Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-03-14 20:51:00
(#729) L, jó az avatárod! Elküldenéd nekem a képet?
Jah, megy...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-13 21:03:17
(#727) beküldve: 2008-03-12 14:24:48
(#726) beküldve: 2008-03-12 14:22:46
(#725) Nah, gyorsan lecseréltem az előbbi avámat, új szerzeményem az AS Angel Sanctuary OVA-ból származik. Ehhez az animéhez és mangához úton-útfélen visszatérek Vajon miért xD
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ajánlom az Evanescence dalszövegeket, azok elég darkosak legtöbbször
beküldve: 2008-03-10 19:57:29
(#723) ISmét ava változás, végre chibi! Aláírást nemtok jót...vmi epik szöveg kéne vagy darkos ebszólás..szóljatok ha tudtok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hmm...mostanában sokszor váltom az avám...
Naaa mindegy,a mostani Sayonara Zetsobou Sensei-ből van
Ezzel nem vagy egyedül... de legalább színt hozol az életünkbe...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-10 19:03:52
(#721) Hmm...mostanában sokszor váltom az avám...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-10 18:55:36
(#720) dark san megnyugtattál h memom még régi köcce érte és megnyugtatlak van olyan kép amin kaname baseballütővel van.. és izgatottan várom a fejleményeket..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Én nem ismerek sok animét, ezért nem tudtam volna kitalálni, hogy D. N. Angel-ből van az avatárod, és még Arishima avatárjáról sem tudom, hogy honnan van.
13 éves vagy.. én ilyenkor még DBZ ről tudtam meg inuyasháról.. szoal nem vagy lemaradva.. én meg nem látok valszeg ezzel van a baj.. a tiédet viszont azonnal felismertem.. nkem ryuk naon bejön.. ő a kedvencem..
Köszi, ez olyan megnyugtató hatású volt. Én viszont a DBZ-ről szinte semmit nem tudok.
Vagy Kaname egy baseball ütővel... ha találok olyat.
A google képkeresőjében van... tom, mert már láttam... de ha mégse találsz, dobj egy emilt, és küldök neked...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 18:29:20
(#717) Aláírásom nincs..még,de majd keresek.
Az Avatar a FSN-ből van egyik kedvenc azaz első kedcenc karakterem SAber látható rajta.A másik Rin.
Az Avatar a FSN-ből van egyik kedvenc azaz első kedcenc karakterem SAber látható rajta.A másik Rin.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
Alex's a spy. A lényeg az, h 14 éves kora óta melózik az MI6-nek (brit hírszerzés), és ennek okán elég meredek dolgokban kell részt vennie, de naon komoly karakter, az tuti. Anthony Horowitz bácsi jól kitalálta
beküldve: 2008-03-08 18:14:54
(#715) Vagy Kaname egy baseball ütővel... ha találok olyat.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.