Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-03-18 20:39:07
(#744) Enma, bocs, de már nem szükséges a kép. Zsolti volt olyan kedves, és MSN-en átküldte.
beküldve: 2008-03-18 20:29:26
(#743) és ki a jóisten mondta el mégegyszer h vannak szárnyai.. én azt mondtam h ezt daisuke mondja kyonak mikor a nevére tanítja..azért odafogyelhetnél a nagy szerelemben arra mit írok..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-18 20:25:52
(#742) Picilány én tudtam volna...mellesleg hiába vitatkozol MSNen Darknak nincsneek saját szárnyai
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Enma, nagyon megtetszett az avatárod, eklküldenéd a totherik@chello.hu címre? Bocs, hogy kunyerálok , de Death Note fan vagyok.
Jobb gomb, mentés másként? Vagy nagyban kéne a kép?
Igen. A mentés másként fajta dolgot természetesen én is tudtam.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-18 20:24:56
beküldve: 2008-03-18 20:23:04
(#740) meg van.. neked mindent.. és ez a d.n. angel-ből van.. mikor daisuke tanítja kyot a neve kimondásásra..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-18 20:21:29
(#739) nekem nemrég volt ava cserém Itachi chibire...az aáírásom meg..műveletlen a shounen animék terén aki nem tudja..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
erre alig jöttünk rá..*riku aváját nézegeti* .. és h ne legyen teljes off .. változtattam aláírást.. az 1. ot ti is tudhatjátok.. de ha nem sejtenétek miben van.. segítek az egyik "szereplő" neve dark....
Bocs hogy ismét bizergállak, de soha nem tudtam mit kezdeni az ehhez hasonló "miből-van-miez-miért&quo t;-aláírásokkal. Én mondjuk nem tudom a tutit, bocsásd meg nekem...
Enma, nagyon megtetszett az avatárod, eklküldenéd a totherik@chello.hu címre? Bocs, hogy kunyerálok , de Death Note fan vagyok.
Jobb gomb, mentés másként? Vagy nagyban kéne a kép?
beküldve: 2008-03-18 20:16:55
(#736) erre alig jöttünk rá..*riku aváját nézegeti* .. és h ne legyen teljes off .. változtattam aláírást.. az 1. ot ti is tudhatjátok.. de ha nem sejtenétek miben van.. segítek az egyik "szereplő" neve dark....
beküldve: 2008-03-18 20:13:37
(#735) Enma, nagyon megtetszett az avatárod, eklküldenéd a totherik@chello.hu címre? Bocs, hogy kunyerálok , de Death Note fan vagyok.
Új avatár: egy (mechanikus) lime
Tiéd a legjobb, megnyerted a legjobb avának kijáró (mechanikus) díjat. XD
beküldve: 2008-03-18 00:44:40
(#733) Új avatár: egy (mechanikus) lime
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát igen, a kedvenc párosítás Csak kár, h az OVA olyan rövid
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
az avám pedig egyenlőre stagnál szerintem, jó helyen van az most
Sztem is! Szupi ez a kép az ASből!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-14 21:14:37
(#730) Na, frissült az aláírásom, az avám pedig egyenlőre stagnál szerintem, jó helyen van az most
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-03-14 21:14:48