Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Am nekem se jött be annyira, a Claymore jobban megfelel az én izlésemnek.
Viszont megint nem t'om kiről írjak úgyhogy paszolok.
Viszont megint nem t'om kiről írjak úgyhogy paszolok.
Valójában én kitalálni jobban szeretem, mint újat írni.
-
Szerk: C-san 2011-04-09 21:16:59
Igen, Spark az, Eliza-chan jön. :)
Amúgy a Heroic Knight-os részek jobbak szerintem, bár nekem az első is tetszett. Nem volt az a nagyon ütős anime, de egyszer megérte megnézni, szerintem jó volt.
Amúgy a Heroic Knight-os részek jobbak szerintem, bár nekem az első is tetszett. Nem volt az a nagyon ütős anime, de egyszer megérte megnézni, szerintem jó volt.
beküldve: 2011-04-09 10:03:03
(#437) Tényleg Spark. Heroic Knight-ban volt, azt meg nem is láttam, egy bőven elég volt belőle
beküldve: 2011-04-09 07:19:32
(#436) Azt tudom hogy ez Lodoss, de hogy kire gondolsz...
Parn lenne az? Ő maga a szabad lovag, vagy csak az lesz belőle is, már nem tudod régen volt és annyira nem is tetszett.
Na mind1 a tippem: Lodoss - Parn
Parn lenne az? Ő maga a szabad lovag, vagy csak az lesz belőle is, már nem tudod régen volt és annyira nem is tetszett.
Na mind1 a tippem: Lodoss - Parn
beküldve: 2011-04-08 15:34:52
(#434) Hát akkor teszek én, ha nem baj. :)
Egész életemben arra készültem, hogy lovag legyek! A királyság, amelyben élek, messze földön híres a királyáról, és én is legalább olyan lovag szeretnék lenni, mint ő. A példaképem azonban más, akit csak úgy neveznek, a szabad lovag. Sajnos ismét lovag tanonc maradtam, de a király így is egy igen fontos feladatot bízott rám (és kibővülő kis csapatomra) :vissza kell szereznünk egy varázstárgyat, melyet sötét tündék loptak el. Így hát én és barátaim útra indultunk, nem sejtve, milyen veszedelmekkel találkozhatunk majd utunk során...
Egész életemben arra készültem, hogy lovag legyek! A királyság, amelyben élek, messze földön híres a királyáról, és én is legalább olyan lovag szeretnék lenni, mint ő. A példaképem azonban más, akit csak úgy neveznek, a szabad lovag. Sajnos ismét lovag tanonc maradtam, de a király így is egy igen fontos feladatot bízott rám (és kibővülő kis csapatomra) :vissza kell szereznünk egy varázstárgyat, melyet sötét tündék loptak el. Így hát én és barátaim útra indultunk, nem sejtve, milyen veszedelmekkel találkozhatunk majd utunk során...
Ja.
De most kiről írjak... Majd késöbb kitalálom, ha nem gond.
De most kiről írjak... Majd késöbb kitalálom, ha nem gond.
Vagy ha nem akartok várni, akkor vehetitek ezt paszolásnak is.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-04-16 10:09:31
beküldve: 2011-04-07 13:10:57
(#431) Az anime openingjét egy kéttagú rockformáció szerezte, amit angolul énekelnek. Egyébként angol számaik vannak és japánban elég nagy a rajongótáboruk. A csajt akit ki kellene találni amúgy Amy Lee-hez szokták hasonlítani.
beküldve: 2011-04-06 13:45:57
(#429) a kérdés a szokásos: Ki vagyok?
Tehát ki a nyomozó. A "bevándorló" egy másik szereplő. Bevándorló mivolta annyi h idegen a városban, és máshonnan szökött ide, de így említik az anime ismertetőjében is.
Lehet h ez zavart meg - "Valaki keresi őt, de ki vagy mi ő? és vajon mit akar?" - ő is szereplő, a "bevándorlót" keresi, ő egy harmadik személy. Közvetve körülötte forog a cselekmény. A fajtája az anime címében is benne van. kiderül később, h a "bevándorló" is ilyen. És most nagyon sokat elárultam.
Darker than Black-en nem nevettem, mert azt nem láttam/olvastam.
Tehát ki a nyomozó. A "bevándorló" egy másik szereplő. Bevándorló mivolta annyi h idegen a városban, és máshonnan szökött ide, de így említik az anime ismertetőjében is.
Lehet h ez zavart meg - "Valaki keresi őt, de ki vagy mi ő? és vajon mit akar?" - ő is szereplő, a "bevándorlót" keresi, ő egy harmadik személy. Közvetve körülötte forog a cselekmény. A fajtája az anime címében is benne van. kiderül később, h a "bevándorló" is ilyen. És most nagyon sokat elárultam.
Darker than Black-en nem nevettem, mert azt nem láttam/olvastam.
Szerk: waterhorse 2011-04-05 22:41:44
beküldve: 2011-04-05 20:39:23
(#427) Lehet h csak az én hibám, de én nem t'om eldönteni h melyiket kéne ki találni. Akiről E/1 személybe beszél v a "fiatal bevándorló" a feladat?
Mellesleg akármelyik kell is, a Darker than black szerintem téves tipp. (Nem röhögök, mert még az is lehet h én tévedtem és jó a tipped)
Mellesleg akármelyik kell is, a Darker than black szerintem téves tipp. (Nem röhögök, mert még az is lehet h én tévedtem és jó a tipped)
-
Szerk: C-san 2011-04-05 20:51:44