Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
(Most elképzeltem, hogy Naruto átváltozása milyen lenne.. "Kilencfarkú-róka ereje. Változtass át engem! x)
Ezen most olyan jót derültem!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-07 18:09:42
beküldve: 2008-08-07 16:52:02
(#968) Ava: Naruto alias Vénusz tündér, Sasuke alias Merkúr tündér. Ez úgy megtetszett, hogy csak na. Aláírás változatlan.
(Most elképzeltem, hogy Naruto átváltozása milyen lenne.. "Kilencfarkú-róka ereje. Változtass át engem! x)
Szerk: Usagi-chan 2008-08-07 16:54:13
Érdekes választás, de legalább mókás pillanatokat szerzel amikor meglátom ezt a képet.
beküldve: 2008-08-06 16:23:57
(#966) Igen ő Yamcha macsekja és én bírtam, Oolonggal tők jó kis sidekickek voltak. Kösz a toleranciát, de azért no para, felvonulni nem fogok!
Jó helyen van az a macska!
Jó helyen van az a macska!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nekem tetszik. (Ugye ő Yamcha macskája a Dragonball-ból?)
Egy picit mondjuk buzis az avatar, de manapság egész sokan tolerálják ezt is. :P
Egy picit mondjuk buzis az avatar, de manapság egész sokan tolerálják ezt is. :P
Miért buzis? Elvégre akit ábrázol fiú. Amúgy sztem is jó avatar.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nekem tetszik. (Ugye ő Yamcha macskája a Dragonball-ból?)
beküldve: 2008-08-06 15:34:08
(#963) Szakadjatok meg, mi bajotok az avámmal?! Előbb a mini GI Joe, aztán a saját családom is szívja a vérem?! Hüppp... az én kis gyengéd hab lelkemnek márpedig tetszik.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
プーアル, Pūaru
Bár nem vagyok nagy macska fan, de mivel ő tehetséges kis alakváltó, hát legyen. Plusz ha így nézne ki egy macsek, még tartanék is egyet.
Bár nem vagyok nagy macska fan, de mivel ő tehetséges kis alakváltó, hát legyen. Plusz ha így nézne ki egy macsek, még tartanék is egyet.
Eddig az összes avád jó volt. Az előző volt az egyik legjobb. De ez. Borzalom.
beküldve: 2008-08-05 10:58:29
(#961) プーアル, Pūaru
beküldve: 2008-08-04 22:41:33
(#960) Hát én még alapból új vagyok, és végre sikerült megtalálnom mindenből a megfelelőt.
Avi: Death Note - Matt
Aláírás: Új okosság a végére tőlem... nem nagy poén, tőlem ez telik ki
Avi: Death Note - Matt
Aláírás: Új okosság a végére tőlem... nem nagy poén, tőlem ez telik ki
/where should i go? what should i do? i don't understand what you want from me!/
beküldve: 2008-08-04 22:18:21
(#959) Új aláírás: egy kedves mondat egy másik fórumról
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-04 21:56:19
(#958)
Szerk: .., 2008-08-04 21:56:31
beküldve: 2008-08-04 20:31:45
(#957) Megújultam XD:
Aláírás:nahh, magyarázhatom a kicsit ronda beszédet a fórumtársaimnak XDXD, de nyugodjatok meg, nemsoká leveszem X) a lényeg, h egy Fumoffu paródiából van
Aláírás:nahh, magyarázhatom a kicsit ronda beszédet a fórumtársaimnak XDXD, de nyugodjatok meg, nemsoká leveszem X) a lényeg, h egy Fumoffu paródiából van
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-03 18:46:09
(#956) Aláírás: változatlan.
Avatar: Mesit lecseréltem az Ergo Proxyból ReL-re. Nosztalgikus, ezen a fórumon ez a karakter volt az első avám lassan kb egy éve...
Avatar: Mesit lecseréltem az Ergo Proxyból ReL-re. Nosztalgikus, ezen a fórumon ez a karakter volt az első avám lassan kb egy éve...
beküldve: 2008-08-02 14:54:18
(#955) Én is írok ide ^^
Avatar - Hanatarou, a Bleach-ből
Aláírás - Garfield-ból, egyik kedvenc mondatom..
Avatar - Hanatarou, a Bleach-ből
Aláírás - Garfield-ból, egyik kedvenc mondatom..