Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-02-26 22:08:59
(#684) Ez az új avatár szerintem sokáig megmarad Sztem sokan ismeritek, de ha nem, lehet találgatni.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Manapság már mindenki tud angolul. XD
ez lehet de 10 év francia nyelv és fél év angol után büszke vagyok arra h megértettem mit szeretne közölni kis barátunk..
u.i.: bocs az off-ért!!
Fél év alatt simán meg lehet tanulni középfokra. XD
tök jó még én is felfogtam pedig nem vok egy angolzseni...
Bocs de ezt muszáj:
De magyar se"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Manapság már mindenki tud angolul. XD
ez lehet de 10 év francia nyelv és fél év angol után büszke vagyok arra h megértettem mit szeretne közölni kis barátunk..
u.i.: bocs az off-ért!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-26 07:14:00
(#680) beküldve: 2008-02-25 19:50:30
(#679) tök jó még én is felfogtam pedig nem vok egy angolzseni...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-25 19:40:36
(#678) Tettem ki egy új aláírást....rate it
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Oly' sok idő után avát váltottam...kaptatok részeg-beütéses ezredest Ki tudja valaki bogarászni,hogy mi van a képbe írva?
Asszem az hogy *az orra a monitorhoz tapad és erőssen hunyorog*: I SWEAR TO DRUNK I'M NOT GOO. Eltaláltam?
Új ava : Spike és Jet merőben más környezetben. És hamár..., akkor aláírást is ehhez illően választottam.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-02-21 18:57:02
(#676) Nesztek itt van egy új Ava tölem remélem elég jópofa.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-21 17:52:12
(#675) Oly' sok idő után avát váltottam...kaptatok részeg-beütéses ezredest Ki tudja valaki bogarászni,hogy mi van a képbe írva?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-20 23:28:45
(#674) A Kensin 2 tiszteletére kibővült az aláírásom egy Frank Herbert-idézettel a Dűnéből
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-20 19:47:13
(#673) jó csak h nked legyen igazad akaratosan édes..
Édes? Hát, nem ezt a jelzőt használnám szívesen, sztem az akaratos néha jobban illik rá
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-20 16:22:31
(#671) lanewell édesem ezt még megkeserülöd..és tom h nem vérszerinti rokonok h csak adoptálták v mi az isten..rég olvastam..és tényleg sápadt de édes..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-20 16:23:15
beküldve: 2008-02-20 15:38:25
(#670) Én aláfirkantásban újítottam (már ideje volt ). Az idézett Vavyan Fable nénitől van, most épp nem tom meilyk könyvéből. (Remélem nem veszi zokon ^^°)