Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Jól mondod telepíteni kell. Mivel XP-t használsz könnyű lesz. Sajátgép - Vezérlőpult- Itt válaszd ki a Dátum-, idő-, nyelvi és területi beállításokat. Ezután jön a További nyelvek telepítése opció. Kapsz egy ablakot. Itt a második fül a Nyelvek. A Kiegészítő nyelvi támogatás keretben ott is van a Kelet-ázsiai nyelvek telepítése. Kis kockába klikk hogy kipipáld, aztán OK. Már nem emlékszem pontosan, de asszem kérni fogja a Windows cd-t. Onnan telepít.
Remélem érthetően sikerült leírnom. Hajrá!
ööö... és ha a Windows telepítő cd-m már nincs meg? ^_^'
Felejtsem el a dolgot??
Egyébként álltalában Windows XP-t használok - az nem jelenít meg semmit, de tényleg csak csíkok, kockák, és (Firefox-ban:) kérdőjelek...
Valaki tudna segíteni?
Jól mondod telepíteni kell. Mivel XP-t használsz könnyű lesz. Sajátgép - Vezérlőpult- Itt válaszd ki a Dátum-, idő-, nyelvi és területi beállításokat. Ezután jön a További nyelvek telepítése opció. Kapsz egy ablakot. Itt a második fül a Nyelvek. A Kiegészítő nyelvi támogatás keretben ott is van a Kelet-ázsiai nyelvek telepítése. Kis kockába klikk hogy kipipáld, aztán OK. Már nem emlékszem pontosan, de asszem kérni fogja a Windows cd-t. Onnan telepít.
Remélem érthetően sikerült leírnom. Hajrá!
Egyébként álltalában Windows XP-t használok - az nem jelenít meg semmit, de tényleg csak csíkok, kockák, és (Firefox-ban:) kérdőjelek...
Valaki tudna segíteni?
Nem ismerem (és nem használom) se a linuxot, se a firefox-ot... de sztem megpróbálhatod másolás-beillesztéssel, azt tuti elfogadja... hogy honnan szedd a kanjikat meg a hiraganákat/katakanákat: wikipedia... én is szoktam így csinálni, és műxik... próba, cseresznye!!! ^^
De egyik böngészőm se jeleníti meg... szóval nem tudom elolvasni sem, hogy mit írna ki... (na nem mintha profin olvasnék kanjit meg katakanat - mert a hiragana, már úgy ahogy meg... - szóval nem tom mit csináljak!! pl. A te neved se tom elolvasni... Most indítsam újra a gépet a Linux-ért?! De annyira nem szeretem, mert PhotoShop nem működik, a böngészők meg nem tudják használni a hangfalakat (Youtube - hang nélkül )
Firkantás: /b/ (ez mindent elmond)
Valaki tudna segíteni?
Nem ismerem (és nem használom) se a linuxot, se a firefox-ot... de sztem megpróbálhatod másolás-beillesztéssel, azt tuti elfogadja... hogy honnan szedd a kanjikat meg a hiraganákat/katakanákat: wikipedia... én is szoktam így csinálni, és műxik... próba, cseresznye!!! ^^
Ez jobban megfogott magyarul, de lehet idővel a másikat is átírom...bár tetszik ez a vegyes felállás így.
Valaki tudna segíteni?
izé...ez véletlenül nem Kázmér és Huba?
Ezeket ebben a formában még nem olvastam. LOL