Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
FMP-ról átváltottam egy másik kedvencre, a Spirálra. Avatár konkrétan: Kanone Hilbert, csak hogy
rosszfiú is legyen
az aláírás meg ugye szintén Spirál... *no fantázia*Szerintem Kanone annyira nem rosszfiú
Szerintem se...
Jéééééééééééé ez narancsos!
FMP-ról átváltottam egy másik kedvencre, a Spirálra. Avatár konkrétan: Kanone Hilbert, csak hogy
rosszfiú is legyen
az aláírás meg ugye szintén Spirál... *no fantázia*Szerintem Kanone annyira nem rosszfiú
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-20 18:11:58
(#907) FMP-ról átváltottam egy másik kedvencre, a Spirálra. Avatár konkrétan: Kanone Hilbert, csak hogy
rosszfiú is legyen
az aláírás meg ugye szintén Spirál... *no fantázia*Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-06-17 16:36:26
(#906) Avatar: Audrey Kawasaki egyik képének részlete.
Aláírás: Wayne Világa c. filmből.
Aláírás: Wayne Világa c. filmből.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-06-17 16:14:29
(#905) Én nem kövezlek meg érte, majd elhordom őket tőled, mert ugyanezen a véleményen vagyok én is.
beküldve: 2008-06-16 17:23:12
(#904) Régen volt már, de végre aláírást cseréltem... Ez a "mottóm" általános tapasztalatom a fórumozókkal kapcsolatban, aki meg akar érte kövezni, csak tessék.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Hosszú idő után avatar és aláíráscsere volt... új avatarom egy laza bishi-gyűjtemény kedvenc animémből, a YNSH-ből, az aláírásom pedig a személyes gyűjtés a számomra legkedvesebb személytől - stílusosan japánra fordítva és kanjikkal leírva...
A lényeg hogy én értem... Aki meg kíváncsi, annak ajánlom ezt az oldalt és lehet próbálkozni a fordítással...
[Link]
Lesz meglepi...
beküldve: 2008-06-08 19:17:24
(#902) Hosszú idő után avatar és aláíráscsere volt... új avatarom egy laza bishi-gyűjtemény kedvenc animémből, a YNSH-ből, az aláírásom pedig a személyes gyűjtés a számomra legkedvesebb személytől - stílusosan japánra fordítva és kanjikkal leírva...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Igen, nagyon imádom/ha lenne olyan smiley aminek a szemei helyén szivecskék vannak,azt raknám be most/
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Jajj de gyönyörű, Solid&ETC-s? :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-06-08 14:40:44
(#899) Szasztok!
Én vok Noriko...bár gondolom láttátok...
Nos a avartom az egyik rajzom
Az aláírásom a kedvenc idézetetmet tartalmazza
Én vok Noriko...bár gondolom láttátok...
Nos a avartom az egyik rajzom
Az aláírásom a kedvenc idézetetmet tartalmazza
Jéééééééééééé ez narancsos!
Sziasztok!!!
Új vagyok, de bemutatkoznék:
- Kép: Death Note - L, Ryuga Hideki, Ryuzaki, Lawliet - ki hogy szereti
Aláírás: Megint csak Death Note - egyik kedvenc részemben - sajnos a kis naív L.....
Aláírás: Megint csak Death Note - egyik kedvenc részemben - sajnos a kis naív L.....
Hehe,ez nekem is volt az avám egy ideig^^
Én is beújítottam picit,bár Integra maradt
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-06-08 13:38:03
(#897) Sziasztok!!!
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2008-06-04 18:48:12
(#896) Hosszas hezitálás után végre avát cseréltem, ezúttal egy másik favorit karakter, szintén a Bleachből Toshiro kapitány.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-06-01 20:42:12
(#895)