Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kire gondoltam?
Vagy Bleach - Grimmjow.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-09 19:12:08
(#109) ÁÁ mond már szeretnék írni ha eltaláltam...ha meg nem akkor kacsa
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-01-09 17:40:48
(#108) beküldve: 2011-01-09 17:37:33
(#107) Black Star - Soul Eater ? (vagy Sid)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-09 17:40:13
beküldve: 2011-01-09 17:28:55
(#106) Egy kek haju harcos vagyok, a fegyverem egyben a partnerem is a harcban. Vigyazz becsapos!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Kuragehime animéből Banba ő, ha jól sejtem.
Nagyon jól sejted rá gondoltam ^^
Nagyon szeretem azt az animét Olyan jót röhögtem rajta, remélem lesz II. évad is =)
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2011-01-09 13:21:11
(#103) Hát, remélem még nem volt ^-^
Szóval... viszonylag egyszerű
Egy olyan lány vagyok, aki szinte kővé dermed ha meglát egy divatos nőt.
A hajam többnyire "afro" stílusú.. mondják ezt a divatmajmok, pedig csak simán kócos. A ruháim kissé fiúsak, általában csíkos pólót és bézs színű nadrágot hordok.
Nagyon szeretem a vonatokat, nem mellesleg mindent tudok róluk.
Egy nagy házban élek, ahol hozzám hasonló lányok laknak. Nem vagyunk sokan, az igaz, de a hely nagyon otthonos. + egy mangaka is velünk él, de ő nem mutatkozik.
És, mindegyikünknek van valamilyen elvont hobbija.
Szerintem jó sok segítség van benne XD
legközelebb majd valami nehezebbel próbálkozom xD
Szóval... viszonylag egyszerű
Egy olyan lány vagyok, aki szinte kővé dermed ha meglát egy divatos nőt.
A hajam többnyire "afro" stílusú.. mondják ezt a divatmajmok, pedig csak simán kócos. A ruháim kissé fiúsak, általában csíkos pólót és bézs színű nadrágot hordok.
Nagyon szeretem a vonatokat, nem mellesleg mindent tudok róluk.
Egy nagy házban élek, ahol hozzám hasonló lányok laknak. Nem vagyunk sokan, az igaz, de a hely nagyon otthonos. + egy mangaka is velünk él, de ő nem mutatkozik.
És, mindegyikünknek van valamilyen elvont hobbija.
Szerintem jó sok segítség van benne XD
legközelebb majd valami nehezebbel próbálkozom xD
Hát ez szerénységem szerint a Soul Eater csodálatos Kid nevezetű emberkéje
Yupp.
Te jösz.^^
-
Szerk: C-san 2011-01-09 11:02:00
beküldve: 2011-01-09 10:55:16
(#101) Hát ez szerénységem szerint a Soul Eater csodálatos Kid nevezetű emberkéje
beküldve: 2011-01-09 09:17:41
(#100) Mivel senki se találta ki, én írok valami igazán könnyűt (bocs Sarayu) :
Szóval... Fekete a hajam amiben fehér csíkok vannak. Oda vagyok a szimetriáért és igencsak kiakadok ha valami asszimetrikus. Fegyverem: két pisztoly, amire a társim szoktak átváltozni.
Többet nem is kell mondanom, így is biztos kitaláljátok.
Nos, ki vagyok?
Szóval... Fekete a hajam amiben fehér csíkok vannak. Oda vagyok a szimetriáért és igencsak kiakadok ha valami asszimetrikus. Fegyverem: két pisztoly, amire a társim szoktak átváltozni.
Többet nem is kell mondanom, így is biztos kitaláljátok.
Nos, ki vagyok?
-
Szerk: C-san 2011-01-09 09:48:19
beküldve: 2011-01-04 19:18:31
(#99) Látom senki se próbálkozik a feladvánnyal, akkor egy kis segítség: a manga egy igen ismert mangaka csapat munkája(ha nem a legismertebbek), ami 1990-1993 között futott, 7 kötetet ért meg.1992-ben egy 2 részes ova készült belőle és 1999-ben egy live action.
A történet viszont nem ebben a mangában ér véget, hanem egy másik sorozatban(mivel a mangaka csoport amúgy is szereti a szereplőit újra és újra elővenni)
A történet viszont nem ebben a mangában ér véget, hanem egy másik sorozatban(mivel a mangaka csoport amúgy is szereti a szereplőit újra és újra elővenni)
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Szerk: Sarayu 2011-01-04 19:20:40
beküldve: 2011-01-03 13:19:47
(#98) 16 éves fiú vagyok, fekete kalapot és fekete ruhát szoktam viselni. Egy régi, neves családból származom, különleges képességemet innen örököltem. Ezt kihasználva paranormális esetekben igyekszem az embereknek segítséget nyújtani oldalamon lány ikertestvéremmel és egy nagyon jó, állatorvos barátommal. Egyik ügyem alkalmával ez a jó barátom a szeme világát adja, azért, hogy megvédjen. Ekkor döbbenek rá, hogy talán többet jelent számomra, mint egy ismerős. Mikor elmegyek, hogy elmondjam neki szörnyű dolgok derülnek,ki a múltamról. Lehet már kiskoromban is találkoztam ezzel a férfival és lehet köze van a kezemen lévő pentagramm alakú jelhez? Ha a barátom, akire mindig számíthattam most mégis miért akar megölni?
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-01-02 23:05:57
(#96) Kou "Riku" Ichinomiya (Arakawa under the Bridge)