztatom. Nemrég sötétebbre festettem a hajamat."
Ha mégis kell segítség, szóljatok! :)
Így van, te jössz ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-04-24 11:07:02
(#475) Egy olyan lány vagyok, aki rájött arra h a barátja csak kihasználta, h gondoskodjak róla. Mikor erre rájöttem, elhatároztam h bosszút állok rajta, és mivel ő a showbusinessben dolgozik, én is minden erőmmel azon voltam h bejussak. Ez sikerült is, és az elején ugyan tényleg a bosszú vezérelt, mostmár élvezem is amit csinálok.
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-04-24 10:13:53
(#474) Igen Te jössz:))
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Sejtésem szerint Yasu vagy másnéven Yassan vagy Yassos, hol hogy van írva xD A Nanaból ^^
beküldve: 2011-04-23 14:28:45
(#472) Itt a kövi
Én egy zenekar dobosa vagyok. Sajnos a zenekar átmenetileg felbomlik, mert az egyik tagunk átigazolt egy másik bandába. Eredetileg ügyvédnek készültem, de ezt a pályám feladtam a bandámért.
Ha segítség kell szóljatok de sztem nem nehéz
Én egy zenekar dobosa vagyok. Sajnos a zenekar átmenetileg felbomlik, mert az egyik tagunk átigazolt egy másik bandába. Eredetileg ügyvédnek készültem, de ezt a pályám feladtam a bandámért.
Ha segítség kell szóljatok de sztem nem nehéz
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."