Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2011-05-22 18:18:47
(#515) Seikon no qwaser -Sasha
(nálam kicsapta ez az anime a biztosítékot rendesen )
(nálam kicsapta ez az anime a biztosítékot rendesen )
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Oké, egy 2010-es animének a főszereplőjéről van szó, aki a történetben Oroszországból jött.
-
Szerintem Te rám gondoltálxD
De viccen kívűl szerintem,jöhet a segítség
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-22 14:47:56
(#512) AKkor a következő:
Egy olyan fiú vagyok aki a vasat tudja irányítani. És erőt abból szedek, h hát... szóval csajok melléből szívom ki.
Tudom, ez kevés szóval nyugodtan szóljatok ha ez nem elég.
Egy olyan fiú vagyok aki a vasat tudja irányítani. És erőt abból szedek, h hát... szóval csajok melléből szívom ki.
Tudom, ez kevés szóval nyugodtan szóljatok ha ez nem elég.
-
aham^^
te jössz
te jössz
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Kaikan Phrase?
edit: Majd' elfelejtettem, itt a szereplő neve is kell... Szóval a neve Sakuya.
edit: Majd' elfelejtettem, itt a szereplő neve is kell... Szóval a neve Sakuya.
-
Szerk: C-san 2011-05-22 04:03:58
beküldve: 2011-05-21 17:40:34
(#509) Okés.
Egy 1999-2000-es animéről van szó. 44 részes.
A banda, amiről a történet szól a Lucifer/Aucifer (állítólag egy létező banda) és a szereplő akit keresünk az az énekesük.
A manga amiből az anime készült, 1997-es, 18 kötetes és kiadták amerikában is (Viz Media kiadó).
Jah és a srác (akit keresünk) majdnem elüti a lányt, akit később felkér dalszövegírónak.
Így esetleg?
Egy 1999-2000-es animéről van szó. 44 részes.
A banda, amiről a történet szól a Lucifer/Aucifer (állítólag egy létező banda) és a szereplő akit keresünk az az énekesük.
A manga amiből az anime készült, 1997-es, 18 kötetes és kiadták amerikában is (Viz Media kiadó).
Jah és a srác (akit keresünk) majdnem elüti a lányt, akit később felkér dalszövegírónak.
Így esetleg?
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-05-21 17:46:08
beküldve: 2011-05-21 17:29:33
(#507) Valakinek van tippje?
Vagy adjak segítséget?
Vagy adjak segítséget?
beküldve: 2011-05-18 16:45:16
(#506) Oksa^^
Akkor a kövi:
Én egy öt tagú fiúbanda énekese vagyok. Az ahogy a csapatba kerültem elég érdekes (először visszautasítottam az ajánlatukat, majd egy koncertjükön bejelentették a nagyközönségnek, hogy én vagyok a banda új énekese, így muszáj volt énekelnem.) Eléggé egoista és maximalista vagyok. A banda dalszövegeit én írom, de nem elég ütősek, ezért felkérek egy lányt, hogy legyen a banda dalszövegírója.
azt hiszem a Mushishi felkerült nálam a megnézendő animék listájára, ha már így betippeltem és jó lett :)
Akkor a kövi:
Én egy öt tagú fiúbanda énekese vagyok. Az ahogy a csapatba kerültem elég érdekes (először visszautasítottam az ajánlatukat, majd egy koncertjükön bejelentették a nagyközönségnek, hogy én vagyok a banda új énekese, így muszáj volt énekelnem.) Eléggé egoista és maximalista vagyok. A banda dalszövegeit én írom, de nem elég ütősek, ezért felkérek egy lányt, hogy legyen a banda dalszövegírója.
beküldve: 2011-05-18 16:11:20
(#505) Talán Ginko - Mushishi-ból?
(Nem vagyok benne biztos, mert még nem láttam az animét... csak keresgéltem:) )
(Nem vagyok benne biztos, mert még nem láttam az animét... csak keresgéltem:) )
beküldve: 2011-05-16 11:47:39
(#503) 2005-06-os animéről van szó, készült belőle Live-Action is, cikk is volt róla az áprilisi Mondo-ban.
A főszereplő, akit keresünk, csak félszemű. ^^
A főszereplő, akit keresünk, csak félszemű. ^^
beküldve: 2011-05-16 11:20:56
(#501) Mivel már pár napja kint van, és senki nem írt rá semmit, felteszem a kérdést, kértek-e segítséget?