Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-04-16 22:34:55
(#804) Ha gondolod, átküldöm A többit inkább nem, mert az nem vicces+ inkább yaoi téma felé húznak
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-16 20:43:13
(#802) Naszóval avatárt cseréltem már végre végre! Bankai Ichigo! Bár nem hiszem h jól kivehető
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-16 20:28:40
(#801) Arishima, tényleg nagyon jó a képed. Ha találok ilyesmiket, én is leszedem őket.
Az, megláttam, és egyből le kellett töltenem Hiába, mostanság gyűjtöm az ilyen érdekes képeket...
Azt hiszem, ez az avatár mindent elárul
de kis édes...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-16 15:11:19
(#798) Azt hiszem, ez az avatár mindent elárul
beküldve: 2008-04-16 15:02:11
(#797) Nekem is most új aláírásom van amit a kedvencem(=Haku) mondott és hát szerintem van benne igazság..
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-16 11:54:43
(#796) Avatar: Bleach 166. rész (Grimmjow)
Aláírás: DramaCon mangából egy idézet, ami nagyon megtetszett... (nagyon is igaz)
Aláírás: DramaCon mangából egy idézet, ami nagyon megtetszett... (nagyon is igaz)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-15 12:17:16
(#795) Új avatár: Lia Fáil, a Végzet Köve. Az ír királyok koronázó köve.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az avámat nem cserélem az új bejelentés ellenére... mondjuk furán is néznék ki vele!
Ellneben csináltam egy gyors költségvetést, így Con előtt és az alant olvashatókra jutottam.
Ellneben csináltam egy gyors költségvetést, így Con előtt és az alant olvashatókra jutottam.
Ezek után már csak egyetlen csendes kérdésem lenne... milyen nagyságrendű az alaptőke???? lol *_*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-15 08:41:05
(#793) Az avámat nem cserélem az új bejelentés ellenére... mondjuk furán is néznék ki vele!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-13 10:11:17
(#792) Miyako_m, elárulok egy titkot.
Nincs is aláírásod.
beküldve: 2008-04-13 09:45:45
(#791) Az avataromon Jonouchi hihhetetlenül pihentagyú képe van, a szöveg sajna nem látszik, mert össze van nyomorintva a kép -___-"""
Az aláírásom, öhm...annak érdekes sztorija van, de röviden csak annyi, hogy egy nap egy dinka lány, aki a legjobb barátnőmnek nevezi magát minden átmenet nélkül elkezdett ilyeneket hajtogatni: " SÁRGA MALACOS KEKSZ!!! " " CSERESZNYÉS LÜKTETŐ TÖK!!! " " CSÓTÁNY NÉPÜNK GYŐZNI FOG!!!! "
Eléggé el voltunk képedve rajta, de végülis megtetszett, azóta ez az aláírásom ^^
Az aláírásom, öhm...annak érdekes sztorija van, de röviden csak annyi, hogy egy nap egy dinka lány, aki a legjobb barátnőmnek nevezi magát minden átmenet nélkül elkezdett ilyeneket hajtogatni: " SÁRGA MALACOS KEKSZ!!! " " CSERESZNYÉS LÜKTETŐ TÖK!!! " " CSÓTÁNY NÉPÜNK GYŐZNI FOG!!!! "
Eléggé el voltunk képedve rajta, de végülis megtetszett, azóta ez az aláírásom ^^
beküldve: 2008-04-10 21:48:29
(#790) Én már szinte eggyé váltam az avatarommal XD Amennyiszer lecseréltem annyiszor vissza is került XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."