Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Hmm, nem a G.I. Joe? x'D Kicsiny leány koromban folyton ilyet játszotam x] Nosztalgia....
Cobra Commander miben is szerepelt? Nagyon ismerős, úgyhogy biztos néztem a rajzfilmet gyerekkoromban.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-04 21:44:56
(#922) Kicsit eltértem a dzsepeníz témától de most jólesik visszatérni gyermekkorom meghatározó kedvenc gonosz hőséhez! Aki nem más mint Cobra Commander! : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-07-03 09:23:33
(#921) Megváltozott boldog lelkemhez igazított ava és szösszenet.
Hjaj... szerelmet hozott a júliusi napfény!
Hjaj... szerelmet hozott a júliusi napfény!
Nem kérkedem, csak a világba kiáltom a boldogságom!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-02 16:43:24
(#920) A kissé fantáziátlan átmeneti aláírásomat lecserélve sorakozzon itt most a Top 10-es animéim listája.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-01 18:19:00
(#919) Av.: Bunny v. Usagi (kinek hogy tetszik), ismét bőgős, megszeppent pillanatába (sztem iszonyat édi =)), az aláírás is SM-ből, méghozzá Bunny átváltozása.
beküldve: 2008-07-01 17:43:15
(#918) Nos, arculat váltás x):
Új aláfirkantás egy Harry Potter paródiakönyvből való, Dumbledore vagyis ez esetben "Dupladurr professzor" biztató beszédének részlete. Az egész könyv hemzseg az ilyen beszólásoktól (meg a helyesírási hibáktól >.<°).
Avatár pedig Rei az NGE-ből.
Új aláfirkantás egy Harry Potter paródiakönyvből való, Dumbledore vagyis ez esetben "Dupladurr professzor" biztató beszédének részlete. Az egész könyv hemzseg az ilyen beszólásoktól (meg a helyesírási hibáktól >.<°).
Avatár pedig Rei az NGE-ből.
Szerk: miyu 2008-07-01 17:44:00
beküldve: 2008-07-01 11:52:04
(#917) Új aláírás A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse című filmből.
Eredetiben nagyon gyengusz, de így szvsz az egyik legdögösebb duma az egész filmben
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-27 21:34:39
(#916) Avatár a YNSH-ból, a kaszás Sunako, ahogy elneveztem magamban. Az aláírást pedig a daily tagról szedtem le. Tök jó "beszólások", idézetel vannak fent. És ez nem reklám akart lenni.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-06-27 20:45:39
(#915) Egy új aláírásom van,mégpedig egy részlet Torres Dani:Saint című dalából
De légyszi,ha nem ismeritek,vagy max 1 dalt hallottatok tőle akkor se fikázzátok le,mert ezt utálom a legjobban;ha valaki max1 számot hallott és az alapján ítéli meg az előadót
Jéééééééééééé ez narancsos!
Aláírás: a Sin City egyik one-shotjából.
A Sin Sity legjobb mondata: Egy keménytetőset, nagy motorral!
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2008-06-27 17:38:37
(#913) Úúúúj avatár. Tala Ivanov a Beybladeből.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-27 14:42:33
(#912) Aláírás: a Sin City egyik one-shotjából.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-27 13:50:59
(#911) Saber a FSN-ból,de mindenhol másutt Rin az avatarom.Az aláírásom pedig Suzumiya Haruhi bölcsessége XD
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-06-24 19:44:46
(#910) Új aláírást szerváltam
Gondoloma legtöbben tudják honnan van
Gondoloma legtöbben tudják honnan van
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.