Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Új aláírásom: Animeconos tapasztalat...
... és télleg...
Az én aláírásomat meg csak egy ember érti...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-24 10:31:27
(#818) nohát nohát..már én is megunogattam a régi grvai avám..hát..most..ez van..tooya*jajj de olvad*
Tooya-ra sztem minden egészséges nőnemű otaku olvad... tehát... én sem vok kivétel...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Jó látni, hogy nem csak az anime és a manga a közös érdeklődés. Node, mielőtt szétoffolnám a topicot lássuk, az én avatárom és idézetem ismeri-e valaki? Kicsit más műfaj de hátha. $:
Az aláírás nem a Kardok Viharából van? Ment is pár fórumon, hogy mit jelenthet, de megoszlottal a vélemények. Nekem ez jött be leginkább:
"Minden embernek meg kell halnia, de előbb élni fogunk"
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-23 14:42:50
(#815) Jó látni, hogy nem csak az anime és a manga a közös érdeklődés. Node, mielőtt szétoffolnám a topicot lássuk, az én avatárom és idézetem ismeri-e valaki? Kicsit más műfaj de hátha. $:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-04-23 14:47:09
beküldve: 2008-04-23 11:26:12
(#814) nohát nohát..már én is megunogattam a régi grvai avám..hát..most..ez van..tooya*jajj de olvad*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Monty Pythonék követték el és a mű címe Brian élete. Ha még nem láttad, sürgőssen pótolandó. Nem fogod megbánni. (%
Keresztrefeszítés lesz??? Igen... Balra az első... vegyen egy keresztet... Keresztrefeszítés lesz??? Áááá... neeeem... nyertem egy utat Hawaii-ra... Tényleg??? Nem, vicceltem... keresztrefeszítés lesz...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nos igen, kötelező kukkolmány! A válasz meg már alant. XD
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-23 07:26:35
(#811) Monty Pythonék követték el és a mű címe Brian élete. Ha még nem láttad, sürgőssen pótolandó. Nem fogod megbánni. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-04-23 07:26:54
Újranéztem egy klasszikust... nem is mondom melyiket, hisz mindenki tuggya!
Egy részletét magam alá csináltam!
Bár igazából a folytatása még jobb csak túl hosszú lett volna!
„Zebedeus jön a szolgájával és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltűntek a dolgok, és hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a dolgok, és senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a fura kis izé… raf… raffiakötő állvány, amihez hozzá voltak erősítve, és akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak… már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak előző este rakták oda este nyolc körül.”
Ajjajj, nekem ez sajna kimaradt, és nemtom miből van.
Felvilágosítanál, kérlek, mert ez hihetetlenül elmeroggyant.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-04-23 00:45:15
beküldve: 2008-04-22 02:08:38
(#809) Új aláírás (ez azért jóval rövidebb ): Cowboy Bebop
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-04-21 22:06:12
(#808) Új avatár: Kurosaki Ichigo (Bleach)
Aláírás még mindig a don't play with fire :)
Aláírás még mindig a don't play with fire :)
beküldve: 2008-04-21 22:00:38
(#807) Új avatár: az rpg.hu-s avatárom (bár itt nem néz ki olyan jól, szóval lehet, hogy lecserélem... )
és új aláírás: Hellsing mangából Anderson atya
és új aláírás: Hellsing mangából Anderson atya
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha gondolod, átküldöm A többit inkább nem, mert az nem vicces+ inkább yaoi téma felé húznak
Jó, akkor légyszíves küldd e-mail-ben. Profilomban megtalálod.
beküldve: 2008-04-18 14:03:30
(#805) Újranéztem egy klasszikust... nem is mondom melyiket, hisz mindenki tuggya!
„Zebedeus jön a szolgájával és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltűntek a dolgok, és hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a dolgok, és senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a fura kis izé… raf… raffiakötő állvány, amihez hozzá voltak erősítve, és akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak… már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak előző este rakták oda este nyolc körül.”