Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Issssmét aláírás csere..szerintme sokan tudják honnan van!
Én sem vágom miből van...
beküldve: 2008-05-12 19:25:40
(#863) Jó aláírás Necrokid, csak az a baj, hogy én megint nem tartozok a sokan-ba.
beküldve: 2008-05-12 18:14:57
(#862) Issssmét aláírás csere..szerintme sokan tudják honnan van!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-09 14:51:35
(#860) Parappa the Rapperből PJ, a folyton álmos és egész életében nyugodt és holdkóros medve Messze a legászabb karakter
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-09 07:55:38
(#859) beküldve: 2008-05-09 00:53:56
(#858) Avatar: Ed, valami FullMETÁLos oldalról
Aláírás: Hiperkarma dalszöveg
Aláírás: Hiperkarma dalszöveg
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-05-08 22:23:25
(#857) beküldve: 2008-05-05 00:25:34
(#856) Nna, új aláírás. Hellsing. Mert ma végre elolvastam, és mert megérdemlem.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Agh, már itt is ezzel az avával kísértesz x) Nem akarod inkább ide is inkább az egyik Alucardot amit küldtem? ^^°
Háttőőő nem tudom, ajj én szeretem Serast nagyon!
De majd lehet hogy rakok Alucardot, vagy másikat valamit.
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
Agh, már itt is ezzel az avával kísértesz x) Nem akarod inkább ide is inkább az egyik Alucardot amit küldtem? ^^°
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-05-04 16:20:09
(#853) Az avámon Seras van a Hellsingből, az aláírásomban ez a mondat a Betépve c. filmben hangzott el, sztem a legmeghatóbb pillanatban.
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
beküldve: 2008-05-04 14:37:16
(#852) na hát L. mániám nem tartott sokáig... nem nehéz ki találni ki az avám..és miért pont ő..(aki volt conon és 1percnél huzamosabb időt töltött velem..az tuti röhögni fog mikor meglátja)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-03 14:04:00
(#851) Az avatarom a legmenőbb arc , az aláírásom pedig a Fountain c. film egyik számának a címe.
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-04-30 12:19:07
(#850) kilóg ami kilóg, de benne van aminek kell.. Az avatarom "Innen".
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁