• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Oldalak: ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... <<>>
beküldve: 2008-05-20 00:21:22
(#879) Válasz Fumihiko (#878) üzenetére
Shoujo
Shoujo
[ Gyalog ]

Jól mondod telepíteni kell. Mivel XP-t használsz könnyű lesz. Sajátgép - Vezérlőpult- Itt válaszd ki a Dátum-, idő-, nyelvi és területi beállításokat. Ezután jön a További nyelvek telepítése opció. Kapsz egy ablakot. Itt a második fül a Nyelvek. A Kiegészítő nyelvi támogatás keretben ott is van a Kelet-ázsiai nyelvek telepítése. Kis kockába klikk hogy kipipáld, aztán OK. Már nem emlékszem pontosan, de asszem kérni fogja a Windows cd-t. Onnan telepít.

Remélem érthetően sikerült leírnom. Hajrá!

ööö... és ha a Windows telepítő cd-m már nincs meg? ^_^'
Felejtsem el a dolgot??

Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-05-19 23:47:32
(#878) Válasz Shoujo (#871) üzenetére
Fumihiko
Fumihiko
[ Rászokóban ]
Hogyan írtok kanji-val? Nekem csak a linux-os Operám, jeleníti meg a kanji-t... Hogyan kell egyáltalán telepíteni a gépre?? Mert gondolom csak annak jelennek meg ezek a karakterek, akiknek telepítve van valami extra (karaktertábla...vagy valami hasonló...)
Egyébként álltalában Windows XP-t használok - az nem jelenít meg semmit, de tényleg csak csíkok, kockák, és (Firefox-ban:) kérdőjelek...

Valaki tudna segíteni?

Jól mondod telepíteni kell. Mivel XP-t használsz könnyű lesz. Sajátgép - Vezérlőpult- Itt válaszd ki a Dátum-, idő-, nyelvi és területi beállításokat. Ezután jön a További nyelvek telepítése opció. Kapsz egy ablakot. Itt a második fül a Nyelvek. A Kiegészítő nyelvi támogatás keretben ott is van a Kelet-ázsiai nyelvek telepítése. Kis kockába klikk hogy kipipáld, aztán OK. Már nem emlékszem pontosan, de asszem kérni fogja a Windows cd-t. Onnan telepít.

Remélem érthetően sikerült leírnom. Hajrá!

Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-05-19 23:17:20
(#877)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Új aláírás: kizárólag 1 ember tudja, hogy mit is jelent...

beküldve: 2008-05-17 22:33:41
(#876)
..,
..,
[ True mangafan ]
Új aláírás (igen, kiolvastam Élni-t): "A Végső Döntés: Meghalni, hogy élhess."

beküldve: 2008-05-16 15:13:46
(#875) Válasz フリツク オル シィ (#873) üzenetére
Shoujo
Shoujo
[ Gyalog ]
Hogyan írtok kanji-val? Nekem csak a linux-os Operám, jeleníti meg a kanji-t... Hogyan kell egyáltalán telepíteni a gépre?? Mert gondolom csak annak jelennek meg ezek a karakterek, akiknek telepítve van valami extra (karaktertábla...vagy valami hasonló...)
Egyébként álltalában Windows XP-t használok - az nem jelenít meg semmit, de tényleg csak csíkok, kockák, és (Firefox-ban:) kérdőjelek...
Valaki tudna segíteni?

Nem ismerem (és nem használom) se a linuxot, se a firefox-ot... de sztem megpróbálhatod másolás-beillesztéssel, azt tuti elfogadja... hogy honnan szedd a kanjikat meg a hiraganákat/katakanákat: wikipedia... én is szoktam így csinálni, és műxik... próba, cseresznye!!! ^^

De egyik böngészőm se jeleníti meg... szóval nem tudom elolvasni sem, hogy mit írna ki... (na nem mintha profin olvasnék kanjit meg katakanat - mert a hiragana, már úgy ahogy meg... - szóval nem tom mit csináljak!! pl. A te neved se tom elolvasni... Most indítsam újra a gépet a Linux-ért?! De annyira nem szeretem, mert PhotoShop nem működik, a böngészők meg nem tudják használni a hangfalakat (Youtube - hang nélkül )

Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-05-16 14:25:00
(#874)
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Hihetetlen mód avatart váltottam. Mondjuk Az elöző avatar talonba marad mert egyszer úgyis visszarakom de ez már mellékes xD

Firkantás: /b/ (ez mindent elmond)

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2008-05-16 14:27:00
beküldve: 2008-05-16 08:56:57
(#873) Válasz Shoujo (#871) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]

Valaki tudna segíteni?

Nem ismerem (és nem használom) se a linuxot, se a firefox-ot... de sztem megpróbálhatod másolás-beillesztéssel, azt tuti elfogadja... hogy honnan szedd a kanjikat meg a hiraganákat/katakanákat: wikipedia... én is szoktam így csinálni, és műxik... próba, cseresznye!!! ^^

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-16 00:22:12
(#872)
asx
asx
[ Megszállott ]
Most, hogy végignéztem a D.N-t, gondoltam bővítem kicsit az aláírásom, legyen már valami a kedvenctől is, ne csak az ellenfelétől.
Ez jobban megfogott magyarul, de lehet idővel a másikat is átírom...bár tetszik ez a vegyes felállás így.

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-05-15 23:27:22
(#871)
Shoujo
Shoujo
[ Gyalog ]

Valaki tudna segíteni?

beküldve: 2008-05-15 09:38:31
(#870) Válasz Necrokid Moonshadow (#862) üzenetére
Flavia
Flavia
[ Gyalog ]
Issssmét aláírás csere..szerintme sokan tudják honnan van!

izé...ez véletlenül nem Kázmér és Huba?

beküldve: 2008-05-13 10:58:49
(#869)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Egy nagy klasszikus favorit újranézése buggyantotta ki belőlem! Új aláfirka!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-05-12 20:54:40
(#868) Válasz Nagashi (#865) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Na nekem is lett aláírásom. Ősi kínai bölcsesség

Ezeket ebben a formában még nem olvastam. LOL

beküldve: 2008-05-12 20:40:09
(#867)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Avatárt cseréltem ugyan, de a téma... megmaradt a kedvenc párosomnál Viszont az aláírásom az továbbra is stagnáló pozícióba kívánkozik - kész csoda, ritka, hogy bármelyik is ilyen sokáig bírná -

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-12 20:18:14
(#866)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Eddig ezen az aláíráson tudtam a legjobbat nevetni. Jó volt.

beküldve: 2008-05-12 19:43:37
(#865)
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Na nekem is lett aláírásom. Ősi kínai bölcsesség

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Oldalak: ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... <<>>