Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-04-14 19:01:09
(#454) beküldve: 2011-04-14 18:54:27
(#453) beküldve: 2011-04-14 18:37:28
(#451) További segítség:
Az animét 2005-ben vetítették Japánban, egy 5 kötetes mangából készült.
Ha még mindig kell segítség, szóljatok. xD
Az animét 2005-ben vetítették Japánban, egy 5 kötetes mangából készült.
Ha még mindig kell segítség, szóljatok. xD
beküldve: 2011-04-13 18:06:54
(#450) Leírás folytatása...:
Szemem képes megtörni bármilyen nindzsatechnikát, ez a legfőbb erőm. Nem szerettem volna használni, ezért egy különleges porral lezártam, így egy ideig képtelen voltam kinyitni őket.
Szemem képes megtörni bármilyen nindzsatechnikát, ez a legfőbb erőm. Nem szerettem volna használni, ezért egy különleges porral lezártam, így egy ideig képtelen voltam kinyitni őket.
Még így sem ismerős nekem. A leírás alapján, Narutóból valaki, de állat neve? Hmm Wolf's Rain-ből?
Sztem egyik se jó.
Sztem egyik se jó.
beküldve: 2011-04-12 16:55:40
(#448) Hát, hm... Akkor. Az anime, amelyben szerepel egy állat neve is egyben. (xD)
beküldve: 2011-04-12 15:20:11
(#446) beküldve: 2011-04-10 12:28:06
(#445) Egy nindzsaklán tagja vagyok, s a nagymamám halála után én lettem annak vezetője. Pont úgy alakult, hogy a klánom háborúba keveredett egy másik nindzsaklánnal, akivel nagyon régen még háborúban állt, de már egy ideje béke volt. Azt hiszem, beleszerettem a másik klán vezetőjébe...
Sajnos a nindzsaképességeim nem a legjobbak, de az erőm a szememben rejlik.
Sajnos a nindzsaképességeim nem a legjobbak, de az erőm a szememben rejlik.
Te jösz
Úgy tünik mégis sikerült akkor jól írnom róla, csak mert gondolkodtam azon h egyértelmű-e így a leírás.
-
Szerk: C-san 2011-04-10 12:05:04
beküldve: 2011-04-10 08:31:28
(#442) Meggondoltam magam, mégis írok (ezt a határozottságot, mi ) :
Egy szervezet leggyengébb harcosa vagyok, ezért is általában csak lenéznek a társaim. Mivel én nem váltam teljesen hibriddé a képességeim nem fejlődtek úgy ki mint a társaimé és még az eredeti hajszinemből is megtertottam valamennyit. Engem gyakran emlegetnek csak hibaként és csak azért viselnek meg a szervezetben mert kevés a harcos.
Ki vagyok?
Egy szervezet leggyengébb harcosa vagyok, ezért is általában csak lenéznek a társaim. Mivel én nem váltam teljesen hibriddé a képességeim nem fejlődtek úgy ki mint a társaimé és még az eredeti hajszinemből is megtertottam valamennyit. Engem gyakran emlegetnek csak hibaként és csak azért viselnek meg a szervezetben mert kevés a harcos.
Ki vagyok?
Ha további leírás kell szóljatok.
-
Szerk: C-san 2011-04-10 08:49:47
Legalább nem egyedül vagyok ilyen véleménnyel.^^
Egyébként ha szereted a Claymore-t, akkor ezt érdemes megnézni: [Link]
Én legalábbis sokat röhögtem rajta.
Egyébként ha szereted a Claymore-t, akkor ezt érdemes megnézni: [Link]
Én legalábbis sokat röhögtem rajta.
-
Szerk: C-san 2011-04-09 21:27:53