Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-04-28 19:38:03
(#849) Jó avatár, Picilány. Nekem is megvan ez a kép.
Hamarosan nyithattok egy L-fan clubot.
Hamarosan nyithattok egy L-fan clubot.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-28 20:32:51
beküldve: 2008-04-28 19:12:36
(#848) nos..hát..egyik kedvenc szereplőm az Ő kedvenc pózában..(én is imádom)szoal gond. levágtátok miből
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-27 21:39:04
(#847) Aláírásom egyenlőre maradt, de most választottam egy nagyjából hozzá illő avatárt is Viszont majd még keresek valami jobbat
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-04-27 21:14:15
(#846) Aláírás.. én találtam ki... Hát igen...
Különben aláírásom egy Magic the Gathering kártyaaláírás lenne: ,,Where metal is tainted and the wood is scarce, we are best armed by faith." -Tavalus, Acolyte of Korlis. Tetszik!
Avatár pedig Ichigo 100% fejezetelválasztó képe, asszem a kilencediké. Két hihetetlenül csini és aranyos lány öltözéket cserélt, és így még aranyosabbak... és ő az egyik:)
Különben aláírásom egy Magic the Gathering kártyaaláírás lenne: ,,Where metal is tainted and the wood is scarce, we are best armed by faith." -Tavalus, Acolyte of Korlis. Tetszik!
Avatár pedig Ichigo 100% fejezetelválasztó képe, asszem a kilencediké. Két hihetetlenül csini és aranyos lány öltözéket cserélt, és így még aranyosabbak... és ő az egyik:)
Az, hogy a chernobili gilisztáknak két feje vagy három valaga van, csak nézőpont kérdése.
Szerk: Mago 2008-04-27 21:18:54
beküldve: 2008-04-27 21:04:05
(#845) Új aláírás: egy részlet a "one card short"-ból, szerintem nagyon szép...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-27 14:36:49
(#844) Avatárom maradt, de új az aláírásom.
A Death Note filmből van, lehet, hogy a mangában is benne van. (nem vagyok biztos benne)
A Death Note filmből van, lehet, hogy a mangában is benne van. (nem vagyok biztos benne)
Az előző tényleg nyomasztó volt már picit, de nekem ez nem jön be annyira :S Talán mert olyan furán áll Haku haja
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-25 20:34:13
(#842) A kép az egyik kedvenc animémből a Death Note-ból van.
Az aláírás is a D.N.-ból van.
Az aláírás is a D.N.-ból van.
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-04-24 20:39:15
(#841) A kép... hát az sasuke a narutoból
aláírás: a második kedvenc iverstoneos idézetem
aláírás: a második kedvenc iverstoneos idézetem
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
Nekem ismét új avám van (nemtom meddig fogom bírni Hakuval,remélem sokáig) Haku*csillog szeme*:P
Az előző tényleg nyomasztó volt már picit, de nekem ez nem jön be annyira :S Talán mert olyan furán áll Haku haja
Még jóhogy! A0ás a szentem
köszönöm. h legalább te figyelsz az elveszett lelkekre és veszed a fáradságot h válaszolj.. és hát.. milyen szerncse még az is h ilyen figyelmes vagy..(lassan lekörözöd aput )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-24 20:15:02
Köszönöm az talán egy picit nyomasztó volt ez meg olyan kis vidám meg minden
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)