Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-04-24 17:46:11
(#834) Nekem ismét új avám van (nemtom meddig fogom bírni Hakuval,remélem sokáig) Haku*csillog szeme*:P
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Jól van nyelvtan tankérem, hiba javítva
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
apa ma átmentél nyelvtan tanárba?? (még anya is megirigyelné a figyelmességedet..)
Ma valahogy ilyen kedvem van! Ez a BANRA nagyon szembeötlő, csak azért szóltam...
beküldve: 2008-04-24 16:34:16
(#831) apa ma átmentél nyelvtan tanárba?? (még anya is megirigyelné a figyelmességedet..)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Új aláírásom Szerintem sokaknak ismerős a Bleach anime első részéből
Legalább az aláírást nézzétek mindíg át, hogy pontos legyen...
Nagyon szép a BANRA szem...
beküldve: 2008-04-24 16:29:13
(#829) nah ha már felhoztad..ichigonak a vércsoportját tudjuk???(ne nevessetek ki de komolyan szinte minden szereplőnek animekben lehet tudni a vércsoportját..)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-24 16:21:33
(#828) Új aláírásom Szerintem sokaknak ismerős a Bleach anime első részéből
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Monty Pythonék követték el és a mű címe Brian élete. Ha még nem láttad, sürgőssen pótolandó. Nem fogod megbánni. (%
Híí. Köszi. Pedig láttam is egyszer régebben, de erre nem emlékeztem.
Keresztrefeszítés lesz??? Igen... Balra az első... vegyen egy keresztet... Keresztrefeszítés lesz??? Áááá... neeeem... nyertem egy utat Hawaii-ra... Tényleg??? Nem, vicceltem... keresztrefeszítés lesz...
De ezt azonnal tudtam.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Jó látni, hogy nem csak az anime és a manga a közös érdeklődés. Node, mielőtt szétoffolnám a topicot lássuk, az én avatárom és idézetem ismeri-e valaki? Kicsit más műfaj de hátha. $:
Az aláírás nem a Kardok Viharából van? Ment is pár fórumon, hogy mit jelenthet, de megoszlottal a vélemények. Nekem ez jött be leginkább:
"Minden embernek meg kell halnia, de előbb élni fogunk"
De-de. George R. R. Martin Jég és Tűz dala regényciklusából.
Az avatár már nehezebb de ő pedig Oberyn Martell. Az egyik legjobb karakter (szvsz).
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Meg pár millió japán...
Kicsire nem adunk!
A nagy meg nem számít... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-24 11:14:56
(#824) így mán mind. szebb.. anya
nos..khm..apró javítást igényel előző hozzászólásom(nézzétek el nkem nem tok japánul..)szoal..ezt nem tom ..( még)h mit jelent..
és már tom..
nos..khm..apró javítást igényel előző hozzászólásom(nézzétek el nkem nem tok japánul..)szoal..ezt nem tom ..( még)h mit jelent..
és már tom..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-24 11:35:50
no és egyetlen pöttömödet el is felejeted(én is tom..bibibi) *szép anya vagy te hallod*
Na jó.... akkor csak PÁR ember tudja....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-24 10:55:00
(#822) no és egyetlen pöttömödet el is felejeted(én is tom..bibibi) *szép anya vagy te hallod*
Szerk: PICILÁNY 2008-04-24 10:55:16
Meg pár millió japán...
Kicsire nem adunk!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.