Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Nyomozó vagyok, akit nagyon félrevettek. Lehet hogy a társam is átver? Nem csoda, hisz a város urai minden érzelmet ki akarnak ölni a lakosságból. Mondván a rendet fenn kell tartani. Valójában egy fertőzött "ember" után nyomozok. Így jutok el az igazsághoz. Akit le kéne tartóztatnom, egy fiatal bevándorló, de több mint aminek látszik. Valaki keresi őt, de ki vagy mi ő? és vajon mit akar? Amikor a bevándorló közelébe kerülök, úgy döntök segítek neki, de nem vagyok biztos a döntésem helyességben.
Szerk: waterhorse 2011-04-05 12:43:13
Juddy Abbott - Hosszúlábú apu
Bocsi ha nem helyesen írom a nevét, animeaddicts-on így írták.
Bocsi ha nem helyesen írom a nevét, animeaddicts-on így írták.
beküldve: 2011-04-03 19:22:31
(#422) Árvaházban nevelkedtem egész addig míg egy jóságos támogató jóvoltából nem mehettem kollégiumba tovább tanulni. Minden költségemet ez az úriember állja feltéve,hogy minden hónapban küldök neki minimum egy levelet. Semmit nem tudok róla, még a nevét se. Csak egyszer láttam mikor egy autó fényszórója megvilágította. Az ekkor látott nyurga árnyék után kapta tőlem becenevét. Őt tekintem egyetlen rokonomnak.
meh....
beküldve: 2011-04-03 18:52:50
(#421) beküldve: 2011-04-02 15:09:43
(#419) hát, szerintem behaltuk szóval rakok:
megöltem az apámat a kardjáért, amit kihúzni sem tudok, tehát elbujdostam. megtalált egy varázsló, és elvit egy tanyára, ahol egy lány(aki egyébként sárkány) segített visszatalálni önmagamhoz. közben mellesleg megmentettük országunkat a pusztulástól.
megöltem az apámat a kardjáért, amit kihúzni sem tudok, tehát elbujdostam. megtalált egy varázsló, és elvit egy tanyára, ahol egy lány(aki egyébként sárkány) segített visszatalálni önmagamhoz. közben mellesleg megmentettük országunkat a pusztulástól.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2011-04-02 15:10:53
Egy királyi családhoz tartozom, én lettem a második gyerek, így van egy bátyám. Sok szerencsétlenség történt velem az elmúlt időszakban, és ami a legszörnyűbb, elszakadtam a családomtól. Megpróbáltak megöletni, mert úgy gondolják, valami olyasmi van bennem, ami mások számára rossz lehet, és a népre is bajt hoz. Anyám azonban megszöktetett, megkérve egy lándzsaforgatót, hogy vigyen magával. Elbúcsúzhattam a királyi családi címhez tartozó kényelemtől, és megpróbáltam megállni a helyem, mint közönséges, egyszerű ember. Azonban megtudták, hogy élek, és keresni kezdtek...
Seirei no Moribito - Chagum
Tudni akarod mit hoz a jövő?Tudni mi az élet értelme?Hát én is!
beküldve: 2011-03-31 21:51:46
(#416) beküldve: 2011-03-29 18:20:50
(#415) Egy királyi családhoz tartozom, én lettem a második gyerek, így van egy bátyám. Sok szerencsétlenség történt velem az elmúlt időszakban, és ami a legszörnyűbb, elszakadtam a családomtól. Megpróbáltak megöletni, mert úgy gondolják, valami olyasmi van bennem, ami mások számára rossz lehet, és a népre is bajt hoz. Anyám azonban megszöktetett, megkérve egy lándzsaforgatót, hogy vigyen magával. Elbúcsúzhattam a királyi családi címhez tartozó kényelemtől, és megpróbáltam megállni a helyem, mint közönséges, egyszerű ember. Azonban megtudták, hogy élek, és keresni kezdtek...
Igenigen, ígyvan, tejössz ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-03-29 17:17:17
(#412) Akkor ha nem gond, írok én ^^
Tehát én egy középiskolába járok és nagyon tetszik nekem egy fiú mióta hallottam őt beszédet mondani. Oda is adtam neki a szerelmeslevelemet, de ő ridegen visszautasította. Aztán egy kis földrengésben összedőlt a házunk és hozzájuk költöztünk...egyre jobban kijövünk egymással, bár azért még sokszor megbánt engem.
nah egyelőre ennyit írok, sztem nem nehéz, de ha mégsem találja ki senki, akkor továbbírhatom
Tehát én egy középiskolába járok és nagyon tetszik nekem egy fiú mióta hallottam őt beszédet mondani. Oda is adtam neki a szerelmeslevelemet, de ő ridegen visszautasította. Aztán egy kis földrengésben összedőlt a házunk és hozzájuk költöztünk...egyre jobban kijövünk egymással, bár azért még sokszor megbánt engem.
nah egyelőre ennyit írok, sztem nem nehéz, de ha mégsem találja ki senki, akkor továbbírhatom
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)