Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Issssmét aláírás csere..szerintme sokan tudják honnan van!
Én sem vágom miből van...
beküldve: 2008-05-12 19:25:40
(#863) Jó aláírás Necrokid, csak az a baj, hogy én megint nem tartozok a sokan-ba.
beküldve: 2008-05-12 18:14:57
(#862) Issssmét aláírás csere..szerintme sokan tudják honnan van!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-09 14:51:35
(#860) Parappa the Rapperből PJ, a folyton álmos és egész életében nyugodt és holdkóros medve
Messze a legászabb karakter
Messze a legászabb karakter
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-09 07:55:38
(#859) beküldve: 2008-05-09 00:53:56
(#858) Avatar: Ed, valami FullMETÁLos oldalról
Aláírás: Hiperkarma dalszöveg
Aláírás: Hiperkarma dalszöveg
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-05-08 22:23:25
(#857) beküldve: 2008-05-05 00:25:34
(#856) Nna, új aláírás. Hellsing. Mert ma végre elolvastam, és mert megérdemlem.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Agh, már itt is ezzel az avával kísértesz x) Nem akarod inkább ide is inkább az egyik Alucardot amit küldtem? ^^°
Háttőőő nem tudom, ajj én szeretem Serast nagyon!
De majd lehet hogy rakok Alucardot, vagy másikat valamit.
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
Agh, már itt is ezzel az avával kísértesz x) Nem akarod inkább ide is inkább az egyik Alucardot amit küldtem? ^^°
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-05-04 16:20:09
(#853) Az avámon Seras van a Hellsingből, az aláírásomban ez a mondat a Betépve c. filmben hangzott el, sztem a legmeghatóbb pillanatban.
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
beküldve: 2008-05-04 14:37:16
(#852) na hát L. mániám nem tartott sokáig...
nem nehéz ki találni ki az avám..és miért pont ő..(aki volt conon és 1percnél huzamosabb időt töltött velem..az tuti röhögni fog mikor meglátja)
nem nehéz ki találni ki az avám..és miért pont ő..(aki volt conon és 1percnél huzamosabb időt töltött velem..az tuti röhögni fog mikor meglátja)"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-03 14:04:00
(#851) Az avatarom a legmenőbb arc
, az aláírásom pedig a Fountain c. film egyik számának a címe.
, az aláírásom pedig a Fountain c. film egyik számának a címe.Someday the Dream will End
beküldve: 2008-04-30 12:19:07
(#850) kilóg ami kilóg, de benne van aminek kell.. Az avatarom "Innen".
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁