Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-04-10 21:03:54
(#789) ehh maratt Ichimaru tájcsó csak más kiszerelésben, mert Viki szólt h az előző avám már volt vkinek
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Aztán kaptál a pacekodba egy OVA-t jó kis pink beütéssel!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Schrödikém, az elrontott shotám :33 Na ennyiben előnyösebb volt a manga, ott legalább még el tudtram hitetni magammal, hogy kék szeme van (Ripnek meg borostyán ^^°) x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-08 10:43:23
(#786) Az új események hatására, újítok. Ez marad még legalább 4 nap 9 óra 17 perc 21 másodpercig, nem 19 mp, vagyis 17.. 16 15 14 .... áááhh értitek.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-07 22:56:41
(#785) Új avatár (Usun nem húzta sokáig ): egy holdsütemény
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
tettem ki új aláírást..gondolom mindenki tudja honnan van
Én nem tudom, de legalább le tudom fordítani a saját gyér angoltudásommal.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-07 20:49:59
beküldve: 2008-04-07 19:11:27
(#783) tettem ki új aláírást..gondolom mindenki tudja honnan van
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-07 03:14:20
(#782) Új ava: Wolf's Rain - Kiba
Mellesleg annyira jó lenne, ha ez lenne az egyik meglepetés új manga.
Úgy szeretném. Légyszi.Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-04-06 13:19:47
(#781) hehe...
avatar: mint látszik Neji...kicsit másként... :)
aláírás: magáért beszél... nah ki tudja miből van és ki mondja?
avatar: mint látszik Neji...kicsit másként... :)
aláírás: magáért beszél... nah ki tudja miből van és ki mondja?
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
Majdnem! =D
Integuraru Faruburuke Wingētsu Herushingu
Integuraru Faruburuke Wingētsu Herushingu
Sumimasen... elnéztem két katakanát... ilyenkor már előferdül... viszont azé arra kíváncsi lennék, ha nem árulod el az angolos olvasatot, hányan jöttek volna rá, mit takar... lol
Ez tetszik!
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 11:40:06
(#779) új avatar: Aru készítette (animecon fórumra rakott még be ezenkívül jópárat, állíti jók lettek *.*) és nagyon megtetszett, muszáj volt lenyúlnom ^.^
beküldve: 2008-04-06 11:03:14
(#778) Új avatáromon Kana-chan látható, egy jobb pillanatában.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-05 00:31:05
(#777) Új avatár: Usun a sárkány
A képet valahonnan a netről szedtem
A képet valahonnan a netről szedtem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-05 00:12:31
(#776) Új aláírás az egyik kedvenc filmemből az egyik legjobb eszmefuttatás.
Remélem az utolsó szó még belefér ilyen formán a fórumszabályzat kereteibe.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-04-05 00:15:24
beküldve: 2008-04-04 00:06:03
(#775) beujítottam Ken-chanról Ichimaru tájcsóra, mer bírom nagyon
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...