Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-07-20 16:40:37
(#939) Ideje volt egy új avatárnak, legyen akármilyen király is az előző :) Új avatár egy Alphonse art, google.
Az aláírás pedig egy, Boborján bölcsességeiből.
Az aláírás pedig egy, Boborján bölcsességeiből.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-19 00:09:57
(#938) avatar: Bleach - hollow Ichigo
aláírás: Naruto 5. - Sakura beszólása
aláírás: Naruto 5. - Sakura beszólása
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
beküldve: 2008-07-16 18:40:50
(#937) Avatar: Gregory Lemarchal, fr. énekes! Már meghalt!! De nekem akkor is sokat jelent!! Tudom nem sok köze van az animékhez, v. a mangákhoz! DE hát ez van!
Aláírás: Hát nem is tom! Vhol hallottam egyszer! Asszem
Aláírás: Hát nem is tom! Vhol hallottam egyszer! Asszem
Az öl meg, ami életben tart!!
Szerk: miyu 2008-07-15 23:10:17
Nagyon jó aláírás. Lehet, hogy bele kéne nézni egy Murakami Haruki könyvbe.
beküldve: 2008-07-15 16:58:29
(#934) Avatár változatlan.
Aláírás egy idézet Murakami Harukitól. Az eleje nem pont így hangzik, egy picit átköltöttem de a lényege ez.
Aláírás egy idézet Murakami Harukitól. Az eleje nem pont így hangzik, egy picit átköltöttem de a lényege ez.
Szerk: miyu 2008-07-15 16:59:07
Újabb funny avatar, és ismételten Usagitól (kimástól?), és az aláírás, a Tökéletes pasi c. filmből van.
Pont tegnapelőtt láttam a Tökéletes Pasit^^ A Kissrác nagyon jól tudott ám rajzolni :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Én is olvastam Heri Kóklert. Eddig csak 7-t. Nekem nagyon tetszik a humora. Nem sok személylel találkoztam, aki olvasta.
Hát én sem. Egyesek szerint fárasztó a humora de én végig röhögtem. Kicsit a Leslie Nielsen filmekre emlékeztetnek ^^°
[Link]
Nos új avatár: egy karakter rajzom amelynek "modellje" egyik barátnőm volt. 'Mesi mangagirl-ként x] Csak sajna ez a ceruzás változat és a grafitot a szkenerem nem szereti így f*szán halvány, ráadásul nem találom az eredetit és nem tudom áthúzni tussal >( grr...
beküldve: 2008-07-10 20:47:06
(#931) Újabb funny avatar, és ismételten Usagitól (kimástól?), és az aláírás, a Tökéletes pasi c. filmből van.
beküldve: 2008-07-10 11:22:20
(#930) Kamigana: jó a képed!!
Hát az én mostani avatárom hát igen..... de ki kellett raknom mert nagyon teccik!!!! (Hinata vs. Naruto)
Hát az én mostani avatárom hát igen..... de ki kellett raknom mert nagyon teccik!!!! (Hinata vs. Naruto)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-07-10 10:50:00
(#929) Mostani Avatar: Full Metal Panic
Aláírás: Fumoffu, a kedvenc részemből (nah jó...csak az egyik, a másik a Rémmese), a Fürdőzősből (asszem Váratlan vendég 2), amikor ülnek a kocsiban Kurz beszólása Sousukénak, sztem haláli
Aláírás: Fumoffu, a kedvenc részemből (nah jó...csak az egyik, a másik a Rémmese), a Fürdőzősből (asszem Váratlan vendég 2), amikor ülnek a kocsiban Kurz beszólása Sousukénak, sztem haláli
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nos, arculat váltás x):
Új aláfirkantás egy Harry Potter paródiakönyvből való, Dumbledore vagyis ez esetben "Dupladurr professzor" biztató beszédének részlete. Az egész könyv hemzseg az ilyen beszólásoktól (meg a helyesírási hibáktól >.<°).
Avatár pedig Rei az NGE-ből.
Új aláfirkantás egy Harry Potter paródiakönyvből való, Dumbledore vagyis ez esetben "Dupladurr professzor" biztató beszédének részlete. Az egész könyv hemzseg az ilyen beszólásoktól (meg a helyesírási hibáktól >.<°).
Avatár pedig Rei az NGE-ből.
Én is olvastam Heri Kóklert. Eddig csak 7-t. Nekem nagyon tetszik a humora. Nem sok személylel találkoztam, aki olvasta.
Megváltozott boldog lelkemhez igazított ava és szösszenet.
Hjaj... szerelmet hozott a júliusi napfény!
Hjaj... szerelmet hozott a júliusi napfény!
Nem kérkedem, csak a világba kiáltom a boldogságom!
Kiabálj drága öcsim, én veled örülök... nincs is jobb annál, mint amikor szeretsz és viszontszeretnek...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-07-06 23:19:43
(#926) Új avatárom, (lehet megkövezni) a mangatémától eltérve Sawyer a LOST-ból és az aláírásom egy eléggé vicces részlet a LOST 4. évad évadzáró epizódjából. (Aki nem nézi a sorozatot, az is értheti a poént )
De-de a G.I. Joe volt az! Köszi Miyu!
Kisleány koromban én is ezt néztem, meg Transformerst és Én kicsi pónimmal ellensúlyoztam őket.
Kisleány koromban én is ezt néztem, meg Transformerst és Én kicsi pónimmal ellensúlyoztam őket.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.