Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
beküldve: 2013-03-18 14:55:53
(#652) Talán a Kaicho wa Maid-samából Ayuzawa Misaki?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-07 17:40:47
(#651) Mivel egy jó ideje itt nem történt semmi, bátorkodom újat írni :)
A diáktanács elnöke vagyok egy nemrégiben koedukálttá vált iskolában, és kegyetlenül igyekszem rendre teremteni a neveletlen fiúkat, és megvédeni tőlük a lányokat.
Azonban családom szegényes anyagi helyzete miatt titokban egy cselédkávézóban dolgozom, mígnem az egyik iskolatársam meglátott a munkahelyemen... a jelmezemben.
A diáktanács elnöke vagyok egy nemrégiben koedukálttá vált iskolában, és kegyetlenül igyekszem rendre teremteni a neveletlen fiúkat, és megvédeni tőlük a lányokat.
Azonban családom szegényes anyagi helyzete miatt titokban egy cselédkávézóban dolgozom, mígnem az egyik iskolatársam meglátott a munkahelyemen... a jelmezemben.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2011-12-20 18:29:06
(#650) EF Tale of Memories - Chihiro
Talán, de nem biztos, hű de rég néztem belőle részeket... de abba volt asszem :)
"Vigyázz, mert ha túl sokáig nézel egy szakadékba, a szakadék visszanéz rád!"
Szerk: Yukino 2011-12-20 18:29:21
beküldve: 2011-12-10 19:00:13
(#649) Mivel talált el is kezdem . Szerintem egyszerű lesz:
Egy balesetben, még kiskoromban, elvesztettem az egyik szememet és vele az emlékezetemet is. Mindent elfelejtek ami tizenhárom órával ezelőtt történt. Egy naplót vezetek amibe leírom, hogy mi történt velem aznap és ezt újra és újra elolvasom.
Remélem elég lesz^^.
Egy balesetben, még kiskoromban, elvesztettem az egyik szememet és vele az emlékezetemet is. Mindent elfelejtek ami tizenhárom órával ezelőtt történt. Egy naplót vezetek amibe leírom, hogy mi történt velem aznap és ezt újra és újra elolvasom.
Remélem elég lesz^^.
Szerk: misszi 2011-12-10 19:00:50
beküldve: 2011-12-10 14:59:57
(#647) Szép kis szám, már nem is tom mennyi lett a végén (túl nezéz volt kimondani ezért hozzá adtak egy kicsit hogy kerek legyen )
Egyébként tudom
de szerintem hamarosan valaki más is beszáll a játékba
Egyébként tudom
de szerintem hamarosan valaki más is beszáll a játékba
154,806,000
Véletlenül belekeveredek egy terrortámadásba , ahol majdnem meghalok , de egy lány különleges erővel ruház fel , persze nem ingyen.Eljön az idő mikor teljesítenem kell a lány 1 kívánságát.Csatlakozok az ellenálló japánokhoz álnéven és álruhában.Ki vagyok?
Véletlenül belekeveredek egy terrortámadásba , ahol majdnem meghalok , de egy lány különleges erővel ruház fel , persze nem ingyen.Eljön az idő mikor teljesítenem kell a lány 1 kívánságát.Csatlakozok az ellenálló japánokhoz álnéven és álruhában.Ki vagyok?
Szerk: Soso 2011-12-10 11:07:14
Talált
Mégis melyik infó volt a nyomra vezető
Mégis melyik infó volt a nyomra vezető
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-10 02:21:04
Majd küldök linket , de addig is :
++ infó :
++ infó :
Manga : 2005 - még fut XD
Anime
2007 - 2008 : 52 rész
2009 : 25 részes második évad/Ova (ahogy tetszik)
Az anime elérhető feliratosan, a manga csak egy darabig van lefordítva
Anime
2007 - 2008 : 52 rész
2009 : 25 részes második évad/Ova (ahogy tetszik)
Az anime elérhető feliratosan, a manga csak egy darabig van lefordítva
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-10 02:20:37
Nem ismerős senkinek?
+ infó :
+ infó :
Menekülés közben találkoztam egy kislánnyal akit elakartam rabolni,hogy a váltságdíjból rendezzem az "adósságaimat", ám ő erősen félre értette a szavaimat, azt hiszi hogy szerelmi vallomást tettem neki .
Na most már?
Amikor meg intéztem volna a telefont (ami szintén kudarcba fulladt, mert mégis ki az a gyökér aki bemutatkozik a váltságdíj kéréskor? -Én ) elrabolták, de én megmentettem komoly sérülések árán, cserébe kérhettem tőle akármit: Jól jönne egy állás. (majd eszmélet vesztés )
Mikor felébredtem azt hittem meghaltam és a mennybe jutottam,mert egy csodás helyen ébredtem.Csak akkor jöttem rá,hogy nem álmodok amikor észre vettem egy lányt a hatalmas fürdőben aki nem győzött csodálkozni,hogy mégis hogy-hogy nem nyílnyak fel a sebeim a meleg víztől...
-eszméletvesztés-
Végül kiderült,hogy a kislány tényleg gazdag(ahogy sejtettem) és magához vett mint komornyikot (de nem fejeltette el a vallomásomat sem .....)
Na most már?
Amikor meg intéztem volna a telefont (ami szintén kudarcba fulladt, mert mégis ki az a gyökér aki bemutatkozik a váltságdíj kéréskor? -Én ) elrabolták, de én megmentettem komoly sérülések árán, cserébe kérhettem tőle akármit: Jól jönne egy állás. (majd eszmélet vesztés )
Mikor felébredtem azt hittem meghaltam és a mennybe jutottam,mert egy csodás helyen ébredtem.Csak akkor jöttem rá,hogy nem álmodok amikor észre vettem egy lányt a hatalmas fürdőben aki nem győzött csodálkozni,hogy mégis hogy-hogy nem nyílnyak fel a sebeim a meleg víztől...
-eszméletvesztés-
Végül kiderült,hogy a kislány tényleg gazdag(ahogy sejtettem) és magához vett mint komornyikot (de nem fejeltette el a vallomásomat sem .....)
Szerk: Beelzenef 2011-12-09 13:33:39
Pont ott tartok az animében XD
Na mivel ma Mikulás van akkor legyen ez :
Egy teljesen átlagos középiskolás srác. Már ha annak lehetne nevezni, hogyha nem neki kellene a szülei helyett is dolgoznia. Mivel szülei munkanélküliek, ráadásul, csak az "álmaikat" kergetik, így nem marad meg sokáig a kezükben a pénz.
Karácsonyi ajándékként egy borítékot kap, amiben egy elismervény van :
154,806,000 yenes adósságról,hogy fizesse ki ő, pár "kedves embernek" amíg ők elmentek megvalósítani az álmaikat. . A "kedves emberek" hamarosan meg is jelenek a pénzért (ha nem tud fizetni egyben sebaj, felajánlják neki a részlet fizetést is => szervenként )
Később a dolgok érdekes fordulatot vesznek, de szerintem már ebből is rá lehet jönni, ha nem akkor folytatom
Na mivel ma Mikulás van akkor legyen ez :
Egy teljesen átlagos középiskolás srác. Már ha annak lehetne nevezni, hogyha nem neki kellene a szülei helyett is dolgoznia. Mivel szülei munkanélküliek, ráadásul, csak az "álmaikat" kergetik, így nem marad meg sokáig a kezükben a pénz.
Karácsonyi ajándékként egy borítékot kap, amiben egy elismervény van :
154,806,000 yenes adósságról,hogy fizesse ki ő, pár "kedves embernek" amíg ők elmentek megvalósítani az álmaikat. . A "kedves emberek" hamarosan meg is jelenek a pénzért (ha nem tud fizetni egyben sebaj, felajánlják neki a részlet fizetést is => szervenként )
Később a dolgok érdekes fordulatot vesznek, de szerintem már ebből is rá lehet jönni, ha nem akkor folytatom
beküldve: 2011-12-06 11:47:20
(#638)