Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-03-27 23:38:47
(#759) szánnyon meg vki és mongya el kérem h honnan a halálból tudok Bastard!!-os avát szerezni?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
Azaz: "Ha szexuálisan kihasználod őt, a Pokol egy nagyon különleges bugyrába kerülsz majd, amit a gyerekmolesztálóknak és a színházban beszélgetőknek tartanak fenn."
Egyszerűen zseniális
És megvan dvd-n
Új aláírás: Gaimantől a Sandman képregényből
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-03-27 23:35:07
beküldve: 2008-03-26 22:38:44
(#757) Aláírás: egy saját szerezemény. Szóljatok, ha találkoztatok már ilyesmivel, rokonlelkeket keresek.
---Ragyogj! Fontos, hogy az ember hatással legyen a környezetére. Még nincs késő! Legyél te is radioaktív!---
beküldve: 2008-03-26 17:11:24
(#756) Ó, nagyon köszönöm. Feltöltenéd valahova eredeti méretben is? x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-26 16:30:39
(#755) Na jó, ne csak az aláírás változzon. Egy pillanatkép Hanon és a lolifanság kedvéért!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Áááá mekkora már az egész sorozat!!! Kár, hogy derékba törték!
Muszáj a nyomdokaidba lépnem, remélem nem veszed rossznéven.
Book pásztor figyelmeztetése Mal-nek, "talált" feleségével kapcsolatban (sorry nekem csak angolul van meg).
Muszáj a nyomdokaidba lépnem, remélem nem veszed rossznéven.
Book pásztor figyelmeztetése Mal-nek, "talált" feleségével kapcsolatban (sorry nekem csak angolul van meg).
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-26 14:03:10
beküldve: 2008-03-21 17:28:58
(#753) Új ava: cuki Weed-et lecseréltem Hao és Matamune kettősére.
Az aláírást pedig elég, ha én értem.
Az aláírást pedig elég, ha én értem.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-21 16:03:09
(#752) Új aláírás: a Firefly című (amúgy zseniális) sorozatból Jayne véleménye a Fosztogatókról
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-21 14:34:24
(#751) Hmm, teljes Cossette hatás, még mindig a zenéjét hallgatva x)... (olyan kevés jó kép van róla >.<)
Szerk: miyu 2008-03-21 14:36:20
Én első blikkre Faye Valentine-ra gondoltam volna.
Most, hogy mondod tényleg nagyon hasonlít rá.
Ehehe, a 70×70 hátránya ^.^" Dumizós topicba belinkeltem az eredeti képet (shotas rulz the world <3). Persze már itt is volt egyszer, csak már elég régen :3
beküldve: 2008-03-20 18:32:00
(#747) Na, ha már shotafannak lettem megítélve, akkor az avataromnak is illene ezt tükröznie.
Hellsing - The Dawn (manga) shotaWalter C. Dornez (vagy ha jobban tetszik, japán ákhcentussal Dolonez) colored by me!! ^_^
Hellsing - The Dawn (manga) shotaWalter C. Dornez (vagy ha jobban tetszik, japán ákhcentussal Dolonez) colored by me!! ^_^
Szerk: Hanon 2008-03-20 19:16:10
beküldve: 2008-03-20 17:40:55
(#746) Aláírást cseréltem és ismét kedvenceim egyik mélyen szántó, filozofiukus és rendkívül értelmes dialógusának egy részletét választottam.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-18 20:45:49
(#745) Na, ennyit a stagnáló avámról, megint csak cseréltem Hiába, most látszik, hogy nem bírok túl sokáig megmaradni egy dolognál, szinte semmiben... Sőt
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?